Skoči na vsebino

D(i)rkališče Novi Marof

Priporočene objave

Objavljeno

A bi mogoče raj v soboto, k je zasigurno dobro vreme?

Objavljeno

jst u soboto ne morem k je trgatev pa kostanj se peče... :beer2: Pa še jeban bom k bom brente nosu... Tko d name lohk računate če gremo u nedelo :OK: Pa upam da bo lep vreme...

Objavljeno
Jah v Marofu ne spuščajo brez usnja se mi zdi, nism čist sigurn...

jest itak mam, furu bom pa v All Star-kah :OK:

si že neumen če boš res v tem fural na pisti ...

Jst mam celo opremo sam laži polagam ovinke v kavbojkah kokr pa v motorističnih hlačah k ne morm tok kolen skrčt.

potem je nekaj narobe z tvojimi hlačami. Ko kupuješ izberi tako robo (hlače, jakno, tangice magari) ki bo dobro stala na tebi in se boš vredu počutil v njej.

Povsod puščajo pa če sam v tangičih prideš. Ne spustijo te pa na dirko brez bojne opreme ;)

Sam pač zaradi zdrave pameti in lastne varnosti maš gor kar imaš zaščitne opreme.

prvo kot prvo si poglej posnetke padcev v taki "opremi". Like 20 km/h in predrgnena kolena pa to. Če te še mika po tem na pisto se zavedaj, da so ponavadi na pisti padci neškodljivi tudi zaradi tega ker je folk gor v bojni opremi in najebe samo usnje.

Dirka ali trening, a je sploh razlika? TIščiš obakrat. Pa ne govort da če ne boš imel vse opreme boš pa mal pazu, ker vemo kako je s tem ;).

Se pa skoraj strinjam z drugim delom tvojega posta. Tist kar imaš zaščitne opreme spremeni v: čelado ( ni nujno DD), usnjen kombinezon, usnjene rokavice nujno ker v večini primerov najprej padeš (se ujameš) na roke in nenazadnje škornje. Morda bi tukaj sodil tudi hrbteničnik kot obvezen

Objavljeno (popravljeno)

Sej se zavedam pomembnosti zaščitne opreme in se strinjam s tem kar si napisal. Ampak :) pri 18. letih je včasih malo problem zbrat tistih 200k za kombinezon+30k za škornje, ker včasih še za bencin ni :)

Sej že šparam za kombinezon :D

Aja še to, pol velja za nedeljo.

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno
Sej se zavedam pomembnosti zaščitne opreme in se strinjam s tem kar si napisal. Ampak :) pri 18. letih je včasih malo problem zbrat tistih 200k za kombinezon+30k za škornje, ker včasih še za bencin ni :)

Sej že šparam za kombinezon :D

Aja še to, pol velja za nedeljo.

šparaj na bencinu.. ob nesreči se lahko namreč vžge.. :devil:

:grrr

Objavljeno

Fantje ne se igrat z opremo res...sicer vem da je za marsikoga tezko napraskat denar za leder ampak ko si enkrat na tleh si ne odpustis vec...pred parimi dnevi sem sam prisel iz bolnice in tam je bilo tud kar nekaj fantov ki jih je odneslo z razlicno opremo...zakljucili pa smo vsi povsem enako: ni ga cez usnje! Sicer pa vem da je tudi tako da dokler je ne skupis je tezko o tem razmisljat...se posebi ko si najstnik

Objavljeno

Pa sej nism v Allstarkah na motorju, k res zebe! :D

Mam ene take škornje bolj čip varjanta, drugo leto bojo tapravi..

JEst u SOB ne grem, al NED al nč :closedeyes:

Objavljeno

Zdele sem poklicu lastnika pa so za to nedeljo že avtomobilisti napovedani tko da ne bo nč :(

Lahko se edin za nasleden vikend zmenmo, al pa ker drug datum.

Objavljeno

O bedno!

Počas bo že mal hladno ratal...prašej kok dnarja če za nasledno nedeljo če bo lep vreme .)

Objavljeno

tukaj na primorskem je 19 stopinj in je sonce in ni nič hudega ! :OK:

Objavljeno

Sem se zdej mal pomenu z njim pa je reku tako, da pač če bi nas blo 10, je to 8k na osebo(ker ubistvu ni to da bi sam on odklenu, ampak je najem dirkališča za cel dan). To se mi zdi pa mal velik. Je pa nasledno nedeljo prost termin. Tko da lahko tko nardimo, da če se z kom zmenemo da nas bi blo več, vsaj 20, da bi pol cenej pršlo. Bi pa bli pol tud močnejši motorji.

Zdej če ste za, bi jst še enmu reku, pa da nas je pol več. Če pa ne pa tud ni panike :)

8k pa tud jst nisem prpravlen dat za en dan.

Objavljeno

Jest tudi ne dam 8k za en dan, itak ne bom mogu bit tam cel dan...

Zato je bolše da gremo drugo leto v Marof, tam prespimo, furamo, mogoče še enkrat prespimo in gremo naslednji dan "naspani" domov...

Sej lohk med kakmi počitncami, najraje menda med taglavnimi ker eni bomo meli maturo :BUA:

Objavljeno

Ja če je pač "dogajanje" pride cena nižja, pod 5k. Tako da se splača it. Letos tega najbrš ne bo več, naslednjo sezono pa akcija :D

Sicer sem pa napisov, če čte za nasledni vikend, pa da nas je 20, pride to 4k na osebo. Ne bomo bli pa sami.

Za to nedelo je pa Žiga neki omenjov marijo reko, če bo vse pospreč pridem jst tud pogledat :)

Objavljeno
Jest tudi ne dam 8k za en dan, itak ne bom mogu bit tam cel dan...

Zato je bolše da gremo drugo leto v Marof, tam prespimo, furamo, mogoče še enkrat prespimo in gremo naslednji dan "naspani" domov...

Sej lohk med kakmi počitncami, najraje menda med taglavnimi ker eni bomo meli maturo :BUA:

Še zmer me zanima kje boš ti orespau sred Hrvaške???

OK pa nimam v mislih hotela za 1000 kun na noč .)

Ja če je pač "dogajanje" pride cena nižja, pod 5k. Tako da se splača it. Letos tega najbrš ne bo več, naslednjo sezono pa akcija :D

Sicer sem pa napisov, če čte za nasledni vikend, pa da nas je 20, pride to 4k na osebo. Ne bomo bli pa sami.

Za to nedelo je pa Žiga neki omenjov marijo reko, če bo vse pospreč pridem jst tud pogledat :)

Jah kwa pa maš pol od teh 4ih jurjev če ti skos od uzad trobjo močnejši motorji pa na vsakem ovinku ti prehitiš enga pa en tebe...prehuda gužva...po moje ni vredno 4ih jurjev .)

Objavljeno

Ja no, ni glih tko :)

Ko sem bil jst so bli tam največ po 4 motorji na pisti, občasno sem bil tud sam, al pa sam 2. Sej se ne vozjo vsi skos, sploh ti pa noben ne trob, ampak gre tko hitr mim tebe da sploh ne veš :D. Pa še proga je dolga 2km, se ne srečaš kr tko, edin na ravnini grejo ponavad mim. Greš gor, odpeleš 5 krogov pa greš dol, pol si pa predstavlej kako je če je rečmo 20 folka, pa da so po 4 naenkrat na progi, pa da je proga dolga 2km.

Men osebno je bol zanimivo če so še močnejši motorji, ker se skos neki dogaja :D

Objavljeno

Ja no mogoče res ni tko kot si jst predstavlam ampak se mi nekak ne dopade da bi vsakih 100 m gledal nazaj da ja ne bom oviru kake CBRke al pa Ninje .)

Objavljeno (popravljeno)
Še zmer me zanima kje boš ti orespau sred Hrvaške???

OK pa nimam v mislih hotela za 1000 kun na noč .)

Pa saj ne greš v Saharo! Hrvaška je polna hotelov, motelov, penzionov in podobnih zadev - prav v N. Marofu je motel/penzion, ki ponuja nočitve za 13€ na noč.

Jah kwa pa maš pol od teh 4ih jurjev če ti skos od uzad trobjo močnejši motorji pa na vsakem ovinku ti prehitiš enga pa en tebe...prehuda gužva...po moje ni vredno 4ih jurjev .)

Če se znaš peljat v ovinkih nisi (bistveno) počasnejši. Če pa te na ravnini kdo prehiti, pa te tudi ne rabi bit konec.

Ja no mogoče res ni tko kot si jst predstavlam ampak se mi nekak ne dopade da bi vsakih 100 m gledal nazaj da ja ne bom oviru kake CBRke al pa Ninje

Nimaš kaj gledat nazaj - ogledala si je najbolje odmontirat... Pazit moraš le, da ne narediš kaj preveč nepričakovanega (sem sodi tudi pretirano, sunkovito, ... umikanje hitrejšim).

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno

se že bojim, da bo naslednje leto prevelika gužva na Marofu .)

Objavljeno

Za letos sem se tud jst že sprjaznu da ne bo več nič s pisto. Tud motor bo očitno treba hmal v garažo zapakerat.

Nasledno sezono pa obiščem vsa bližnja dirkališča :D

Objavljeno
Pa saj ne greš v Saharo! Hrvaška je polna hotelov, motelov, penzionov in podobnih zadev - prav v N. Marofu je motel/penzion, ki ponuja nočitve za 13€ na noč.

Če se znaš peljat v ovinkih nisi (bistveno) počasnejši. Če pa te na ravnini kdo prehiti, pa te tudi ne rabi bit konec.

Nimaš kaj gledat nazaj - ogledala si je najbolje odmontirat... Pazit moraš le, da ne narediš kaj preveč nepričakovanega (sem sodi tudi pretirano, sunkovito, ... umikanje hitrejšim).

D.

Ja za nekatere je mogoče 13 evrov na noč pocen za druge pa je to +vse bencin že manjše bogastvo .)

Pa glede na to da mam 125 enduro mislm da si lahko tut Rossi pa se ne boš pelju čez ovinke hitrej kot s večino cestnih motorjev .) ...ogledal itak nimam tko da to sploh ni problem :)

Objavljeno
jah zgleda da preveč reklame delamo  O:-)

:yes: bo krešo dal za :beer2:

Objavljeno
Ja za nekatere je mogoče 13 evrov na noč pocen za druge pa je to +vse bencin že manjše bogastvo .)

Pa glede na to da mam 125 enduro mislm da si lahko tut Rossi pa se ne boš pelju čez ovinke hitrej kot s večino cestnih motorjev .) ...ogledal itak nimam tko da to sploh ni problem :)

še zmer ti ostane možnost da greš še isti dan nazaj, al pa da najdeš kako lušno sosedo na marofu (ki jih tam ne manjka, vsaj kokr sem videl na poti tja in nazaj), za šotor je pa zdajle že mal premrzlo se mi zdi ;)

sicer pa, kdor noče it bo našel 100 izgovorov da ne bi šel.

Če misliš da ti bo kdo plačal da boš šel, potem se motiš.

no ja, tolaži se da nisi edini tak v tej temi...

:rolleyes:

Objavljeno

In na koncu vam je problem spanje!

Mal alkota, za nekatere mal travce pa ne rabiš niti spalke...

No malo šale more bit, vzamemo šotore in spalke-maajka, vidm da noben ni hodu k tabornikom :grrr

Objavljeno

Ja no...sej če ne bo šlo drugač bi šu isti dan nazaj,polet pa tut šotor ni problema postavt ker nekateri smo pa le hodili tut h tabornikom B)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!