SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Jezikovna dilema dneva - zakaj izvijač, če pa ga uporabljamo tudi za privijanje? :lol:
Nearrain Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ...ker so mislili nate, ko so si izmišljevali ta izraz...
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :hmm: in zakaj so dorbtine ..če se kruh drobi :) Bine, Tine... :hmm: ...
Einherjar Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Ako je Goran Karan, zasto Dino Radja?
Rocky Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Jezikovna dilema dneva - zakaj izvijač, če pa ga uporabljamo tudi za privijanje? :lol: ← Sym zato, ker se s šraufncigerom (po slovensko) šraufa. Pa kaj ti tega res ne veš. :kva2: .) Ja, od kod si pa ti doma? :hmm: :lol1: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)
pirrulz Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Jezikovna dilema dneva - zakaj izvijač, če pa ga uporabljamo tudi za privijanje? :lol: ← za privijanje se uporablja hamer. Če je material, v katerega je treba šrauf priviti, trd, pač vzameš večji hamer. za izvijanje se pa za srednje težke primere uporalja izvijač. za manjše in lažje primere tudi kombinirke. za težje pa hilti.
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Jezikovna dilema dneva - zakaj izvijač, če pa ga uporabljamo tudi za privijanje? :lol: ← :slap: :slap: ....ker je tist čist neki druzga.......tist je PRIVIJAČ......ma drgačn ročaj :doze:
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Ok, sem ustrezno uskladil terminološki slovar :lol: ma sej je bil JOKE no ... ni se mi (še) skisalo ;)
Špilferderber Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 zima, zima bela, vrh gore sedela ali zima, zima bela, vrh gore se dela :hmm:
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :slap: :slap: ....ker je tist čist neki druzga.......tist je PRIVIJAČ......ma drgačn ročaj :doze: ← to je to.. sam a se da z izvijačem tud kej privit...al morš nujno met tud privijač :hmm:
urqlle Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :hmm: in zakaj so dorbtine .. ← aja? jst sem pa skoz mislu, da so drobtine, eh, očitno ne znam brat :P
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 aja? jst sem pa skoz mislu, da so drobtine, eh, očitno ne znam brat :P ← ja ja je že uredu :)
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 aja? jst sem pa skoz mislu, da so drobtine, eh, očitno ne znam brat :P ← Tut 3-letni otroci slikanice "razumejo" ;)
bubamara Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ????????? ← ka pa zdej teb ni jasn :hmm:
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 to je to.. sam a se da z izvijačem tud kej privit...al morš nujno met tud privijač :hmm: ← Privijač je nujno zlo...... :004
duhec Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) Od te teme se pa res lahko dosti naucis. :grim Zdej vsaj vem zakaj majo nekateri xx.000+ postov... <_< Poziv administratorjem: namesto Neznanec, Vajenec, Mojster, Vseved in Car bi se lahko napisalo Zacetnik, Vajenec, Motorist (ali Uporabnik), Veteran, Nabijac, Ultra nabijac. Za paciente z x0.000 postov pa se uvede nova titula in sicer Kronicen nabijac.. tem se seveda obracuna mesecni prispevek za sortiranje, urejanje in vzdrzevanje njihovih postov. :lol: Three, two, one.. let the war begin! :evilgrin: Pa lep pozdrav :yea1: Ps: od vseh, ki so do zdej kej napisali v to temo smo samo v petih, ki imamo pod 1000 postov. Facts, i love them! :grim Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil duhec
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Pa lep pozdrav :yea1: Ps: od vseh, ki so do zdej kej napisali v to temo smo samo v petih, ki imamo pod 1000 postov. Facts, i love them! :grim ← in kaj zdej? :blink:
bubamara Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 in kaj zdej? :blink: ← na drevo pa u jok :cry:
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 na drevo pa u jok :cry: ← :) nimam časa :)
Python Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Kako da ne :? pr tolkih postih :P
Nagaya Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Kako da ne :? pr tolkih postih :P ← jep...jest mal hitrej tipkam :)
Brihta Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Samo obsojanje. Včasih mam filing, da nimam pravice bit na motsvetu. Prejšn teden so me obsojal, da sploh nisem motorist, k nimam ninje. Zdej me napadajo k mam že več k 1000 postov. A ni fora motsveta: 1. zafrkavanje v "ostalo" (predvsem v "kr nrki") 2. razni na sveti v "motociklizem" 3. možnost enostavnega organiziranja raznih skupinskih turc. Če med službo pač nimaš časa za motosvet, ga pač nimaš. Blagor teb, da se ti rata s čim drugim zamotit. Take it easy.
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 @Duhec - Ma kaj naj ... zaprem username in si novega odprem, pa začnem iz nule? A mi lahko postaviš še vse druge pogoje, da bom po tvojih merilih OK? hmm ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se