Jason Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Hojla! Ali imate kaj izkušenj s pošiljanjem paketov v druge države. V Švico bi rad poslal okoli 5kg. Iščem nekaj ugodnega. DHL me je skoraj na rit vrgel, ko sem na spletu prebral, da bi pri njih prišlo 37 tisoč - "brez doplačil". Pri ostalih ponidnikih pa na netu nisem našel cene. Zato spračujem vas. LP!
marx Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Hojla! Ali imate kaj izkušenj s pošiljanjem paketov v druge države. V Švico bi rad poslal okoli 5kg. Iščem nekaj ugodnega. DHL me je skoraj na rit vrgel, ko sem na spletu prebral, da bi pri njih prišlo 37 tisoč - "brez doplačil". Pri ostalih ponidnikih pa na netu nisem našel cene. Zato spračujem vas. LP! ← probaj na pošti Slovenije hitro zaneslivo in najceneje :OK: :OK: :OK: :OK:
Leteči Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ← probaj na pošti Slovenije hitro zaneslivo in najceneje :OK: :OK: :OK: :OK: ← Se strinjam da za kaj manjšega je pošta slovenije ZAKON ZA kake večje stvari in kilaže pa preko zbirnikov (INTEREUROPA, INTERTRANS.......) LP Leteči
Racing Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Zelo dobre izkusnje mam z http://www.gls-slovenia.com/ , sledis tudi online posiljki...za ceno ne vem...ko pa so mi z AUT poslali ene 3kg je bla ene 5k prevoznina!
Jason Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 hvala za info; sicer sem dans že uporabil SLO pošto. upam, da bo zadeva prišla - samo malo dolgo traja 5-7dnio so rekli(!?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se