Vojč Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Obstaja kakšna možnost nadgradnje teh smeškotov :?
Codeine Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Obstaja kakšna možnost nadgradnje teh smeškotov :? ← Da, smeškoti se lahko poljubno dodajajo.
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 (popravljeno) zakaj se smeškoti iz chata ne morejo uporabljat ule? Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil Špilferderber
Špilferderber Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 zakaj se smeškoti iz chata ne morejo uporabljat ule? ← in povezano vprašanje: ali bi se jih dalo skopirat v forumski del motosveta?
Thundercat Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 zakaj se smeškoti iz chata ne morejo uporabljat ule? ← in povezano vprašanje: ali bi se jih dalo skopirat v forumski del motosveta? ← kopiraj mesto smajlija in ga vnesi kot sliko(IMG)... .)
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 kopiraj mesto smajlija in ga vnesi kot sliko(IMG)... .) ← ja, sam to je ful dela :doze:
Tepko Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 ja, sam to je ful dela :doze: ← CTRL+C in CTRL+V,... pa par klikov z miško. :trance_33_sleep:
Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 CTRL+C in CTRL+V,... pa par klikov z miško. :trance_33_sleep: ← bistveno preveč.. :rolleyes:
Vojč Objavljeno Oktober 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 ta "motoristekov" je tudi :grim
devilish Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 men pa je blo bolj všeč prejšnje oknce smeškotov tam kjer se piše pm ali post al karkoli... :ninja: je blo vse na enem kupu, ni blo treba nč z drsnikom premikat da vidiš vse...
jose Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 men pa je blo bolj všeč prejšnje oknce smeškotov tam kjer se piše pm ali post al karkoli... :ninja: je blo vse na enem kupu, ni blo treba nč z drsnikom premikat da vidiš vse... meni tudi :grim
Jure Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Se pridružujem temu mnenju! :krneki: :krneki:
Codeine Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Se pridružujem temu mnenju! :krneki: :krneki: Tako se izpisujejo samo v Firefox in Operi, medtem ko v IE delujejo, tako kot prej.
jose Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 Tako se izpisujejo samo v Firefox in Operi, medtem ko v IE delujejo, tako kot prej. a boste to kaj porihtali, da bo tudi v omenjenih brskalnikih delalo kot je treba.....ker če samo pomislim na IE mi gre na :SS
Codeine Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 a boste to kaj porihtali, da bo tudi v omenjenih brskalnikih delalo kot je treba.....ker če samo pomislim na IE mi gre na :SS Pravilno dela ravno v Firefox, Operi oz. narobe dela v IE.
devilish Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Imam Opero... Problemček je nekdo moral nekako odpraviti, ker imam sicer drsnik na koncu, ampak se ga da premaknit za mikrometer, kar mi nič ne pomeni, tako da... v IE je pa isto kot v operi, samo da drsnika spodi ni... in kot sm rekla je tudi v operi tisti drsnik bolj za okras kot zares.. Edino bi še lahko bli tko kot prej.. zdej so 3 stolpci po 17 smeškotov.. lahko bi bli 4 stolpci po 13 smeškotov (malo bolj na kupu - malo bolj pregledno) - lih k vidim da na desni strani ostaja prostor in torej ne gre za prostorsko stisko, da so tile smeškoti bolj v pravokotniku kot v kvadratu... :) No ja... sej so ql tudi zdej... samo lih k vidim da je bla prvotna napaka odpravljena, lahko predlagam še kej :P :) Sej tema je za to, ne? :whistle: O:-) lp ;)
Codeine Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Imam Opero... Problemček je nekdo moral nekako odpraviti, ker imam sicer drsnik na koncu, ampak se ga lp ;) Lahko predlagaš, vendar iz tega ne bo nič. Širina stolpca za smeškote je na žalost prednastavljena in takšna kot je in se ne da spreminjati. V to širino pač gredo samo tri kolone smeškotov. Lahko pa odstranimo vse animirane smeškote, ki so nestandarnih velikosti in oblik ter uvedemo štiri kolone.
devilish Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Lahko predlagaš, vendar iz tega ne bo nič. Širina stolpca za smeškote je na žalost prednastavljena in takšna kot je in se ne da spreminjati. V to širino pač gredo samo tri kolone smeškotov. Lahko pa odstranimo vse animirane smeškote, ki so nestandarnih velikosti in oblik ter uvedemo štiri kolone. potemtakem mislim da bo tko uredu :grim
motoristek Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 meni pa smeškote vrže v naslednjo vrsto, ko končujem stavek!!! Zakaj??? :huh:
devilish Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 meni pa smeškote vrže v naslednjo vrsto, ko končujem stavek!!! Zakaj??? :huh: To pa mislim da bi znal bit problem brskalnika :hmm: :?
jose Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 pohvala, ker ste porihtali, da ni več tistih grdih drsnih trakov :OK:
Špilferderber Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 čeprav kakšnega novega :) ali dva se pa ne bi branili.. :grim
semamiz Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 meni pa smeškote vrže v naslednjo vrsto, ko končujem stavek!!! Zakaj??? :huh: Meni ga pa vrže v naslednjo vrsto , ko ga hočem dat vrstico ali dve nazaj :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se