sulica Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Če bo tak nov Stilo me prav zanima ga videti u živo,ker sem se že večkrat uštel po slikah.Drugač pa je tko tko,bomo videli. Zgleda da Fiat sledi še kar modnim trendom ne pa kot takrat ko so vrgli ven Multiplo,ki je bil pravi polom. Evo slikice: In še ena od spredaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Samo to bom povedu :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 A so idejo o obliki hladilnika maznili Audi-ju? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 tole ni lih nevem kaj :hmm: novi (grand) punto mi je pa všeč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 FIAT... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 FIAT... ← in nč druzga :lol: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 ni mi všeč kak so stranski špegli postavljeni, drugac pa not bad :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) medklic: običajno tako kritizira folk, ki avte sam od zunaj gleda? Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) hmmm men je pa res kul! :OK: končno spet en lepši FIAT :) še mašinco 2.4 abarth pa je :devil: sedicivalvole :afro1: Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 hudo, modernizirana in nabita alfa 146 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 :OK: Meni je všeč!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 ta slika je stara vsaj 6 mescov in je IMO (grd) photoshop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Se mi zdi da mal Audije kopirajo... Sploh od spredaj. Pa a nima TT tko postavljene špegle?? :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 hmmm men je pa res kul! :OK: končno spet en lepši FIAT :) še mašinco 2.4 abarth pa je :devil: sedicivalvole :afro1: ← Dej no Cagiva, zate je Honda,bele barve z veliko rdečo piko. O italijanih samo govoriš, ne ves pa dosti,kaj šele da bi ga imel........ :grrr 2.4 mašinca je 5-valjnik torej venti valvole....... :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 (popravljeno) hudo, modernizirana in nabita alfa 146 ← čist si promašo :slap: skupnega nimata niti št. vrat Popravljeno Oktober 11, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Teli dve sliki sta stari ~e skor pol leta. In gre samo za ugibanje kakaen naj bi bil :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Teli dve sliki sta stari ~e skor pol leta. In gre samo za ugibanje kakaen naj bi bil :naughty: ← saj useeno - sam da folku na forumih dogaja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Zelo luštno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Avto je zakonski! Naj oblika pove, od kod prihaja... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 lepši kot prejšnji.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Sicer pa: FIAT Fehler im alle Teilen :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 prejšnji model mi ni bil všeč, tale je mal boljši :doze: ....mel ga pa ne bi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 Zelo moderna oblika in mehke linije, čist nasprotno od zdajšnega modela, ki ima zelo ostre linije in mi deluje bolj športno in lepše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 Ma ne more bit Stilo. Sem bral, da bodo Stilo delali le s 4vrati, tale ima pa 2. Kupci Stila, ki bi hoteli 2 vrata, naj bi posegli po GranPuntu. Kar pa se tiče starega stila, je pa meni pravi pojem italianske lepote in se ga da zelo čedno zrihtat. Problem nastane pri ceni. Stane namreč toliko kot Golf in potem vsi raje kupijo kaj drugega. Sploh so Fiati v glavnem (po moje) zelo lepi avti (tudi izjeme), ampak strašno nesolidni, nekompaktni, z vgrajenimi konstrukcijskimi pomanjkljivostmi, večnimi črički, ječanjem karoserije itd. Ko sedeš v germana pač vidiš razliko in ta ni toliko v izgledu, kot v občutku. Pri vožnji je ta razlika še bolj občutna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno November 21, 2005 Deli Objavljeno November 21, 2005 (popravljeno) To je nov grande fiat punto ne pa stilo! FIAT GRANDE PUNTO Popravljeno November 21, 2005. Popravil MoNgL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se