SiR Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Zadnje čase laufanje z berglami čez ovire do WC-ja. Upam, da bom že kmalu plaval kot Martin Strel, žal pa v bazenih pri nas ni toka, da bi me nosil :)
Broj Jedan Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Najnovejši adrenalinski šport: vožnja po Ljubljani, kjer ima že polovica voznikov registracijo KR za katere nikoli ne veš kam bodo zavili, ker v svoji ohrnosti šparajo žarnice žmigowcef
sjeng Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 a ženo? (al punco) :? Nope nope, sm si vreču naštimal, sam še speedbag rabm. Priporočam vsem res se fino sprostiš pa našvicaš. Še posebi fino je pozim, ko zuni ne morš skor nič
Ćardak Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Vozim motor razn cbanja žoge :devil:
Sakic Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 evo jz pa un Flame#7 pa trenirava hokej :OK: :OK: :yea1:
Anubis Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zadnje čase tole Ok Špil, s temi podložkami dela tvoja boljša polovica, kje je pa hardcore železnina? :) :devil:
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ok Špil, s temi podložkami dela tvoja boljša polovica, kje je pa hardcore železnina? :) :devil: za tole mojo objavo sem pa vedel, da se bo Anubis zagotovo oglasil.. :grim Gabry18 1
Port Folio Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 MUAY THAI :OK: kateri čaj je pa to???? :? Čaj ni šport :D šala huda borilna veščina, mal preveč nežna :OK:
doors girl Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 aerobika, kolesarjenje, rolanje .... zadnje čase se probavam presilt laufat pa mi ne gre najbolje :( sta me dve kolegice učeri zvlekle po 1letu pa sm skor dušo spustila :D no ja, vztrajnost dela čudeze baje hehe ... bomo še probal.
Stroj Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Nogomet, muscle atack (fitnes po domače). P.S.: Osvajanje ni šport .)
Ćardak Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Nogomet, muscle atack (fitnes po domače). P.S.: Osvajanje ni šport .) medalj in pokalov :yes:
moto rider Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Dvigovanje uteži. S tekočo vsebino. Katera barva je težja? Bela ali rdeča??? :? :? :hmm: :hmm: :hmm:
Lobo Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 Katera barva je težja? Bela ali rdeča??? :? :? :hmm: :hmm: :hmm: Prozorna. Gre najtežje po grlu.
SiMoN` Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Kolesarjenje, fitnes in občasno košarka :) . Lp
Broj Jedan Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 (popravljeno) 1 hitro mešanje polčvrstih zadev - utrjuje zapestja, komolce, kolena in hrbtne mišice 2 akrobacijsko balansiranje na višini 6 metrov brez varnostne mreže in brez varnostne vrvi - mega adrenalin + vaja za ravnotežje na mopedrinu 3 vožnja z enokolesnikom in obremenitvijo ramensko-hrbtnega ter ledveno hrbtnega sklopa z do 100 kg 4 dvigovanje uteži do 10kg v različnih pozah od 0cm pa do 3m visoko :OK: Popravljeno Julij 29, 2006. Popravil Broj Jedan
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2006 Opozori Objavljeno Julij 29, 2006 Kolesarjenje, dvigovanje uteži, košarka, skakanje po motorju. LP
stuhec Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 Kolesarjenje, dvigovanje uteži, košarka, skakanje po motorju. LP lovljenje muh v zraku s pinceto seveda
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 krepitev bicepsov za šankom z določeno utežjo po imenu kozarec in seveda določeno vsebino, ki se imenuje alko......
sjeng Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 krepitev bicepsov za šankom z določeno utežjo po imenu kozarec in seveda določeno vsebino, ki se imenuje alko...... To ni dobr, če boš zbila motor pa ne bo keša za popravilo pol tut ledvice ne morš prodat, ker bo zjebana.
Tanjuška Objavljeno Julij 31, 2006 Opozori Objavljeno Julij 31, 2006 To ni dobr, če boš zbila motor pa ne bo keša za popravilo pol tut ledvice ne morš prodat, ker bo zjebana. kadar pijem ne vozim in kadar vozim ne pijem, se mi ne da dajet čelade dol :OK: kadar vozm prisegam na vodo, tanajbol odžeja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se