mrbrdo Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Lep pozdrav, Zanima me, če lahko kdo priporča kak kvaliteten in poceni servis za Gilere (Runner) - z poceni mislim da ne nategujejo.. Njekje v Ljubljani. Hvala, MrBrdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Lep pozdrav, Zanima me, če lahko kdo priporča kak kvaliteten in poceni servis za Gilere (Runner) - z poceni mislim da ne nategujejo.. Njekje v Ljubljani. Hvala, MrBrdo ← Ej najboljš po mojem imaš OPARA to je v Domžalah zraven LUNA bara a veš kje :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Oktober 8, 2005 Deli Objavljeno Oktober 8, 2005 Timmg Dolenska cesta pri streliscu ;) ful so uredu :D :OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Oktober 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Hvala za odgovore.. V Domžale lih nebi hodu (z skuterjem ni lih fajn izven ljubljane furat)... Bom su pogledat v Timmg, hvala. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se