Dr_Jakob Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Ziher so bli drsniki. Brez dvoma. Sem posebej gledal. V kratkem bom poskeniral slikico pa da boste vidli, da je res.
XTR Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 Ziher so bli drsniki. Brez dvoma. Sem posebej gledal. V kratkem bom poskeniral slikico pa da boste vidli, da je res. mogoče kaj takega? od IXS
Dr_Jakob Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 JA! To bo to! Kje pa jih imajo? Pa za kolk??
XTR Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 JA! To bo to! Kje pa jih imajo? Pa za kolk?? 58,1 €, Sem ti poslal PM, da ne bom delal reklame.
GrCaR Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 inde Vransko preverjeno :OK: žal cene ne vem ,ker je že nekaj časa od tega :OK: je pa narejeno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: evo po dolgem času sm kupu tele ježke, pa drsnike, pa me zanima, kje bi mi dobr prišil to, pa da bi blo kje v LJ, pa v najkrajšem času? :D
reesko Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 evo po dolgem času sm kupu tele ježke, pa drsnike, pa me zanima, kje bi mi dobr prišil to, pa da bi blo kje v LJ, pa v najkrajšem času? :D a nis reku da boš h nam v horjul nesu?
GrCaR Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 a nis reku da boš h nam v horjul nesu? sm, sam najprej me zanima, če je kje u LJ kkšn, k je to že večkrat delov :)
fossil Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 a je kdo že tako obrabil drsnike na škornjih kot sem jih jaz? mislim tako spredaj in ne čez cel drsnik, zraven pa še del podplata?
krava Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 Sem, ko se še nisem znal vozit/nagibat/držat pravilno stopala. Škoda čevljev. :)
Zx_R Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 To je lahko v bistvu tudi precej nevarna zadeva za tvojo nogo če ti jo na kaki neravnini zagrabi za asvalt in obrne pod stopalko. Nogo imej na stopalki čim bolj nazaj (med stopalom in prsti na nogah), tako da če že bo prvo drsnil drsnik ki je privit pod stopalko, ko boš pa takrat začel gulit te drsnike vrjami da biodo oguljeni na ''tapravem'' mestu.
misty Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 :D Ko sem imel še cbr fs sem čisto uničil čevlje. Zdrsal celoten drsnik do čevlja, vijak s katerim je le-ta privit, podplat spredaj toliko da se je na enem čevlju odlepil, na drugem pa se komaj še drži gor. Problem je bil, ker nisem mogel noge kam umaknit, ker so bile tačke zdrsane do polovice, hehe Torej, če imaš še cele tace, potem držiš nogo narobe v ovinku.
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Je kdo poiskusil namazat z svinsko mastjo, bolj bi drselo , mislim.
xr800 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Je kdo poiskusil namazat z svinsko mastjo, bolj bi drselo , mislim. Akaš tam ko ni treba.......... :evilgrin:
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Ne se vzburjat... sama zavist me je.Pač nekoga ki z svojo drek pumparco teh "užitkov ne pozna". Lp :rolleyes:
Brdaus Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 A ima kdo kako informacijo, kje bi se še dalo (polrg vsem znanim trgovinam z motoristično opremo) kupit drsnike za škornje (na zunanji strani stopala)?
P182 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 A ima kdo kako informacijo, kje bi se še dalo (polrg vsem znanim trgovinam z motoristično opremo) kupit drsnike za škornje (na zunanji strani stopala)? tam kjer si kupil škornje oz. tam kjer prodajajo to znamko
xr800 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Ne se vzburjat... sama zavist me je.Pač nekoga ki z svojo drek pumparco teh "užitkov ne pozna".Lp :rolleyes: Saj se ne......malo po tačkah vžgi...pri tebi gre zlo na hitro.....Saj ti nič nočem, samo noro se mi zdi, da jih skušaš podučevat....Prebereš in odpusjaš dalje......
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 No- naprej lep pozdrav ! Ker sem prejle zgrešil kategorijo, bom tukaj še enkrat napisal. No iščem kolenske drsnike, ker so moji že kar precej obrabljeni. V trgovinah vidim cene 40-50€ kar se mi zdi odločno preveč za kos plastike. Morda veste sami za kakšno bolj ugodno stvar, prosil bi če mi izdate. Hvala !
suzuki Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Hola! na raznih sejmih najdeš čist spodobne no-name kolenske sliderje po 18-20 EUR... jst sem kupil dvoje letos januarja na sejmu v Padovi :) Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil suzuki
triler Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Hola! na raznih sejmih najdeš čist spodobne no-name kolenske sliderje po 18-20 EUR... jst sem kupil dvoje letos januarja na sejmu v Padovi :) Ja jst bi jih tud rabu... in januar je dalec, padova tud :lol:
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Zaradi drsnikov pa nebom čakal naslednjega sejma v Januarju kaj ? Namreč s tem mi nisi pomagal nič le dal vedeti da so na sejmih bolj poceni. Rad bi pa vedel kdo prodaja to bolj poceni za takojšen nakup in uporabo. Najbrž sem slabo povedal.
marko55 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Ja jst bi jih tud rabu... in januar je dalec, padova tud :lol: V HG v Beljaku stanejo 10 EUR. V Louisu se verjetno tudi kaj najde za podoben denar.
triler Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ja louis varjanta je 16 EUR. http://www.louis.de/_20c2c89603c1c95c1fb8d...tnr_gr=20549013 kdo gre kj okol tam? :))
suzuki Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Zaradi drsnikov pa nebom čakal naslednjega sejma v Januarju kaj ? Namreč s tem mi nisi pomagal nič le dal vedeti da so na sejmih bolj poceni. Rad bi pa vedel kdo prodaja to bolj poceni za takojšen nakup in uporabo. Najbrž sem slabo povedal. Hola! seeveda sem ti pomagal... samo še nisi opazil... nč hudga, sej bo :)
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Najprej bi se ti rad zahvalil ! No, dajte mi zrihtat kake sliderje tisti ki jih imate odveč za čim bolj poceni, tako ali tak uni znak firme bo kar hitro šel dol tako da se mi ne gre za to.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se