straza Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 ton pridemo jih mau pregnt :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 ton pridemo jih mau pregnt :evilgrin: :evilgrin: Jih je že skor več kot avtohtonega prebivalstva. V glavnem vabljeni. Na katerem zemljevidu hudiča najdejo ravno Stari trg pri Ložu?? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Jih je že skor več kot avtohtonega prebivalstva. V glavnem vabljeni. Na katerem zemljevidu hudiča najdejo ravno Stari trg pri Ložu?? :angry: jaz sem jim povedal kje ga najdejo da smo se pri nas jih en promil znebili, nažalost jih 99,9% ni hotelo it k vam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 jaz sem jim povedal kje ga najdejo da smo se pri nas jih en promil znebili, nažalost jih 99,9% ni hotelo it k vam :whistle: He, he Pervy, mogoče te pa pri nas zaposlijo v turističnem društvu/agenciji. Ampak s ciljem, da jih razpošlješ malo po svetu, da si ogledajo še kaj drugega. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) Ka je že kdo napisal kaj se da pri nas videt, da grem gledat? :P Mamo dobro hrano, pijačo, drugo je pa vse ravno. :grim Aja pa prijazni smo. Ampak to se pa ne vidi ampak občuti. Tu pa tam. :naughty: Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Stara Lipa še obstaja in bife pri Fridi Stara Lipa še, Frido pa so že pred leti prodali, podrli in iz nje naredili Motel Meran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 bo treba zopet v vaše konce pogledat, pa saj veš kako je:tako blizu pa vendar tako daleč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Tema sameva... Da malo popestrim zadevo :rolleyes: Letos poleti sem se ustavil pri Slovenskem Stonehengu!! Ne-ne hecam se-resno! Tudi pri nas imamo kamniti spomenik, ki jemlje dih. Onega v GB so menda skupaj sestavili ljudje, tega pri nas pa je izdelala mati Narava. In pazi to-v GB so tiste skale na miru že stoletja, pri nas pa je vsa dinamična. Tudi najšibkejše dekletce je dovolj močno, da pod njeno roko skala zaniha-preverjeno. Jaz pa sem po naravi malo bolj ''nasilne'' sorte, zato sem zlezel nanjo in jo zazibal v resonanco. Na skrajnih točkah je skala nihala do cca20cm ampak ni je bilo moč prevrniti. Še slika: Do tja se pride, če greš iz Žirov proti Logatcu. Po nekaj km je potrebno zaviti desno proti vasi Sora. Nato se pelješ kake 5km v klanec. Ko se znajdeš na razpotju jo mahneš po stranski na desno in nato po kake 50m (preden se pripelješ do neke hiše) zaviješ levo na makadam. Po makadamu se pelješ čez travnik kake 300m in nakoncu parkiraš vozilo. Po pešpoti greš na levo še 5-10min v klanec in slediš majhnim tablicam z napisom ''miza''. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Kaj je zanimivega videti pri nas? Na krožnem križišču pred Apachijem skulptura Nordungovega videnja vesolja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kok Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 no pr ns se da pa vidt rojstni kraj Jurija Vege pa se kj bi se najdl.bom dav kr link pa si poglejte :rolleyes: http://www.dol.si/index.php?lang=si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Ja pri nas se da videt domačijo pomembnega slovenskega pisatelja Josipa Jurčiča zdravn pa še hišo Krjavla na Muljavi. Tukej je pa še link če koga zanima http://www.jurcic.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 28, 2008 Deli Objavljeno November 28, 2008 Pri nas se da pa videti most čez Savo, ki je bil, pa ga ni več... :o :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno November 28, 2008 Deli Objavljeno November 28, 2008 luno.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 28, 2008 Deli Objavljeno November 28, 2008 Sam mene, se me pa splača, če te povabim.! pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 29, 2008 Deli Objavljeno November 29, 2008 V Ljubljani se trenutno še vedno da videti "CUKRARNO", ki je bila zatočišče in dom slovenske moderne - najznamenitejših literatov naše miniaturne kulture. Študirali so v Pragi in na Dunaju, zaradi recesije pa domovali na sociali. Tudi danes poznamo vplivne ljudi, ki so bili literati in se ukvarjajo s politiko, vendar bi radi domovali na Dunaju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 (popravljeno) pogled iz pohorja "Bellevue" na toti Maribor obvezen ogled če se nahajate v bližini maribora.. cesta odlična - dober asfalt, zaprti ovinki.. dostop do ceste je iz Hoč Popravljeno Julij 14, 2009. Popravil m@dness tom 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 pogled iz pohorja "Bellevue" na toti Maribor obvezen ogled če se nahajate v bližini maribora.. cesta odlična - dober asfalt, zaprti ovinki.. dostop do ceste je iz Hoč Pozabil si na obvezen pesek na ovinkih, visje od bolnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Če vas pot kdaj zanese na Ptuj, potem si obvezno oglejte Qlandijo. Sploh ob vikendih, se tam zbira vsa ptujska mladež, kjer ob sokih s smetano in tiramisujih, rajajo pozno v noč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Jesenice:D kaj se da vidt? bl mau: kakšen dougočasn muzej, šoping centri, pa bosance..:yes: za jest maš pa najboljši kabeab kar sm ga jedu v pekarni karavanke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 pr men pa Triglav, pa ful lep sončen zahod pa poun sršenu pa os :krneki: da ne bi o pajkih gob pa ni.... :blink: aja, mau peska na cest zato treba pazt .... postrežemo z vodo iz izvira žejen ne bote za ta lačne pa, se usake tolk da zavohat trojanske krofe p.s. Razgled pa.... nč to morte videt soncnca, spuzva, motoristka7 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 pr men pa Triglav, pa ful lep sončen zahod pa poun sršenu pa os :krneki: da ne bi o pajkih gob pa ni.... :blink: aja, mau peska na cest zato treba pazt .... postrežemo z vodo iz izvira žejen ne bote za ta lačne pa, se usake tolk da zavohat trojanske krofe p.s. Razgled pa.... nč to morte videt Bemo, že spet ena škrta gorenjka, dala bi ti mal vode, pa krof za povohat..... rdeci_vragec in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 Ti Trojanski krofi so res da bolj za vohat in pogledat, smo bili zadnjič tam, pa lahko rečem, da sem že dostikrat boljše krofe jedel.Res da niso bili tako veliki so bili pa lepo pečeni ne pacasti kot Trojanski in pa marmelade je v marsikaterih več kot v Trojanskih.Jaz zase vem,Trojanske sem jedel prvič in zadnjič. ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Ti Trojanski krofi so res da bolj za vohat in pogledat, smo bili zadnjič tam, pa lahko rečem, da sem že dostikrat boljše krofe jedel.Res da niso bili tako veliki so bili pa lepo pečeni ne pacasti kot Trojanski in pa marmelade je v marsikaterih več kot v Trojanskih.Jaz zase vem,Trojanske sem jedel prvič in zadnjič. Točno to. Sicer nisem njihovega marmeladnega jedel že oh cajta, vrjetno kakšne 4-5 let. Se pa včasih ustavim na čokoladnem, mi je kr všeč, sam poj pa letim na wc z roko pred usti ker sem tok usran Kaj se da vidt v Kranju? hm... Lahko se gre na Šmarjetno goro, lep razgled okoli, v centru mesta grad Kieselstein, ter nekaj zgodovinskih spomenikov, hiš..pa sem v šoli bolj prešprical tiste ure kaj vse je v Kranju. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Nevem, če je kdo že omenjal Kočevje, pa vseeno. Pri nas je možnost pohoda na mestni vrh, kjer se z slabih 1100m razprostira pogled na Kočevje. Na 3/4 poti se je možnost okrepčati v tamkajšnem vikendu, do katerega je tudi makedamska pot, priporočam za offroad fanatike. Ob poletnih dnevih se ljudje kopajo v Rudniškem-Kočevskem jezeru, ki je nastal ko je voda zalila dnevne kope črnega premoga. Ponaša se z globino do 60m in z samimi prebivalci, ki živijo pod vodo. (ribe). Somi, ki plavajo v jezeru so dolgi tudi do 2m in tehtajo 80kg. Zato je tudi tukaj pravi raj za ribiče. lp Jaka rdeci_vragec in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 @tadej si pozabil na Tromostovje oz. Kavarna Pločnik= za wanna be top high & high class bajkere & lovce kar se tiče kuhanega vina,je pri meni doma najboljše in če prideš ga lahko spiješ kolko hočeš , pa še zastonj je!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se