Skoči na vsebino

KONEC LETOŠNJE SEZONE


Matex_46

Priporočene objave

Pozdravljeni skuteraši in motoristi, vsi vemo, da se bliža konec letošnje skuter - moto :closedeyes: - sezone ( no, se vedno so motorne sani pa lopatke :) ) in bi Vas prosil, da opišete svoje občutke ter prijetna, neprijetna ali zanimiva doživetja v sezoni 2005.

Kdo bo prestopil v višji razred? Kaj namerava kdo kupiti? ..... skratka napišite, kar Vam prija -- tudi, če bo OFF TOPIC je vseeno.

Moto pozdrav. :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep pozdrav!

Letošnja sezona je bila glede varnosti dvokolesnikov na cesti porazna! V dnevnem časopisju ni bilo dneva da nebi v črni kroniki pisalo o nesrečah motoristov in skuterašev. Vedno več je nesreč za katere pa motoristi niso krivi saj je velikokrat pisalo voznik/voznica izsilil prednost motoristu, spregledal motorista,... Tako da vsi ki imate dvokolesnik pa naj bo navaden frčo ali pa 170 konjska mrcina vozite po svojih sposobnostih in razmerah na cesti. Ne precenjujte svojih sposobnosti in sposobnosti motorja/skuterja, ne mislite da vas vidijo! Pazite nase in na druge saj je to edina stvar ki nam bo vsem skupaj pomagala da zmanjšamo morijo na cestah. V pričakovanju naslednje sezone ko se vam končno pridružim pa čeprav le s skuterjem vam želim veliko varnih kilometrov, sončnih dni in razumne vožnje. LP :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja zame še nekak ni konec sezone. Ker dokler ne bo minusa zjutraj se bom verjetno v šolo še kar vozu s skuterjom. Hmm če povzamem vse skupaj.. Naredu sm tolk kilometrov ko obe prejšnji sezoni skupaj. Morm rečt da s5 srečnih kilometrov (brez padcov/nesreč - trkam na les). Mislm pa da je mojih "skuterskih" let nekako konec. Ker mam že skor dokončan izpit za A kategorijo in bom verjetno v začetku naslednje sezone presedljal na nekaj močnejšega. Upam da se bo vse skupaj izšlo tko kot pričakujem.. Pa da bom še naprej srečno nabiral kilometre. Can't wait ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je vedno bolj hladno postaja in sezona se bliža koncu, čeprav se še vedno vozim, se pač malo bolj toplo oblečem :) In če še bo kdaj kak lep dan se še bom peljal malo naokoli. V tej sezoni sem prevozil 8k km in bi jih lahko še več :D Hvala bogu še nisem imel nesreče s skuterjem in upam da se bo naslednje leto tako nadaljevalo :OK: Za naslednjo sezono pa vsem čim več varnih kilometrov in užitkov na cesti :OK: Jaz bom jih še naprej nabiral s skuterjem, edino če bodo finance pa grem 1 razred višje :D

Lp SiMoN`

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am, ja nevem, trenutno sem si kupil drug motor, tko da od petka jih imam 130 :P

za tomosa pa nevem, bols da ne razmišlam kaj vse sm doživu z njem, namesto da bi uzival na turah, ampak to je ze druga zgodba :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Porazno! Isto kot prejšnjo leto. Nabral sem malo več kot 4.000km! :BUA: Skupaj torej 8.600km. Največji problem je, da me ni nič doma, ko pa pridem čez vikend pa je vreme odlično (beri: dež). Vseeno sem se precej prevozil po tujini, saj sem obiskal Avstrijo, Grčijo in Italijo. Pa tudi, ko osedlam svojo zadevo, se peljem najmanj 100km. Sklepam, da drugo sezono tudi ne bom dobil noter več kot naslednjih 4.000km, razen če bo foter bolj priden. Naslednje leto pride na vrsto križarjenje po Avstriji pa mogoče malo Madžarske. Upam na dobro poletje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Letosnja sezona hmmm....ni blo nekak dosti skuteriranja, ker je priso avto k bajti itd :) Ampak so bli dobri in slabi dnevi, glede na letosnjo vreme :SS :fredy: No jas sem mel smolo, ko sem se odloco za voznjo se je seveda kot naroceno spustilo kaj mokrega iz neba :BUA: Drugace pa upam da bo drugo leto vec $$ in dosti soncnih dni, da prestopim mejo do 998 ccm :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj se tice glede skuterja? PORAZNO!!! totalno. sredi pomladi je sel lezaj na gredi v kurac, sredi poletja sem moral menjat oba lezaja in gred (stroski cca 45k). upam da se resim tresljajev, vendar je blo isto, zato sem dal se menjat lezaje pri prenosih (cca 10k) - spet nobenega efekta. zdaj pa skuter spet pociva v garazi, ker mi je verjetno semering osi primarnih prenosov sel v 3 pm in mi je vso olje steklo ven. :angry2:

ce bi vedo kaj vse me caka, bi skut rajsi na odpad odpelal! :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

že spomladi sem ob pogledu na delovni urnik videl da bo sezona verjetno slaba, no pričakovanja so se z dodatkom dežja v redkih prostih dnevih in vikendih več kot izpolnila. kilometri niso pomembni ker manjka tistih ta pravih km, kamikaze dirkaških za sproščanje jeze pa je bilo preveč. no ja upam da mi rata še kaka fura do konca tedna ker gre pol motor v odjavo ker ko bom spet nazaj doma bo že sneg.

jebi ga, upam da bo boljše drugo leto, o zamenjavi motorja pa trenutno ne razmišljam, bom denar porabil za dopust v toplih krajih in smučanje, če pa na pomlad kaj ostane bomo vidli če bo dosti za motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zame zaenkrat še ni konec sezone, čeprav sedaj obljubljajo slabo vremesko napoved in bo tudi zame konec sezone.

Od junija sem naredil 4600 km, kar je morda za motoriste malo, a zame je bila to super sezona, a ob lepšem vremenu bi seveda lahko bilo še bolje. Prva večdnevna avantura z GT skuterjem je ostala na seznamu za naslednjo dezono.

Je pa bilo zadnjih 10 dni prav zakon se vozit v službo in na faks s skuterjem, ker je v LJ gneča po cestah za popi****. Vsaj tja do novembra upam, sa bo še nekaj vozljivih dni.

LP in kratko zimo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!