Vrtnica Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 No ja ne vem ce je ravno pravi naslov teme ampak drgac se na kratko nism mogla izrazit. Tko je kaj vas punce/zenske pr fantih/moskih moti kaksne zelimo-zelite da so... Fantje/moski kaj vas pri puncah/zenskah moti kaksne zelite da so... No s tem zelim zvedet (fantje/moski) kaj vas na nas moti ter s tem lohko tud zveste kaj nas pri vas moti . Ter kaj pricakujete od svoje/ga partnerja/ice oz prijatelja/ice (od nasprotnega spola)??? Pa po moznosti brez zaj****cije PS: ce se vam tema zdi butasta jo pa pobriste lp, Sanci
Pravokotar Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Preberi Ljubezen v času kolere (G.G.Marquez). Florentino Ariza je kupil ogledalo, v katerem je enkrat bežno uzrl lik svoje drage. Če to ni TO, potem ne vem, kaj je. LP, PEPE
Brrrm Objavljeno April 17, 2002 Opozori Objavljeno April 17, 2002 Pri ženskah mene ne moti nič. Zakaj bi me moralo kaj motiti Brrrm
Gregs Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Bom povedal preprosto (z vidika moskega, velja pa tudi obratno): dokler lahko z zensko osebno rastes, te ne moti nic. Ko pa prides do meje, da te zacne to utesnjevati, cutis, da ne mores narediti naslednjega koraka brez slabe vesti ali pa ga sploh ne mores, potem te zacne motiti VSE. In takrat gre zveza v franze, ce sta oba pametna, ce pa ne, pa trpita oba.. obicajno eden bolj kot drugi... Sreco (oz. moznost ali namen) pa ima tisti, ki je z zensko, s katero stalno raste in ne pride do stagnacije in zasuka navzdol. Takim bi se lahko reklo: lucky bastards... not yet one of them... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Pravokotar Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Ja ,prav res, zakaj bi moralo koga pri kom kaj motiti? Če te pa vendarle moti, je tvoja sveta dolžnost, da se vljudno posloviš. LP, PEPE
Zoolo Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Ammm, ... ime in pravila igre so itaQ znana, ... hallo zakaj bi me kaj motilo? Brez veze, ce te kaj moti, se poslovi kot je rekel Pepe (je itaQ v rangu dolžnosti, da vsak sam to naredi) in najdi nekoga kjer te ne bo motilo ama nič, ...oz. te bodo ob živce pravljale samo malenkosti pri katerih si pripravljena na KOMPROMISE! Heh, mladost ludost, ... upam da nimaš idej v glavi da boš sebe na željo drugih spreminjala, ali druge po lastnih željah? Ker če kaj ne gre je to točno to, ... še vedno je prvo pravilo vzemi ali pusti samo niti ne pomisli da bi spreminjala. Z&S najboljši trije na planetu! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Vrtnica Objavljeno April 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2002 Ammm jz nimam teh problemou oz jih tud ne morm met kr sm brez fanta... Sam pac zanima me kaj vas ponavad na poncah moti to je use lp, Sanci
klimbra Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Ammm jz nimam teh problemou oz jih tud ne morm met kr sm brez fanta... Sam pac zanima me kaj vas ponavad na poncah moti to je use lp, Sanci Predvsem butasta vprašanja v stilu.....KJE SI BIL!!!!!!!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
HHV Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Ammm jz nimam teh problemou oz jih tud ne morm met kr sm brez fanta... Sam pac zanima me kaj vas ponavad na poncah moti to je use lp, Sanci Hja če sprašuješ, da ne bi ponavljala tipičnik ženskih neumnosti, še en nasvet za čez mnogo let: Nikoli moškemu ne reči:"Ja, a na družino pa nič ne misliš?!!", rajši ga že na začetku v rit brcni, če ga misliš omejevati, ker se bo prej ko slej spuntal. Jaz sem se, pa čeprav zelo pozno. (Tudiatamoraimetisvohobiineveseljepress)
miki Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: quote: Ammm jz nimam teh problemou oz jih tud ne morm met kr sm brez fanta... Sam pac zanima me kaj vas ponavad na poncah moti to je use lp, Sanci Predvsem butasta vprašanja v stilu.....KJE SI BIL!!!!!!!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo vprasanja ala: KJE SI? S KOM SI? KAJ SI PIL? . . . . . .
RAN Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Jaz sem se, pa čeprav zelo pozno. (Tudiatamoraimetisvohobiineveseljepress) Kdaj je pozno in kdaj je prepozno? lp RAN
Latino Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Če malo razmislim, me ne moti nič, ker poderem vse kar leze! Muce, kje ste???
RAN Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Če malo razmislim, me ne moti nič, ker poderem vse kar leze! Pol za nekom pospravljaš, ker kar leze, je že podrto. lp RAN
HHV Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! Ghost, pazi, taka izjava je dvorezna. Lahko dobiš repliko: " Kr...m k...u d...a s...a."
klimbra Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! AAAAAAAAAAAAAA????????????? hahahahahahahah....te privlačijo male deklice hahahahahahhaahahha.....khmmmmmm ne bom rekel nič naprej hahahahaaahaaaa Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Vrtnica Objavljeno April 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! OK ti mas pa BOUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lp, Sanci
miki Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! OK ti mas pa BOUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lp, Sanci ce mene vprasas je sam odgovoril na vprasanje
HHV Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 OK ti mas pa BOUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lp, Sanci
klimbra Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: OK ti mas pa BOUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lp, Sanci Ne razumem. Kaj da ima poune??
Pervy Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! TO JA GHOST!!! no to moti prvo, pol pa vse kar sta izkusena prijatla klimbra in miki ze ugotovila (kje si bil, s kom si bil, kolko in predvsem kaj si pil, me mas kaj rad, kaj si ti mislis o meni, a ti kaj cutis do mene, zakaj pravis da nimas casa, a za prijatle in pijaco pa ga mas,....) in seveda legendarni: ZAKAJ BI BILO KAJ NAROBE, NIC NI NAROBE! (in pol si razbijaj glavo kje si spet zajebal!!!!) PS: alena pa ne vzami osebno ne velja za tebe! to morem napisat ker me drugace napada da njo mislim, ko pa vsi vemo da barva je ista, vse ostalo so nianse!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
sasl Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Če jo ima na črto mi kar sapo vzame.
.T. Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Mene pa moti če nima pobrite! Go in peace! Mene to tudi ful moti! Tadej
xena Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Tista vprašanja kje si bil, kam greš, kdaj prideš... so pa opravičljiva. Ženske sam skrbi, da se moškim nebi kaj zgodilo. Moški so šele dobri ti sprašujejo kje si pa bila, da še ni kosila, a boš hitr nazaj, kk dolgo še misliš bit tam, kdo je bil vse zraven... Tile šele mislijo, da mormo sam doma čepet. Drugače pa proti moškim nimam nič. Brez njih je pa žalostno na tem svetu Xena --- Ne verjemite vsemu, kar vam trobijo drugi! Popravil/a - xena dne 19/04/2002 ob 01:12:42
bmw Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 brez zamere punce, ampak najbolj me moti pri ženskah njihova dvoličnost,ki jo nekatere poizkušajo prikrivati, druge se pa tudi ne trudijo prikriti.(članice spletne strani motosvet.com so seveda izvzete.........da ne bi bil tepen) primer.......zvečer v družbi ti lastna ženska naliva pijačo,češ pij ljubček, da ne boš žejen, ko se ga pa nalezeš,si pa svinja pijana in še cel teden poslušaš kako si jo osramotil s svojim pijančevanjem,kako si bil pijan,kako se ne znaš obnašati in zadržati,itd......... 99% žensk najeda moškemu,ko pride domov pijan, namesto da bi mu skuhale kislo župco in ga lepo dale spat....... pa normalno me razpizdijo vprašanja,ki sta jih navedla klimbra in miki. preprosto se ravnam v življenju po enostavnem načelu: MY WAY OR HIGHWAY. drugače ste pa kar v redu........ lp., bmw
bmw Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 quote: Tista vprašanja kje si bil, kam greš, kdaj prideš... so pa opravičljiva. Ženske sam skrbi, da se moškim nebi kaj zgodilo. Xena --- Ne verjemite vsemu, kar vam trobijo drugi! Popravil/a - xena dne 19/04/2002 ob 01:12:42 yeah, right........potem pa svizec zavije čokolado bi rekel. vsa vprašanja so opravičljiva do neke mere,izgovor da vas skrbi je pa samo maska.Zakaj bi vas ženske moralo skrbeti za nas moške?kolikor vem, je jack razparač (tako ljubljanski kot londonski) delal selekcijo samo med ženskami in ne med moškimi.pa tudi dosti več žensk je posiljenih kot moških(upam, da se ne motim), zato se mi zdi, da bi moralo moške skrbeti za ženske in ne obratno.Mene osebno NIKOLI ne zanima, kje je bila,kdo jo kliče,kam gre ven,itd....če mi pa sama pove, je pa moje edino vprašanje, če se je lepo imela.vsa ta ženska vprašanja kažejo samo to, koliko zaupajo svojemu moškemu...... lp., bmw ........pa ne me kastrirat na FS..........
Priporočene objave