Skoči na vsebino

zenske->moski ter obratno; kaj vas moti?

Priporočene objave

Objavljeno

Mail me your number baby!

------------------------

I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )

Objavljeno

quote:

Mail me your number baby!

------------------------

I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )

you wanna my number??? you must earn it.... kar ti svojo pošlji, pa te pokličem!!

Ali pa pridi danes na tromostvoje.. pa bova tam kako rekla...

I want some more!!!!

Objavljeno

Lepo je ljubiti; Kaj ne Pupa?

007

Vse manj je originalnih izjav!

Objavljeno

quote:

Še lepše je biti ljubljen!!

I want some more!!!!

Potem si preveč SEBIČNA! ccccccccccccccc....

007

Objavljeno

Najprej je treba za svojo rit poskrbet!

Aja, to je misljeno strogo metaforicno, da ne bo kdo na kaksne sestre pomislu...

Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...

Objavljeno

Chebi zakaj kličeš Ajo?

007

Objavljeno

quote:

quote:

Še lepše je biti ljubljen!!

I want some more!!!!

Potem si preveč SEBIČNA! ccccccccccccccc....

007

Zakaj.. ker se mi zdi lepo, če sem ljubljena???? Vedno bolj sem zaskrbljena nad tvojim izjavam......

BTW... če še nisi vedel: človek, ki ne ljubi sebe, ga tudi drug ne bo.. torej... volk sit in koza cela.. in krog je zaključen!!

I want some more!!!!

Objavljeno

Brez muje se še čevelj ne obuje. (da mal nadaljujem z pregovori, če je pupa ze začela)

Objavljeno

quote:

Brez muje se še čevelj ne obuje. (da mal nadaljujem z pregovori, če je pupa ze začela)

Chebi se popolnoma strinjam s tabo!!

I want some more!!!!

Objavljeno

V odnosih sem se najbolje razumel z zenskami, ki so imele rade isto osebo kot jaz. Jaz sebe ona pa mene :))

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Objavljeno

quote:

V odnosih sem se najbolje razumel z zenskami, ki so imele rade isto osebo kot jaz. Jaz sebe ona pa mene :))

Einherjer

Nimam dodat več kot to, da si se fajn imeu dokler je nis uprašu, kaj bi pa ti DRAGA.... (potem te je pa koštala).

Podobno sem se obnašou kt ti Einherjer.

------------------------

Objavljeno

Men so ble pa zmeri vsec "zajebane" zenske - take nedostopne, mal hladne... In jo pol ful vecji uzitek k tako osvojis... Najbolj vazn pa je. da mi je v izziv, da ima svoje misljenje in da ni taka, da se ti cist podredi... More bit oblikovana oseba, ki je dovolj samosvoja.

Objavljeno

Top cat......pa ti si, ti si...... sanje vsake zenske.

Zarja

Objavljeno

quote:

.....sej to je zalostn........ Yst velik dam, pa bl mal dobim....10X

Potlej mi pa kup čevlje!

(I got the blues for shoes...)

Objavljeno

quote:

quote:

Einherjer

Nimam dodat več kot to, da si se fajn imeu dokler je nis uprašu, kaj bi pa ti DRAGA.... (potem te je pa koštala).

Podobno sem se obnašou kt ti Einherjer.

Zal je tako, da sem za prijaznost ze enkrat naje*al, pa ne bom se enkrat... najprej bo morala potrpet mojo sebicnost in egoizem, ko pa vidim da je to to, bo dozivela pa najvec, kar lahko zenska od moskega dozivi - na vseh podrocjih.

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Objavljeno

Take ženske pa po moje ne boš kar tako zlahka našel. Kontradiktorno mi namreč zveni, da bo katera, ki bi sprejela sebičnost, lahko potem sploh uživala v vsem, kar bo po sprejetju tvoje sebičnosti dobila od tebe. A veš, kaj mislim?

Objavljeno

Klesch!!

Najprej en lep pozdrav na našem motorističnem forumu. Imam občutek, da si zadevo že prej prebiral, ali pa si samo brihten fant. Aha... zanimiv šport... kje se da to kak trening videt (jaz sem namreč tae kwon do-istka).

NO, pa v zvezi s topicom: dobro razmišljanje ni kaj... naš Einherjer pač razmišlja samo enosmerno... mogoče mu pa celo kdaj rata. Samo potem je tudi vprašanje, koliko bo tej deklici dejansko do njega.

I want some more!!!!

Objavljeno

Pupa!

Seveda se bo dalo trening videti. Samo te bom povabil na ogled v nov klub, ki bo pa z uradnimi treningi zalaufal septembra.

quote:

zanimiv šport... kje se da to kak trening videt (jaz sem namreč tae kwon do-istka).

Objavljeno

Macica, kakšno reklamo?

quote:

No, Pupica, saj zdaj si pa ti našega Kleša pozdravla. Ga meni ni treba, saj sem zadost dolgo reklamo delala...

Objavljeno

quote:

Macica, kakšno reklamo?

Eh, pozabi. Itaq je čist izven konteksta.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

Dejmo, mogoče nam celo uspeti videt borbo Mačice in Pupe za novega motosvetovca. Vstopnice na voljo v vseh boljezaloženih sex shopih!

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

Če pokličete v naslednjih 15 minutah, zraven dobite še brezplačno vedro za slinjenje.

+Posebna akcija - plačaš 3 dobiš 2

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!