Mačica Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Dejmo, mogoče nam celo uspeti videt borbo Mačice in Pupe za novega motosvetovca. Vstopnice na voljo v vseh boljezaloženih sex shopih! Lojzi ma vas rad Lojzi, za Kleša pa se meni ni treba z nobeno Pupo tepst. Vsaj ne dokler bo moj sodelavec. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Mačica Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Joj, moderatorji, a po teh topicih nič ne brišete? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Kaj bodo brisal, če so pa same umetnine gor napisane Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
lojzi Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Kaj bodo brisal, če so pa same umetnine gor napisane Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Takorekoč remek dela! Lojzi ma vas rad
Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Takorekoč remek dela! Lojzi ma vas rad Masterpisses al kuko bi že rekli Anglosasi PEPE
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote: Masterpisses al kuko bi že rekli Anglosasi PEPE Who pisses? Why? On what??? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
top cat Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 quote: Top cat......pa ti si, ti si...... sanje vsake zenske. Zarja Tudi tebe poznam...neujeta - mačka! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )
Gregs Objavljeno Junij 5, 2002 Opozori Objavljeno Junij 5, 2002 Macica: pa komu se da tukaj brisati?! A prevzames ti to nalogo?! Cas je denar... jaz pa imam obojega... eh ne.... samo casa imam premalo... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Diablo Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Ženske so zelo čudna bitja nikoli jim ni prav pa tudi če se zelo trudimo da bi jim usregli, no in potem je še tukaj zahrbtnost, neodkritost, izgovori za slabo razpoloženje zaradi tistega "enega tedna" in vse stvari gledajo negativno(tudi takrat ko si za njih iztrgaš svojodušo) :evil: :shock: :evil: Saj ne pravim, da so vse ženske takšne in da so moški angeli :D
lojzi Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Ženske so zelo čudna bitja nikoli jim ni prav pa tudi če se zelo trudimo da bi jim usregli, no in potem je še tukaj zahrbtnost, neodkritost, izgovori za slabo razpoloženje zaradi tistega "enega tedna" in vse stvari gledajo negativno(tudi takrat ko si za njih iztrgaš svojodušo) :evil: :shock: :evil: Saj ne pravim, da so vse ženske takšne in da so moški angeli :D DIablo, a je pr teb kej narobe? Mislim z deklico. Kr dva taka depresivna posta en za drugim, men je tole mal sumljivo... :roll: :wink:
bostov Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Ženske so zelo čudna bitja nikoli jim ni prav pa tudi če se zelo trudimo da bi jim usregli, no in potem je še tukaj zahrbtnost, neodkritost, izgovori za slabo razpoloženje zaradi tistega "enega tedna" in vse stvari gledajo negativno(tudi takrat ko si za njih iztrgaš svojodušo) :evil: :shock: :evil: Saj ne pravim, da so vse ženske takšne in da so moški angeli :D Glede ustrežljivosti se povsem strinjam s tabo.Svoji že lep čas ponujam, skoraj prosim, da se vsede na motor in malo popelje, pa nič od tega.Pol mi pa drugič reče, da ji nočem dat motorja...ne razumem...jo vabim na furo, jo spet komaj prepričam... :? :lol:
Gregs Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 (tudi takrat ko si za njih iztrgaš svojodušo) Takole, na kratko, ker niti ni tema za to: nihce ne sme za kogarkoli iztrgati svoje duse, ker potem ne more vec funkcionirati. Najbolje je pokazati, kako se duso uporablja... potem ne mores zgresiti. Vec pa te caka v PM.... :wink:
maxSI Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 :?: :?: :?: :?: ŽENSKE :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: ne, zmotu sn se nič ne vem o tem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Babi Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Sem mislila, da moški svet poznam. Vendar se mi še vedno zgodi, da me preseneti kdo.
kekec III Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Sem mislila, da moški svet poznam. Vendar se mi še vedno zgodi, da me preseneti kdo. ko se spoznava,boš še bolj presenečena...
Babi Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Yessss, preseneti in pustim se presenetiti. :D :D :D
moped Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 Včasih se zdim sam sebi največja uganka. Kako naj potem kej pametenga o damah povem ?
moped Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Ena na temo moški vs. ženske... Lahko pa je tudi obratno.
Black Knight Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 naj mi ena od dam odgovori,zakaj ženske praviloma padate na blebetače in nastopače.poznam kr neki tipov,ki so take sorte,pa majo karakter čist na podnu.imajo pa polno žensk. jaz,ki se pa držim pravila"bodi tiho,če nimaš kaj pametnega povedati",čeprav rad debatiram,mam pa vedno težave... :( :( :(
Ice Objavljeno Avgust 3, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 demonov uc,welcome to the elite club :lol: .....nisi edini. za uteho pa nasvet: ...............trpi...... pa kdor caka tist´ docaka. :shock: :lol:
Ice lady Objavljeno Avgust 3, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 za uteho pa nasvet: ...............trpi...... pa kdor caka tist´ docaka. :shock: :lol:
Priporočene objave