Skoči na vsebino

zenske->moski ter obratno; kaj vas moti?

Priporočene objave

Objavljeno
Ice je dočakal... :D :D :P

aha..........trpim tudi. :roll: :P :lol: :lol:

Objavljeno
Ice je dočakal... :D :D :P

aha..........trpim tudi. :roll: :P :lol: :lol:

He, he, heeee, zakaj bi pa samo jaz? Kar še ti daj......TRPI!!!!!!

(KončnoSemMuLahkoToRekelPress)

Objavljeno

potem pa naj se kdo rece,da motoratorji ne naredimo (skoraj) vse za MS-rajo. :P :roll: :lol: :lol:

Objavljeno
naj mi ena od dam odgovori,zakaj ženske praviloma padate na blebetače in nastopače.poznam kr neki tipov,ki so take sorte,pa majo karakter čist na podnu.imajo pa polno žensk.

jaz,ki se pa držim pravila"bodi tiho,če nimaš kaj pametnega povedati",čeprav rad debatiram,mam pa vedno težave...

Demons_eye - važna je kvaliteta ne kvantiteta ženske/žensk. :roll: :roll:

Drgača pa tud sama blazen težko prebavljam frjarje k majo pa znajo vse, pa so ponavad tok omejeni da ko jim že stopiš na rep sam zajavskajo da se dobra roba sama hvali ....... ti svetujem da ostaneš zvest samemu sebi

Kat

Objavljeno

Klinc, če pa živimo v dobi marketinga z velikim M. Če hočeš, da te kdo opazi se pa že moreš mal "ven metat", samo vprašanje na kakšen način

Objavljeno

:oops: Probal mal marketinga pa je bla total polomija... ::oops:

Mislim, da bom ostal kar to kar sm (nc marketinga) in se pridružu Ice klubu :roll:

Objavljeno

..tudi bolečine so lahko prijetne, a ne Ice.

Mislim, da se strinjamo, da je fajn met babo za mečkat, še bolje je, če zna kaj pametnega povedat :lol:

Objavljeno
..

Mislim, da se strinjamo, da je fajn met babo za mečkat, še bolje je, če zna kaj pametnega povedat :lol:

Ali pa: fajn je imet tipa za mečkat, pa da ne čveka po nepotrebnem, sploh če ne zna kaj pametnega povedat!

Objavljeno
naj mi ena od dam odgovori,zakaj ženske praviloma padate na blebetače in nastopače.poznam kr neki tipov,ki so take sorte,pa majo karakter čist na podnu.imajo pa polno žensk.

jaz,ki se pa držim pravila"bodi tiho,če nimaš kaj pametnega povedati",čeprav rad debatiram,mam pa vedno težave... :( :( :(

Pa si se kdaj vprašal, kakšne ženske padajo na takšne nastopače? Ali bi ti maral kakšno od tistih? Veš, ni vse samo prvi vtis. Sem prepričana, da se marsikatera takšnemu tudi umakne in so ji všeč bolj umirjeni fantje. Zato kar potrpežljivo išči dalje in bodi to kar si, pa se bo sigurno našla "prava".

Objavljeno

Sem prepričana, da se marsikatera takšnemu tudi umakne in so ji všeč bolj umirjeni fantje.

Objavljeno

Fifty!

Saj so lahko motoristi tudi mirni. Če ljubijo hitrost to še ne pomeni, da so drugače "norci". Jaz sem mislila mirni v tem smislu, da ne izstopajo v družbi in da niso važiči.

Objavljeno
Fifty!

Saj so lahko motoristi tudi mirni. Če ljubijo hitrost to še ne pomeni, da so drugače "norci". Jaz sem mislila mirni v tem smislu, da ne izstopajo v družbi in da niso važiči.

Aja, no to sm spet jest :wink:

Objavljeno

Fifty!

In kakšne so izkušnje? Ker sem prepričana da dobre, potolaži fanta!

Naka

Objavljeno

Izkušnje!? :oops: :oops:

Sem čisto neizkušen :wink: :wink: :wink:

Objavljeno

Evo tle še enga umirjenga fejst fanta, dokler ne spije 1/2 pive, pol pa čepe v uha. :D

Objavljeno
Evo tle še enga umirjenga fejst fanta, dokler ne spije 1/2 pive, pol pa čepe v uha. :D

BoBo, kva je to ...čepe v uha... Če je to kej grdga :oops:

Pa sej em reku ,da sem neizkušen :wink:

Objavljeno

pozdravljeni!

Saj je dosti umirjenih tipov ma kaj ki jih kr nekaj ušlatanih in tej tipi po navadi imajo najbolj gadne bebeke. Ma kaj ki nismo vsi tašni!

Objavljeno

:D :D :D :D Po enem tednu branja te teme sem se koncno prebil do konca ceprav v njej nisem zasledil nic pametnega. :D :D :?

Mah itak bojo ta post zbrisal k nima cis nobene zveze z vsem. :roll: :oops:

Objavljeno

Ce svoje dobro bistvo razvijas in oblikujes v se boljse, ostajas zvest samemu sebi, potem ne mores zgresiti. Vse, kar ni tvoja resnica, je laz samemu sebi in nikoli ne prides do tja, kamor si zelis.

Objavljeno
Ce svoje dobro bistvo razvijas in oblikujes v se boljse, ostajas zvest samemu sebi, potem ne mores zgresiti. Vse, kar ni tvoja resnica, je laz samemu sebi in nikoli ne prides do tja, kamor si zelis.

A bi se dal na enostavno vprašanje še enostaven odgovor dobit???

Alla

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Kaj mi je všeč pri puncah? Oblika ,aerodinamične krivine in jame :D

Kaj ne maram pri puncah? Vsega ostalega :evil:

Objavljeno
Kaj mi je všeč pri puncah? Oblika ,aerodinamične krivine in jame :D  

Kaj ne maram pri puncah? Vsega ostalega :evil:

Ti si pa zahteven!

Ne vem ce bos taksno dekle najdu hihihihihihihihihi

Objavljeno

To je bla bolj šala kot kej resničnega :o

Objavljeno
To je bla bolj šala kot kej resničnega :o

Sej vem sej vem matr kaj zdej ko sm jz za hece postala vi ste pa kr umolknili

Objavljeno

Jaz se več al manj skoz hecam... kadar se pa ne je vsem jasno da se ne

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!