Skoči na vsebino

zenske->moski ter obratno; kaj vas moti?

Priporočene objave

Objavljeno

Tud lohk :D :D

Dejstvo pa je da se bo naslednjih 300 postov o vaju govorilo... sta ponosna?? :D :D :D :twisted: :wink:

Objavljeno
Joj, Gregsi, mladina se je spravila na naju!!!!

BEJŽVA.........

Jao, jao... tezka se nama pise.... A zbeziva danes v Bohinj?! Malo lezat v najbolj energetski koticek Slovenije, jaz pa se lahko namakam nogo v jezeru in jo hladim.... :wink: :D

Objavljeno

Ja, pol pa k nazaj prideva, bova pa spet vrgla kako kost mladini, da bo naslednjih 300 postov res o nama..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Alla

Objavljeno
Tud lohk :D  :D  

Dejstvo pa je da se bo naslednjih 300 postov o vaju govorilo... sta ponosna?? :D  :D  :D  :twisted:  :wink:

Ej, briga me, kaj se o nama govori.... Kdor zeli vedeti, bo vprasal direktno naju, kdor pa ne, pa mi je ravno do Kosova in nazaj zanj/o, kaj si misli.... Sicer pa: si pozabil, da eden izmed naju nosi delno tudi skarje in platno (pa tega ne bom izkoristil)?! :wink: :D

Objavljeno
Ja, pol pa k nazaj prideva, bova pa spet vrgla kako kost mladini, da bo naslednjih 300 postov res o nama.....

A vzamem Lakiju eno kost in jo zadegam na Motosvet?! :wink: :twisted: :D

Objavljeno

Gregs ti si pa res cvetko :D

Maš motor ,žensko , kaj še hočš??? By the way ...zakaj si na forumu če maš motor in žensko ,zuni je pa sonce :evil: :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
Gregs ti si pa res cvetko :D  

Maš motor ,žensko , kaj še hočš??? By the way ...zakaj si na  forumu če maš motor in žensko ,zuni je pa sonce :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

AD1: e, pa jasno, da sem. Zato pa zivim srecno.... :wink:

AD2: imam se kaj drugega tudi... pa ne mislim materiala.

AD3: ce ze moras vedeti: sem na bolniski in ne morem voziti motorja, moja draga pa trenutno se dela. Torej sem prikovan na racunalnik... Ne skrbi, ce bi bil fizicno popolnoma zdrav, bi ze zdavnaj gnal motor tja do 11.000... :wink:

Objavljeno

AD1: e, pa jasno, da sem. Zato pa zivim srecno.... :wink:

AD2: imam se kaj drugega tudi... pa ne mislim materiala.

AD3: ce ze moras vedeti: sem na bolniski in ne morem voziti motorja, moja draga pa trenutno se dela. Torej sem prikovan na racunalnik... Ne skrbi, ce bi bil fizicno popolnoma zdrav, bi ze zdavnaj gnal motor tja do 11.000... :wink:

Objavljeno

o hudo :(

No sej se boš pozdravu, pol pa gas z motorem in žensko na piknik v kamniško bistrico!!!! :D :D :D Tam je pa res lepo. :wink:

Objavljeno

o hudo :(

No sej se boš pozdravu, pol pa gas z motorem in žensko na piknik v kamniško bistrico!!!! :D :D :D Tam je pa res lepo. :wink:

Objavljeno
Gregs... Ja pozdrav se da bos lohko su kam z Allo vn!

Absolutno!!!! :D

Objavljeno

Hvala vsem za lepe zelje. Zelite mi se mentalno zdravje, pa bo sploh krasno.... :wink: :D

Objavljeno

želim ti še mentalno zdravje!

sicer pa sploh nimaš za kej bit mentalno bolan...uh kako se to čudno sliš...

maš 29 let ,maš punco ,motor , službo... What more could man posibly want? :D

Objavljeno
,maš punco ,motor , službo... What more could man posibly want? :D

Preberi če enkrat naslov teme, pol boš pa vidu, da bejbo met ni vedno najbolš......... :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno

no ja...jaz se je nebi branu :wink:

Objavljeno
What more could man posibly want?

Namesto sluzbe - PENZIJO! :twisted: :D

Objavljeno

PENZIJO?????? Si znoru??? Če bi jo mel ...bi to pomenil da maš kolk? sej ne vem....pač star bi bil :D

Bi pa blo zlo fajn ,če bi jo mel že zdej :D :D

Objavljeno
PENZIJO?????? Si znoru??? Če bi jo mel ...bi to pomenil da maš kolk? sej ne vem....pač star bi bil  

Bi pa blo zlo fajn ,če bi jo mel že zdej

Ne gre za cas, ko sem star... Cimprej imeti toliko dohodkov, da ti ni treba delati. TO je penzija... Briga mene drzavna... Tisto so samo ficniki...

Jep, saj sem rekel: zdaj imeti penzijo, pa se okoli z mofo goniti.... :D

Objavljeno

Gregs, a veš, da mama podobno teorijo?

Takoj po faksu it v penzion, uživati do 60-ega leta, pol pa it v službo, pa še kej malga naredit... :onfire:

Kar se pa punc tiče: Preveč pedantne, natančne in zagnane tam, kjer nam ni toliko pomembno, in premalo pedantne, natančne in zagnane, kjer je nam zelooo pomembno. :onfire:

Objavljeno

hehe :D

Jaz sem se dons z moto gonu ...in tud odletu na ovinku :( :evil:

Objavljeno

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh se nc pametnega tle

Bo treba poustercek si sm prvlect :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

Kar se pa punc tiče: Preveč pedantne, natančne in zagnane tam, kjer nam ni toliko pomembno, in premalo pedantne, natančne in zagnane, kjer je nam zelooo pomembno.

Kako resnicno, kako zivljenjsko.... :wink: :twisted: :D

Objavljeno

Kar se pa punc tiče: Preveč pedantne, natančne in zagnane tam, kjer nam ni toliko pomembno, in premalo pedantne, natančne in zagnane, kjer je nam zelooo pomembno.

In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane??????????

Alla

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!