Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Kar se pa punc tiče: Preveč pedantne, natančne in zagnane tam, kjer nam ni toliko pomembno, in premalo pedantne, natančne in zagnane, kjer je nam zelooo pomembno. In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane?????????? Alla To tut mene zanima! Na dan z besedo!
AREA Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Recimo preveč pri raznem pucanju (joj kak mi gre na k* če se cele dneve nekaj čisti, na konc dneva pa reče da je zmantrana pa da life sux - pa tud če jaz pomagam!!!)!!! :roll: Premalo pa pri stvareh, ki zanimajo predvsem moške (hm, ne znate niti hlinit zanimanja, mi ga pa mormo se mi zdi... :P :evil:) Am..a še dalje? Aja..če si zjutraj nardite nek plan in če pol pade v vodo (ne po naši krivdi!) ga itak nasrkamo mi....aja....!!! bistvo vsega: ŽIVITE PO LUNI, TO ME PA ČIST RAZPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP*(potrebne ste takrat ko je polna luna in nezainteresirane ko polne lune ni...no ja, to ne velja za vse ampak zdi se mi totalno bolano!)...aaaaa, zakaj sem sploh šel brat to temo, kar pritisk mi je dvignlo...! :oops: Mogoče malo zmedeno ampak taka je realnost...hehe zdaj pa hitro se skrit!!! :shock: :lol: :P
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane?????????? To tut mene zanima! Na dan z besedo! Pa kaj mislite, da bom jaz na bolniski celo zivljenje, da napisem vse, kje ste premalo... ?! :twisted: :twisted: :twisted: :D
Ice Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ej gregs.....zdaj ko si _na bolniski_ malo manj trosi smeti okoli in spucaj kaksen disaster area (hint hint). :P :lol:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane?????????? To tut mene zanima! Na dan z besedo! Pa kaj mislite, da bom jaz na bolniski celo zivljenje, da napisem vse, kje ste premalo... ?! :twisted: :twisted: :twisted: :D Hmm.. ja! No pa do koder bos prsu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 A bejbe, da živimo po luni?!?! :shock: :shock: Na tipe pa nikol luna ne vpliva, a ne?! Aja, saj taspodnja glava nima možganov, spet sem pozabla.....pol pa luna ne vpliva nanjo. Tazgornjo pa tako ali tako nekateri malo premalo uporabljajo/te..... Zdej se je pa še men pritisk dvignil..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ej gregs.....zdaj ko si _na bolniski_ malo manj trosi smeti okoli in spucaj kaksen disaster area (hint hint). :P :lol: Ice, kot sem ze nekje napisal: smeti so v glavnem samo v temah, ki niso pomembne (torej v kr neki in ljubezen). Drugje smeti ni toliko. Hint: pa sem tudi kaj koristnega naredil vmes, ampak se tega ne vidi... je preostalih sranjarij prevec... :wink: :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 A bejbe, da živimo po luni?!?! :shock: :shock: Na tipe pa nikol luna ne vpliva, a ne?! Aja, saj taspodnja glava nima možganov, spet sem pozabla.....pol pa luna ne vpliva nanjo. Tazgornjo pa tako ali tako nekateri malo premalo uporabljajo/te..... Zdej se je pa še men pritisk dvignil..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alla Tebe pa moram spoznat hehe to sm jz nekje v eni temi priajvla ne vem vec keri mogoce v tej kje hehe ti castm pijaco al pa sladoledek ko se vidva hihi
TOMY Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane??????????Alla Alla, a ti misliš, da sem po žup priplaval. Bom jaz tlele napisal, pol jih bom pa po glavi dubu... :lol: :wink: :onfire: Sem šele zdele vidu, da vam je že Gregs odgovoru...pametno... :lol:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 In kje smo premal pedantne, natančne in zagnane??????????Alla Alla, a ti misliš, da sem po žup priplaval. Bom jaz tlele napisal, pol jih bom pa po glavi dubu... :lol: :wink: :onfire: Itaq da tko mislimo! Sej k nis prej prebrau kaj je napisala da razmislate z glavo ki nima mozganov! In ne z glavo ki ima mozgane!
TOMY Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Itaq da tko mislimo! Sej k nis prej prebrau kaj je napisala da razmislate z glavo ki nima mozganov! In ne z glavo ki ima mozgane! Rožca, če bi po župi priplavu, bi vam takoj naštel 10 področij, pa nisem ne... :lol: :wink: Pa ne mislim čist zares tko, sam na forumu.... :cry: P.S. Zadnji stavek je pa zato, če bo slučajno moja šefica pregledovala forum... :onfire:
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tomy, a ne upaš????? No, saj mi je znano, da si upate jezičke otresat samo ko ste v moški družbi, pred lastno bejbiko pa vam ves pogum nekam izgine..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
kocka Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 to moti žene : :D Glih za foro, pa brez zamere
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Tomy, a ne upaš????? No, saj mi je znano, da si upate jezičke otresat samo ko ste v moški družbi, pred lastno bejbiko pa vam ves pogum nekam izgine..... TOMY, ej, zenske nas provocirajo, da si ne upamo povedati, kaj je narobe in kaj nas moti?! A imamo jajca ali ne, da jim povemo?! :wink: OK, najvec tvegam, ampak zacenjam spisek (ostali dopolnjujte po zelji): 1. da vedno tezite za dilo na skretu ... :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 1. da vedno tezite za dilo na skretu Zaenkrat še nisem, ampak tudi to še pride na vrsto...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alla
bmw Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ........bom pomagal pri gregsovem spisku: vedno iščete dlako v jajcu,namesto obratno...........
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 3.Si izberete za nas najbolj neprimeren čas za, za vas, najbolj pomembno stvar na svetu tist trenutek... :onfire: Pa ne mislm res tko.... :lol: :wink:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Bmw: Hja, vi bi si pa res želeli, da se nonstop igramo z jajci v dlakah?! :wink: :twisted: :twisted: :D :D Tomy: Zakaj spet pripis, da ti ne misliš res tako? Potem pa ne napiši!!!! Ali pa je pripis spet samo zato, ker se bojiš svoje šefice? :wink: :D :D :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Bmw: Hja, vi bi si pa res želeli, da se nonstop igramo z jajci v dlakah?! Pripis za boljse razumevanje: z NASIMI jajci, ne drugimi, da ne bo pomote... pa ni treba nonstop.... :wink: :twisted: :D
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 hehe :D :D 4.po sexu se zmerom hočjo pogovarjat :shock: (tko sem slišu :wink: )
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Jest se hočem skoz pogovarjat, po seksu se mi pa res ne govori. Če se lahkko fanje obrnete na svojo stran in zaspite, zakaj ne bi mogla narediti tega še jaz?!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Gregs: Ja seveda, samo s tvojimi.... :wink: :D :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Koncno ste dojeli kar sm hotla s to temo dobit odgovore! No kr nadaljujte... cyc a se bos ti tud kej sm vklopu? :twisted:
Priporočene objave