TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Tomy: Zakaj spet pripis, da ti ne misliš res tako? Za kvalitetno zavarivanje protivnika.... :onfire:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 5. vedno hočjo met prov :D Saj ne, da hočmo met vedno prav...... IMAMO!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tomy: Kakšnega protivnika? A ti je partnerka nasprotnik s katerim moraš tekmovati ali partner s katerim živiš v sožitju? Alla
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Tomy: Kakšnega protivnika? A ti je partnerka nasprotnik s katerim moraš tekmovati ali partner s katerim živiš v sožitju? Alla Stavek je iz taktičke obuke Pravila službe. tisti ki vedo, kaj to je, bodo vedeli kaj sem mislil. :lol: :wink:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ma, ja, spet večna moška tema.... če nočte da bejba preveč sprašuje, pol vedno vojsko zraven uturite..... Izgovori..... Pa a maš ti enaka pravila kot v vojski tudi za svojo boljšo polovico???? :twisted: :twisted: :twisted: Alla
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 hehe ... boljša polovica je pa pol G.I. Jane :D :D :D
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Tomy: Kakšnega protivnika? A ti je partnerka nasprotnik s katerim moraš tekmovati ali partner s katerim živiš v sožitju? Alla Alla, a ti je GREGS na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? :lol: Gregs, a ti je ALLA na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? :lol: Prosim za poštene in neposredne odgovore. :onfire: P.S.:Gregs, bom razumu..... :wink:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 OK, Tomy, 1:0 zate.... :D :D :D :D Priznam!!!! Alla
AREA Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ženske ste včasih res neznosne!!!!! Danes me je razp*zdlo najmanj 10 žensk, kaj si naj pol človek misli?!??!?! - - - Bedni ponedeljek, 27.8.2002 !!!!!!!!!!!!!!! - - -
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ženske ste včasih res neznosne!!!!! Danes me je razp*zdlo najmanj 10 žensk, kaj si naj pol človek misli?!??!?! - - - Bedni ponedeljek, 27.8.2002 !!!!!!!!!!!!!!! - - - In kaj je biu vzrok da so te razjezile?
AREA Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Nestrokovne, tečne, žaljive, kradljive,...a morem še dalje?
Teya Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Kako je možno da si med samimi takimi ženskami? Delaš v kakem bordelu al kaj? :o
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Nestrokovne, tečne, žaljive, kradljive,...a morem še dalje? Ja OK OK ampak zakaj nas use meces v isti kos?
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Puste ga no! :wink: Mi je razložu ... nč lepga ...ne bi o tem. Niti on ,niti jaz. :x
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Puste ga no! :wink: Mi je razložu ... nč lepga ...ne bi o tem. Niti on ,niti jaz. :x A na IRCu? na #motosvet? grem loge gledat
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Jest se hočem skoz pogovarjat, po seksu se mi pa res ne govori. Če se lahkko fanje obrnete na svojo stran in zaspite, zakaj ne bi mogla narediti tega še jaz?! Gregs: Ja seveda, samo s tvojimi.... :shocked!: :shocked!: :shocked!: (ostal je brez besed)
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Alla, a ti je GREGS na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? Gregs, a ti je ALLA na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? Prosim za poštene in neposredne odgovore. P.S.:Gregs, bom razumu..... AD1: kaj pa vem... bolj protivnik, jasno... da je bolj zanimivo... AD2: glavno, da ti razumes... jaz ne... pojma nimam, kaj si mislil... pa nic hudega... mora, da sam tup ko zemlja... :wink:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Kva :shocked!: :shocked!: :shocked!: ?????????? Alla
TOMY Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Bom dokončal: Gregs, bom razumu, če ne boš odgovoru pošteno in neposredno :wink: , pa si, jebi ga, zdej pa maš... :lol: :wink:
Gregs Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Kva :shocked!: :shocked!: :shocked!: ?????????? Odkritoscnost.... :wink:
Alla Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Odkritoscnost.... :wink: Vedno in povsod...... :wink: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
TOMY Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 OK, Tomy, 1:0 zate.... :D :D :D :D Priznam!!!! Alla :o :shock: :shocked!: GREGS, priznala je napako, drž jo, pa jo ne več spustit! :lol: :onfire:
Gregs Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 GREGS, priznala je napako, drž jo, pa jo ne več spustit! : Saj jo drzim... ampak me ze roke bolijo od drzanja... :wink: :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Saj jo drzim... ampak me ze roke bolijo od drzanja... :wink: :twisted: :D Pa ne, da bi se rad spočil?!? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
sramezljiv Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Lepo opisana razlika med moškim in žensko vredno ogleda www.gasilci.org/nevarne/moski.html www.gasilci.org/nevarne/zenska.html
klimbra Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Alla, a ti je GREGS na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? Gregs, a ti je ALLA na forumu v verbalnih konfrontacijah partner v sožitju, al protivnik? Prosim za poštene in neposredne odgovore. P.S.:Gregs, bom razumu..... AD1: kaj pa vem... bolj protivnik, jasno... da je bolj zanimivo... AD2: glavno, da ti razumes... jaz ne... pojma nimam, kaj si mislil... pa nic hudega... mora, da sam tup ko zemlja... :wink: Gregs....reče se TUP KO ŽELVA......sam to mi nekak ne gre skupi :roll: :shock: :D :wink: :wink:
Priporočene objave