Skoči na vsebino

zenske->moski ter obratno; kaj vas moti?

Priporočene objave

Objavljeno
Lepo opisana razlika med moškim in žensko vredno ogleda

www.gasilci.org/nevarne/zenska.html

BRAVOOOOOO......... :onfire: :multi:

Objavljeno
Lepo opisana razlika med moškim in žensko vredno ogleda

www.gasilci.org/nevarne/zenska.html

KUL!!

res se splača pogledat!!

Objavljeno

Po ta novem sm odkril tole zanimivo temo pa bi sam to prpomnu, da me nasplošno na ženskah nč ne mot, sam na vsaki kj!Pa na živce mi gre k še zdj nism zvedu zakaj za hudiča hodjo skup na WC??? :lol: :lol: :lol: :lol: :D Pa še eno vprašanje: A je dobr če na dirko vzameš s sabo punco al je to slabo?Al te to dekoncentrira,da pol slabš pelš, al je to pozitivna stimulacija?Kaj vi pravte?Čeprav, Jolanda Čeplak prav, da sex pred dirko zlo pozitivno vpliva na rezultate!Po njenih uspehih sodeč....!!!

Objavljeno

Znastveniki pravijo takole: zenskam spolni odnosi pred tekmo koristijo, medtem ko moskim skodijo.

Logicni sklep: najprej morajo biti moske tekme, nato pa se zenske... :wink: :D

Objavljeno

Ti Gregs a veš kaj pravjo za Villeneva?Da preden gre na dirko si ga...pa Ronaldo tud menda pred tekmo...Bomo raziskal na lastni koži,ane fantje?Tko je najbl zihr! :lol: :lol: :lol: :P

Objavljeno
Ti Gregs a veš kaj pravjo za Villeneva?Da preden gre na dirko si ga...pa Ronaldo tud menda pred tekmo...Bomo raziskal na lastni koži,ane fantje?Tko je najbl zihr! :lol: :lol: :lol: :P

V peskovniku je dovolj gradiva za potičke! :P

Objavljeno

Ti, sam pol pa to ni u redu, se potrjuje Gregsova teorija. Nam mal napetosti pred štartom koristi... zgleda pa da Vilnev preveč drka, pol pa nič ne more...ooops, a sem res napisu dr.... :onfire:

Objavljeno
Ti Gregs a veš kaj pravjo za Villeneva?Da preden gre na dirko si ga...pa Ronaldo tud menda pred tekmo...Bomo raziskal na lastni koži,ane fantje?Tko je najbl zihr!

hehe.... in poglej rezultat, ker se ne drzi raziskave: koliko tock ima osvojenih in koliko zmag v zadnjih 3 letih?! :wink: :twisted: :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Bom povedal preprosto (z vidika moskega, velja pa tudi obratno):

dokler lahko z zensko osebno rastes, te ne moti nic. Ko pa prides do meje, da te zacne to utesnjevati, cutis, da ne mores narediti naslednjega koraka brez slabe vesti ali pa ga sploh ne mores, potem te zacne motiti VSE. In takrat gre zveza v franze, ce sta oba pametna, ce pa ne, pa trpita oba.. obicajno eden bolj kot drugi...

Sreco (oz. moznost ali namen) pa ima tisti, ki je z zensko, s katero stalno raste in ne pride do stagnacije in zasuka navzdol. Takim bi se lahko reklo: lucky bastards... not yet one of them...  

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Tale Gregs more bit pa izkušen maček, res je napisal tko da bi loh dal v leksikon.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

dokler lahko z zensko osebno rastes, te ne moti nic. Ko pa prides do meje, da te zacne to utesnjevati, cutis, da ne mores narediti naslednjega koraka brez slabe vesti ali pa ga sploh ne mores, potem te zacne motiti VSE. In takrat gre zveza v franze, ce sta oba pametna, ce pa ne, pa trpita oba.. obicajno eden bolj kot drugi...

Sreco (oz. moznost ali namen) pa ima tisti, ki je z zensko, s katero stalno raste in ne pride do stagnacije in zasuka navzdol. Takim bi se lahko reklo: lucky bastards... not yet one of them...

Tale Gregs more bit pa izkušen maček, res je napisal tko da bi loh dal v leksikon.

Mogoče je pa iz priročnika prebral?? :shock: :roll: :wink: :twisted:

Alla

Objavljeno

Mogoče je pa iz priročnika prebral?? :shock: :roll: :wink: :twisted:

Alla

ne ne,alla je vsega kriva. :twisted: :lol: 8) :wink:

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

teya

Član

Član od: torek, 09.07.2002 15:03

Objav: 50

Objavljeno: 29 jan 2003 08:37 Zadeva: MB

--------------------------------------------------------------------------------

Mene pa sam zanima če je Hotschko prišo živ domov, da si ne bom celo življenje naprej metala, da ga nisem res peljala v Ljubljano...

Drugič pa, matkurja, pij SOK!!!

Za naslednji teden pa... se vidimo!!!

Nazaj na vrh

Hanzi

Moderator

Član od: četrtek, 14.06.2001 6:30

Objav: 1241

Kraj: Stara travma Doddelek soba 13

Objavljeno: 29 jan 2003 08:52 Zadeva: Re: MB

--------------------------------------------------------------------------------

teya je napisal:

Mene pa sam zanima če je Hotschko prišo živ domov, da si ne bom celo življenje naprej metala, da ga nisem res peljala v Ljubljano...

Za naslednji teden pa... se vidimo!!!

Hotchko je pa raje žejen kot pa da bi sok pil!

Drugače sem pa zelo vesel da vam je srečanje uspelo! Boste videli da se bo prijelo in kmalu bo štajerski OLP!

Sonce naj sveti vsak dan

Objavljeno

Noise Data

Administrator Foruma

Član od: nedelja, 24.12.2000 0:00

Objav: 2031

Kraj: Planet motosvet.com

Objavljeno: 29 jan 2003 10:50 Zadeva: Re: MB

teya je napisal:

Ne mi rečt da si mu verjela da zaradi pijače želi, da ga pelješ v Ljubljano... Svašta

-=> Noise Data <=-

Nazaj na vrh

hotschko

Car

Član od: četrtek, 07.06.2001 14:43

Objav: 2539

Kraj: Ljubljana - SLO

Objavljeno: 29 jan 2003 11:20 Zadeva: Re: MB

Noise Data je napisal:

teya je napisal:

Ne mi rečt da si mu verjela da zaradi pijače želi, da ga pelješ v Ljubljano... Svašta

Noise ... ni kaj ... prodoren um

... kakorkoli že, v LJ prišel v enakem številu kosov kot v MB.

hotschko

{Born To Lose Live To Win}

Nazaj na vrh

VespaMan

Član

Član od: sobota, 27.04.2002 16:09

Objav: 136

Kraj: Maribor

Objavljeno: 29 jan 2003 11:21 Zadeva:

hotschko: vsi veseli, da je tako!

...en-dva-tri, pa je šla kuplunga rakom žvižgat...

Nazaj na vrh

teya

Član

Objavljeno: 29 jan 2003 12:19 Zadeva: hmm...

A tak!!! Tako bi vi izkoriščali mojo altruistično naravo!?

Se sn vedla, dedi so vsi PEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPP!

Objavljeno

Noise Data

Administrator Foruma

Objavljeno: 29 jan 2003 12:40 Zadeva:

Prasci? Pizde? Vse je res.

-=> Noise Data <=-

Objavljeno

teya

Član

Objavljeno: 29 jan 2003 13:17 Zadeva: ..

Noise Data je napisal:

Prasci? Pizde? Vse je res.

Ti že veš...

Nazaj na vrh

Tadej

Vseved

Član od: ponedeljek, 04.06.2001 14:19

Objav: 1047

Kraj: Slovenija

Objavljeno: 29 jan 2003 13:24 Zadeva: Re: hmm...

teya je napisal:

Se sn vedla, dedi so vsi PEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPP!

Meni je pa najblj smesno, ko si kake punce domislajo, da naj bi jim fantje nosili roze, bombonjere, vozili v drage restavracije, placevali racune zlate Visa kartice, jim placali krizarjenje po sredozemlju, kupovali nakit,..

MALO MORGEN. Taki casi so mimo. Sedaj v modernih casih velja le eno vprasanje: Das - ne das?

Tadej

Nazaj na vrh

Noise Data

Administrator Foruma

Objavljeno: 29 jan 2003 13:26 Zadeva: Re: hmm...

Tadej je napisal:

Sedaj v modernih casih velja le eno vprasanje: Das - ne das?

-=> Noise Data <=-

Objavljeno
Ice kva srackas tle v tej temi?

preberi ENKRAT naslov kake teme preden zacnes civkati.

Objavljeno

Mal poglej kdo je temo odpru... tolk postu si abiu k si sam koperu...
Objavljeno

mene to pr dveh moskih blazn mot, da ju je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljata, pol pa to gladko pozreta...

Pa to tud, da sta jima na prvem mestu kolegi, pol pa cez nekej casa njihova draga; zdej nisem na splosno govorila, da ne bo kdo uzaljen :arrow: govorim o 2 dolocenih primerkih... :?

Objavljeno

Mal poglej kdo je temo odpru... tolk postu si abiu k si sam koperu...

in kaj?....lahko v to temo serjejo samo tisti,katerim si dala dovoljenje?

Objavljeno
mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo...

seveda chris......poznamo tudi take zenske,kajne chris?

Objavljeno
mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo...

aja? od kod pa teb to??

Objavljeno

aja? od kod pa teb to??

Nataknen je ce bi biu zenska bi rekla da je dubu perilo...

Objavljeno
Nataknen je ce bi biu zenska bi rekla da je dubu perilo...

aja... :lol: :lol: :lol:

ja, sem vidla topic, v kerem se mu je cist strgal... revez bogi... sam mu se vseen ni treba bit zajedljiv :roll:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!