SiR Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Nataknen je ce bi biu zenska bi rekla da je dubu perilo... A ti že imaš te zadeve? Mislim, ker si tolk še mlada pa to...
SiR Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo... Pa to tud, da so jim na prvem mestu kolegi, pol pa cez nekej casa njihova draga; zdej nisem na splosno govorila, da ne bo kdo uzaljen :arrow: govorim o 2 dolocenih primerkih... :? Ej, Chris - če ne govoriš na splošno, potem ne govori na splošno, a ne? Potem začni svojo izpoved takole: "Mene je pa pri dveh moških blazno motilo..." ... ne pa: "Mene blazno mot, da jih je zmeri sam gobc;"... Okej? Hvala, Simon
chris Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 sem pojasnila, da govorim o dveh dolocenih osebkih in tud povedala, da ne govorim na splosno (preberi se enkrat) se opravicujem, ce je kdo to osebno vzel!!! Sym: bo zdej dobr?? Zadovoljen?? :wink: :lol: :lol:
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo... seveda chris......poznamo tudi take zenske,kajne chris? aja? od kod pa teb to?? poglej v ogledalo.......ce si ze radovedna.
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo... seveda chris......poznamo tudi take zenske,kajne chris? aja? od kod pa teb to?? Nataknen je ce bi biu zenska bi rekla da je dubu perilo... vrtnica,tebe je tudi povsod zadosti......se ti ni treba ravno pritozevati o premalo pozornosti.
klimbra Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo... seveda chris......poznamo tudi take zenske,kajne chris? aja? od kod pa teb to?? Nataknen je ce bi biu zenska bi rekla da je dubu perilo... Perilo.....a to je tist kao.......RANJENA SEM :?: :?: :?: :?: :?: :?:
chris Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 mene to blazn mot, da jih (moske) je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljajo, pol pa to gladko pozrejo... seveda chris......poznamo tudi take zenske,kajne chris? aja? od kod pa teb to?? poglej v ogledalo.......ce si ze radovedna. joj, Ice, kok si ti zmeri pametn... Nekak ti ze skoduje, ves!! :twisted: Nisem pa prepricana o tem, kaj bi ti vidu, ce bi se pogledu v ogledalo... (nocem vedt!!!)
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 like I said........yada yada yada.... :roll: :twisted:
Manu Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 MIIIIRRRRRR!!!!!! :agrue: :2gunfire: Oba sta lepa in fajn :smilecolros:
chris Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 MIIIIRRRRRR!!!!!! :agrue: :2gunfire: Oba sta lepa in fajn :smilecolros: Manuela: :lilangel: :)
chris Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 like I said........yada yada yada.... :roll: :twisted: :P :P :P :roll: :twisted:
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 MIIIIRRRRRR!!!!!! :agrue: :2gunfire: Oba sta lepa in fajn :smilecolros: nisem ne eno in ne drugo. :twisted:
chris Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 ce misls s tem "ne eno ne drugo" na lep in fajn :arrow: z veseljem verjamem :twisted:
robberrt Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 mene to pr dveh moskih blazn mot, da ju je zmeri sam gobc; zmerej neki obljubljata, pol pa to gladko pozreta... Pa to tud, da sta jima na prvem mestu kolegi, pol pa cez nekej casa njihova draga; zdej nisem na splosno govorila, da ne bo kdo uzaljen :arrow: govorim o 2 dolocenih primerkih... :? :?: :P 8) primerek?? amm kaj ti pa obljubljata pa pol pozreta? Mislm take bi blo res samo za kastrirat... :roll: no ja kaj češ vsi nismo popolni...nekateri med vami ste bolj nekateri manj... :wink:
robberrt Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 sem pojasnila, da govorim o dveh dolocenih osebkih in tud povedala, da ne govorim na splosno (preberi se enkrat) se opravicujem, ce je kdo to osebno vzel!!! Sym: bo zdej dobr?? Zadovoljen?? :wink: :lol: :lol: jest se nisem zadovoljen...
Ice Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 ce misls s tem "ne eno ne drugo" na lep in fajn :arrow: z veseljem verjamem :twisted: like I care.
Manu Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 ce misls s tem "ne eno ne drugo" na lep in fajn :arrow: z veseljem verjamem :twisted: like I care. Sm hotla pomirit :oops: :roll: ...Na zdej.....pišuka :? :lilangel:
Ice Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 jaz sem cisto miren.....iz dneva v dan bolj..... 8)
Manu Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 Jaz pa kr mal spim.... toooook sm mirna :sleeping: :sleeping: :sleeping: :silly:
Rude Boy Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 TEMA: kaj me moti Spal sem z manekenko, mi je rekla, preden greš, kljuvaj kljuvaj do možganov ne prodreš ! In pomislil sem, kaj bi šele bilo, če bi ji ga po pomoti vtaknil v uho !! :roll:
Vale Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 TEMA: kaj me moti Spal sem z manekenko, mi je rekla, preden greš, kljuvaj kljuvaj do možganov ne prodreš ! In pomislil sem, kaj bi šele bilo, če bi ji ga po pomoti vtaknil v uho !! :roll: Kaj si zdaj hotel vsem povedat, da si spal z manekenko :twisted: Kot da samo za njih to velja :roll:
Nagaya Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 men gre pa na jetra to da majo fantje dekleta za tako samoumevna. :evil: :evil: :evil: v veliki večini primerov.....izjeme pa samo potrjujejo pravilo :evil:
chris Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 men gre pa na jetra to da majo fantje dekleta za tako samoumevna. :evil: :evil: :evil: v veliki večini primerov.....izjeme pa samo potrjujejo pravilo :evil: uh.... to sm pa pozabila oment... :roll: k jih enkrat ze majo, se nehajo trudit in jih majo za samoumevne... BLJAK!!! :evil:
Nagaya Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 nasploh nekateri misljo da neglede na to kako zanikrni, nerazgledani, nesramni in neotesani so.....se bo že najdla kakšna za njih....potem pa z leti pogruntajo da temu ni tako in da ni samoumevno da ima vsak moški svojo žensko.....in potem postanejo v svojih frustracijah napadalni in sovražni do žensk....... :evil: :evil: aja pa tist mi gre tud na žiuce, ko nekdo od ženske pričakuje da bo vsaj mal poskrbela da bo njen izgled v skladu s trendi družbe....sami pa ze leta in leta hodijo okol umazani, neobriti, v 20 let starih kavbojkah. :evil: :x da ne bo pomote...nič proti zguncanim kavbojkam..ampak pol ne jamrat da se ženska ne zan obleč! :? :? to da se jim pa ne da več ukvarjat z žensko ko je "uradno njihova" je pa .......za na križ nabit use :!: :!: .........pol se pa obt la mečejo da se je njihova baba zapustila pa razlezla....zakuga bi se pa matrala sama s sabo, če decu ki ga ma rada ni nič do nje :?: :?: :evil:
Priporočene objave