chris Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 to da se jim pa ne da več ukvarjat z žensko ko je "uradno njihova" je pa .......za na križ nabit use :!: :!: .........pol se pa ob tla mečejo da se je njihova baba zapustila pa razlezla....zakuga bi se pa matrala sama s sabo, če decu ki ga ma rada ni nič do nje :?: :?: :evil: matr mi misli beres... tocn to!!! so totaln brez zanimanja za svojo damo, one pa pol lahko razmislajo o tem, kaj pa kako so nekej tko narobe nardile, da si ne zasluzjo vec pozorosti, kere so ble na zacetku delezne... jest ne vem, kva je dones z moskimi narobe... :x :x :evil:
stigmata Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 uh.... to sm pa pozabila oment... :roll: k jih enkrat ze majo, se nehajo trudit in jih majo za samoumevne... BLJAK!!! :evil: SE POPOLNOMA STRINJAM- kot da postanejo ženske nek inventar :evil:
SiR Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 SE POPOLNOMA STRINJAM- kot da postanejo ženske nek inventar :evil: Se strinjam tudi jaz :twisted: :twisted: :)
klimbra Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 to da se jim pa ne da več ukvarjat z žensko ko je "uradno njihova" je pa .......za na križ nabit use :!: :!: .........pol se pa ob tla mečejo da se je njihova baba zapustila pa razlezla....zakuga bi se pa matrala sama s sabo, če decu ki ga ma rada ni nič do nje :?: :?: :evil: matr mi misli beres... tocn to!!! so totaln brez zanimanja za svojo damo, one pa pol lahko razmislajo o tem, kaj pa kako so nekej tko narobe nardile, da si ne zasluzjo vec pozorosti, kere so ble na zacetku delezne... jest ne vem, kva je dones z moskimi narobe... :x :x :evil: Vse to.....drage in spoštovane dame.....se da napisati tudi v moškem spolu!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 chris se vedno nisi odgovorila.... :roll:
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Vse to.....drage in spoštovane dame.....se da napisati tudi v moškem spolu!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: I don't think so :!: :!: moski so (ste) prevec flegmaticni za kej tazga :P
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 chris se vedno nisi odgovorila.... :roll: in tud ne bom... tista dva (vsaj eden) ze ve, za kaj se gre.
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Vse to.....drage in spoštovane dame.....se da napisati tudi v moškem spolu!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja, ti bošček, ubogi!!! :cry:
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 chris se vedno nisi odgovorila.... :roll: in tud ne bom... tista dva (vsaj eden) ze ve, za kaj se gre. dejstva so vazna ne pa kr neki, povej kaj ti je bilo tako hudega storjenega, da mors to okol pisat, pa o dvojini govort??
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Kiss and tell varianta??? ne ne ne ne !!! to ni dobr :wink: :wink:
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 chris se vedno nisi odgovorila.... :roll: in tud ne bom... tista dva (vsaj eden) ze ve, za kaj se gre. dejstva so vazna ne pa kr neki, povej kaj ti je bilo tako hudega storjenega, da mors to okol pisat, pa o dvojini govort?? ne, ne, ne bom... in NI kr neki (sicer je pa to cist tipicna moska; povej, al je pa kr neki)... robberrt: ni ti treba vseh dejstev se dodatno dokazovat...
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 roberrt si ze slisal za VERO...to je tisto ko je treba na slepo verjet...torej...več vere s tvoje strani v ženske prosim :twisted: :wink:
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 chris se vedno nisi odgovorila.... :roll: in tud ne bom... tista dva (vsaj eden) ze ve, za kaj se gre. dejstva so vazna ne pa kr neki, povej kaj ti je bilo tako hudega storjenega, da mors to okol pisat, pa o dvojini govort?? ne, ne, ne bom... in NI kr neki (sicer je pa to cist tipicna moska; povej, al je pa kr neki)... robberrt: ni ti treba vseh dejstev se dodatno dokazovat... ok ce mata vidva med sabo kej nedorecenega in skrita dejstva, mi je cist vseeno, ce se pa kej mene tice mam pa rad ciste posle in nocm da nekdo za mojim hrbtom karkoli govori, rad vidm da mi v obraz pove...tko da ce mas kej glede mene za rect mi direkt rec al pa rec da ni nic...
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 HELO! A znata vidva bit tud bolj nežna????? Če se dobita nakavi in se vse pomenita kar se mata vama kavo častim! :wink:
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 ok ce mata vidva med sabo kej nedorecenega in skrita dejstva, mi je cist vseeno, ce se pa kej mene tice mam pa rad ciste posle in nocm da nekdo za mojim hrbtom karkoli govori, rad vidm da mi v obraz pove...tko da ce mas kej glede mene za rect mi direkt rec al pa rec da ni nic... a sm kej rekla? tebi, mislm.. ce nisem rekla, da Robberrt dela to pa to.. oz. te nisem v postih omenjala, pol se ti ni treba oglasat pa na to namigovat (razen, ce nimas zaradi kaksne stvari slabo vest), da sem.. bod pa preprican, da ce kej bo, ti bom povedala naravnost v obraz..
robberrt Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 ok pol pa ni panike, ampak ko si govorila o dveh osebkih sem predvideval da leti kaksna stvar name... te pa nič
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 ok pol pa ni panike, ampak ko si govorila o dveh osebkih sem predvideval da leti kaksna stvar name... te pa nič mas preganjavico??? :shock: :wink: :lol: :lol:
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 HELO! A znata vidva bit tud bolj nežna????? Če se dobita nakavi in se vse pomenita kar se mata vama kavo častim! :wink: ko se skorpijon razburi, ni nc kej nezen... :wink:
stigmata Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 HELO! A znata vidva bit tud bolj nežna????? Če se dobita nakavi in se vse pomenita kar se mata vama kavo častim! :wink: ko se skorpijon razburi, ni nc kej nezen... :wink: No pol mava pa (vsaj) eno skupno točko! :wink:
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 sori ampak KAJ je že TEMA debate?? :evil: :evil: nehite se je..t v glavo pa pejte na kavo :evil: :evil: :evil: itak se ne upate takeih neumnosti drug drugmu v zivo v glavo metat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
chris Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 sori ampak KAJ je že TEMA debate?? :evil: :evil: nehite se je..t v glavo pa pejte na kavo :evil: :evil: :evil: itak se ne upate takeih neumnosti drug drugmu v zivo v glavo metat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ohoho, pa se kako!! :wink: BTW: tema je: kaj zenske moti na moskih (in obratno) :wink: :D
SiR Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Moti me, če me ženska moti, kadar nimam želje biti moten :roll: Ampak moten sem pa itak vedno, bolj ali manj, baje :) 8)
robberrt Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 HELO! A znata vidva bit tud bolj nežna????? Če se dobita nakavi in se vse pomenita kar se mata vama kavo častim! :wink: ko se skorpijon razburi, ni nc kej nezen... :wink: pa tud ce ni nezen, ce se ne sekiras ne boli.... :P
Rock-46 Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 Da se navte pobil tle noter, kdo se bo pa pol polet z mano naokrog vozu :roll: .......... LP; Rock P.S. Mir med vami.......in mano.... 8)
Nagaya Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 moti me če nekdo neprestano nabija neki kar ni v zvezi z dogovorjeno temo :evil: moti me če kdo provocira preko neta ker si v živo ne upa :evil: moti me če se vsi neprestano počutjo ogoržene ker misljo da vsi samo njih gledajo :evil:
Priporočene objave