BoBo Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Kaj me moti? Nič, ker če kej rečem je pol vse narobe.
miki Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 ponavadi je tako, da ti zenska glih tist ne pusti, kar sama najraje dela! sevede je tut obratno mozno kar se pa tice zenske skrbi za nas....meni se bolj zdi da ste ljubosumne. Obrnimo stvar na glavo: ce ste pa ve zunaj, pa nikol ne poklicete domov pa vprasate KJE SI??
marijan Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 najboljš je da se držimo skupaj kot dvojčki, pol pa ni problemov. lp marijan
twix Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 Mene moti oz. ne razumem vasega razmisljanja punce. Vse bi imele samo najvecje lepotce,frajerje, divje zurerje, ase in oh in sploh, po drugi strani pa hocete, da je taisti moski oz. fant se priden, zvest, posten,pameten,... , da je vsecen vasim starsem,...Skratka, prevec ste zahtevne in od napacnih moskih pricakujete napacne stvari. Probite kdaj navezati stik z ne tako popolnimi fanti, znajo vas presenetiti. Pa presneto, bodite ze enkrat zadovolje s tistim kar imate, sej je sicer lepo, ce je dekle perspektivno in hoce vedno vec in bolje, samo mislim da na tem podrocju to ne gre tako enostavno. LP Twix READ MY FACE
HHV Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 [ce je dekle perspektivno in hoce vedno vec in bolje, samo mislim da na tem podrocju to ne gre tako enostavno. LP Twix READ MY FACE
YZFgeorge Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote:nikol ne poklicete domov pa vprasate KJE SI?? Ce pa to ni vprašanje, ki smrdi po TEŽKI kontroli pa res ne vem. "Domov" kliceš in vprašaš kje je??? Ženske pa poslušajte Twix-a Accelerate 'till you see God ....then brake.
Desmo Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Ženske pa poslušajte Twix-a Ja sej ga bodo poslušale. Samo "za vsak slučaj" bodo pa še vedno iskale koga, ki bi ga bilo mogoče vredno še bolj poslušat... Bye Desmo
xena Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Ja sej ga bodo poslušale. Ja,ja bomo. To pa je res pametna beseda Twix-s. LP Xena --- Ne verjemite vsemu, kar vam trobijo drugi!
Ghost_R1 Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: TO JA GHOST!!! no to moti prvo, pol pa vse kar sta izkusena prijatla klimbra in miki ze ugotovila (kje si bil, s kom si bil, kolko in predvsem kaj si pil, me mas kaj rad, kaj si ti mislis o meni, a ti kaj cutis do mene, zakaj pravis da nimas casa, a za prijatle in pijaco pa ga mas,....) in seveda legendarni: ZAKAJ BI BILO KAJ NAROBE, NIC NI NAROBE! (in pol si razbijaj glavo kje si spet zajebal!!!!) PS: alena pa ne vzami osebno ne velja za tebe! to morem napisat ker me drugace napada da njo mislim, ko pa vsi vemo da barva je ista, vse ostalo so nianse!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! To bo pa kar pir v dobrem!!!!! Go in peace!
Ghost_R1 Objavljeno April 19, 2002 Opozori Objavljeno April 19, 2002 quote: Če jo ima na črto mi kar sapo vzame. Hej, vedno bolj ugotavljam, da sem zadel bistvo težav z ženskami. Pa vejica, pa vejica, mi Furi teži, no OK. Mater pa nikol dost te vejice e zaj pa namerno brez vejice. Am I good or am I good!!!!!!!!!!!!!!!? Go in peace!
Vrtnica Objavljeno April 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2002 twix: hja no res je to je nas popolen moski ampak se zavedamo da takih ni! bmw: ja ves ampak ste tud fantje taki dvolicni!!!!!! lp, Sanci
twix Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: twix: hja no res je to je nas popolen moski ampak se zavedamo da takih ni! Popolnost je ena najdolgocasnejsih stvari, tako da hvala bogu, da nismo tako POPOLNI READ MY FACE
Vrtnica Objavljeno April 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: Popolnost je ena najdolgocasnejsih stvari, tako da hvala bogu, da nismo tako POPOLNI To ti dam pa pru! Sam nasploh fantje ne pricakujte da vas bomo ujckale ko boste domu pijani prsli jz bi fanta oz moza kr vn nagnala!!! lp, Sanci
suzuki Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 Hola! Se mi zdi, da smo (fantki) pozabili se na tale vprasanja punck (al pa se mogoce ne dogaja prav pogosto, kar bi blo zlo fajn): - kaj naj oblecem? - a mislis, da bi morala k frizerju/spremenit frizuro? - a mislis, da sem debela? Karkoli odgovoris, je narobe. Ce si tiho - ha, takrat si sele zajeb* situacijo... Zato: NE sprasujte nas tega - ne zato ker smo nesramni ali neobcutljivi, ampak ker ne razumemo v cem je tezava, enostavno ne vidimo nobenega problema v teh zadevah. Ce nam kaj ni vsec, to pac spremenimo, pa je - brez frke (upam, da si nisem dovolil prevec, ker sem govoril v mnozini). LP suzuki
Mali bik Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 Nč narobe Suzuki - mislim, da se kar vsi pridružujemo tvojemu mnenju in prošnji... Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš...
Desmo Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 Tole sicer mogoče bolj paše v temo "Drugi štosi..." (če je že bilo objavljeno, se opravičujem), ampak posamezne točke kar dobro pašejo tudi v tole temo. Navodila za ženske Spodaj je naštetih zgolj nekaj osnovnih in najpomembnejših navodil. Če bi hoteli zajeti vse vidike delovanja, bi to trajalo predolgo, pa tudi pravega smisla ne bi imelo. Navsezadnje so skrivnosti vedno bolj zanimive kot znana dejstva. Če se ne oblačite kot Palmersova dekleta, ne pričakujte, da se bomo obnašali kot fantje iz televizijskih nadaljevank. Če se da našo izjavo interpretirati na dva načina in je eden on načinov za vas žaljiv, smo imeli v mislih drugega. Naučite se uporabljati straniščno desko. Če je dvignjena, jo pač spustite. Rojstni dnevi, valentinovo in obletnice niso testi, s katerimi vedno znova preverjate, če vam znamo kupiti pravo darilo. Če sprašujete vprašanja, na katere nočete odgovora, pričakujte odgovore, ki jih nočete slišati. Včasih ne mislimo na vas. Sprijaznite se. Ne sprašujte nas, na kaj mislimo, če se niste pripravljene pogovarjati o avtomobilih, košarki in počivanju. Nedelje so namenjene lenarjenju. Tega dejstva, tako kot polne lune in plime, ne boste mogle spremeniti. Prepustite se. Če mislite, da ste debele, potem to najbrž tudi ste. Tega ni treba spraševati še nas. Na to vprašanje nočemo odgovarjati. Nakupovanje ni športna panoga in ne, nikoli nas ne boste prepričale v to. Kadar gremo skupaj ven, lahko oblečete karkoli. Res! Verjemite nam, imate dovolj oblek. Verjemite nam, imate preveč čevljev. Jok je izsiljevanje. Prosite za stvari, ki jih hočete. Naj vam razjasnimo dejstva: Prikriti namigi ne delujejo. Konkretni namigi ne delujejo. Povsem očitni namigi ne delujejo. Samo recite. Ne, ne vemo kateri dan je danes. Nikoli ne bomo. Označite obletnice in rojstne dneve na koledarju. Lulati stoje je težje, kot to početi sede. Včasih tudi najboljši zgrešijo. Večina moških ima tri pare čevljev. Kako lahko sploh pomislite na to, da vam bomo lahko pomagali izbrati, kateri od tridesetih parov čevljev se najbolje poda k vaši obleki. Da in Ne sta popolnoma sprejemljiva odgovora na skoraj vsako vprašanje. Če imate težavo, se na nas obrnite le, če jo hočete rešiti. To počnemo mi. Za sočutje imate prijateljice. Glavobol, ki traja sedemnajst mesecev je težava. Pojdite k zdravniku. Včasih je potrebno pri avtomobilu preveriti olje. Ne v vašem in ne v našem interesu ni, da bi se skupaj udeležili kviza. Ne, ni pomembno, katerega kviza. Stvari, ki smo jih rekli pred šestimi meseci, ne smete uporabljati v prepiru. Vse naše izjave in komentarji se po sedmih dneh avtomatsko izničijo. Pustite nam, da buljimo. Gledali bomo tako ali tako. Reakcija je genetsko pogojena. Lahko rečete, naj neko stvar naredimo ali nam poveste, kako se neko stvar naredi. Nikoli obojega naenkrat. Če je le možno, povejte kar nam morate povedati, med reklamami. Vsi moški vidimo samo šestnajst barv. Breskev je sadje in ne barva. Če nas kje srbi, se bomo tam tudi popraskali. Pivo je za nas tako zanimivo, kot za vas kozmetika. Če vas vprašamo, kaj je narobe in rečete "nič", se bomo delali kot da ni nič narobe. Vemo, da lažete, ampak ni vredno truda. Jasno ? Bye Desmo
Wild thing Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: Mene moti oz. ne razumem vasega razmisljanja punce. Vse bi imele samo najvecje lepotce,frajerje, divje zurerje, ase in oh in sploh, po drugi strani pa hocete, da je taisti moski oz. fant se priden, zvest, posten,pameten,... , da je vsecen vasim starsem,...Skratka, prevec ste zahtevne in od napacnih moskih pricakujete napacne stvari. Probite kdaj navezati stik z ne tako popolnimi fanti, znajo vas presenetiti. Pa presneto, bodite ze enkrat zadovolje s tistim kar imate, sej je sicer lepo, ce je dekle perspektivno in hoce vedno vec in bolje, samo mislim da na tem podrocju to ne gre tako enostavno. LP Twix READ MY FACE Men se čist zdi, da tole velja bolj za moške, da najprej pogledajo videz in potem vse ostalo. Druga sploh ni važn, sam da ma čim večji obseg prsi, dobro rit, lepe noge... Potem, ko se tako dolgo trudijo dobit to kar se jim na začetku zdi popolno, potem hitro najdejo kakšno napako, ki jih tako zelo moti, da si morejo hitro poiskat tolažbo pri drugi ženski, ki te napake nima, nima pa tudi vseh ostalih adutov , in ko potem moški to prepozno odkrijejo, pridejo jokat nazaj. Medtem pa sploh ne priznajo svojih napak, tudi potem ne (vsaj nisem še srečala takega) Na koncu koncev smo ženske vsega krive. Kdo je za koga frajer je spet relativno, zame recimo ni frajer nek nadut bodibilder, ki ima pamet namesto v glavi v mišicah. Zvest, pošten, pameten... Zvest in pošten, to itak da more bit. Všeč mojim staršem... raj ne bi o okusu moje mame in njenih zahtevah, ki so praktično nemogoče (bogat, z doktoratom, čim bolj sluzast- bjek ) Sej smo zadovoljne s tistim kar imamo (vsaj jaz), sam kaj ko ni tudi obratno. In potem gre vse še sam navzdol. Ne maram: -takih moških, ko te na začetku, ko se trudijo za tvojo pozornost bombardirajo z sluzastimi SMS-i in te kličejo po trikrat na dan in si potem, ko se še šetrtič ne javiš ne pridejo gor -egoistov -ljubosumnežev -agresivnih moških -vase zagledanih (ni isto kot samozavestnih, samozavest zaželjena) -moških, ki so brez ciljev Ne rečem pa da so vsi moški taki, niso, najde se velik takih zlo v redu, če maš srečo, je mogoče celo samski . Morem rečt, da so motosvetovci vsi kar sem jih do zdej srečala vsi zelo v redu, noben nima katere od teh lastnosti, tak da Live free, ride free, die free!
Wild thing Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: twix: hja no res je to je nas popolen moski ampak se zavedamo da takih ni! lp, Sanci Sej v tem je problem, k se ženske zavedamo da ni popolnih moških, moški se pa (večina) ne zavedajo, da ni popolnih žensk. Zato iščejo popolnost, ženske pa vztrajamo pri enem. Live free, ride free, die free!
twix Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: Sam nasploh fantje ne pricakujte da vas bomo ujckale ko boste domu pijani prsli jz bi fanta oz moza kr vn nagnala!!! lp, Sanci Sanci, jst bi ga tud READ MY FACE
twix Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 quote: Medtem pa sploh ne priznajo svojih napak, tudi potem ne (vsaj nisem še srečala takega) Wildthing zdaj poznas enega, ki priznava svoje napake ..... ...javno priznavam, da: - sem en mejhen egoista - imam v sebi kancek ljubosumnosti - imam agresivnosti za izvoz (predvsem treningi) - sem rahlo vase zagledani - in vcasih se mi ne sanja, kaj bo z menoj BUT WHO CARES, I'M JUST 23 READ MY FACE
D.J. Objavljeno April 20, 2002 Opozori Objavljeno April 20, 2002 če te punca vpraša če se ti zdi debela in ti rečeš ...............................................................................ne bo ona veselo žrla naprej "byte" mi dust
Gregs Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 quote: Ne maram: -takih moških, ko te na začetku, ko se trudijo za tvojo pozornost bombardirajo z sluzastimi SMS-i in te kličejo po trikrat na dan in si potem, ko se še šetrtič ne javiš ne pridejo gor -egoistov -ljubosumnežev -agresivnih moških -vase zagledanih (ni isto kot samozavestnih, samozavest zaželjena) -moških, ki so brez ciljev Ne bombardiram z SMSi, nisem (prevelik) egoist, nisem ljubosumen (to je za slabice, ki niso prepricani vase), nisem agresiven (samo, kos e branim), nisem vase zagledan (le zjutraj v ogledalu), imam cilje (se prevec). Ergo: sem popoln... You wish... in potem si svizec.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Brrrm Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 quote: Ce nam kaj ni vsec, to pac spremenimo, pa je - brez frke S tem je mislil: te zamenjamo, pa je - brez frke (kot avto, staro za novo) Brrrm
suzuki Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 quote: quote: Ce nam kaj ni vsec, to pac spremenimo, pa je - brez frke S tem je mislil: te zamenjamo, pa je - brez frke (kot avto, staro za novo) Brrrm Saj vidim smajlije in vem da se samo hecas, ampak tale stavek bo res bolj razumljiv, ce bolj eksplicitno povem, kaj je bilo misljeno: "Ce nam kaj ni vsec (na/pri nas: mislim na naso obleko, frizuro, tezo itd), to pac spremenimo, pa je - brez frke". Dodal bi se to, da ni prav nic narobe, da smo si fantki in puncke razlicni (v pristopu, razmisljanju itd), nasprotno, IMHO nas celo bogati, a le dokler s tem ne zacnemo obremenjevati partnerja/ke (ali kot je bilo ze prej tule lepo povedano, dokler razlicnost omogoca, da s partnerjem/ko skupaj rastemo). Pa se moje mnenje o videzu: zal je to nas "prvi stik" - tako pri fantkih kot pri punckah - ki se mu pac ne moremo izogniti. Je pa zato cisto v nasih rokah, kaj naredimo z njim... LP suzuki Popravil/a - suzuki dne 21/04/2002 ob 10:40:53
Leon Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 "Bom povedal preprosto (z vidika moskega, velja pa tudi obratno): dokler lahko z zensko osebno rastes, te ne moti nic. Ko pa prides do meje, da te zacne to utesnjevati, cutis, da ne mores narediti naslednjega koraka brez slabe vesti ali pa ga sploh ne mores, potem te zacne motiti VSE. " Avtor Gregs Kar je Gregs preprosto povedal, je po moje bistvo iz katerega nato nastajajo problemi (Gregs - Car si.). Kot omenjaš velja tudi obratno. Med puncami je veliko očkovih punc, ki želijo imeti v fantu naslednika svojega očka. Ta naj bi jim realni svet, kjer so negativne in pozitivne stvari, polepšal, izmaličil tako, da bi jim negativne prikril. Vedno naj bi jim bil na razpolago. Od njega je upravičeno samo jemati, češ saj on je kot skala. Skratka stvari, ki jih počne veliko očkov svoji punčki. In kaj potem nastane iz takšne punčke? Samozavestno, samovšečno, pasivno bitje plitvega duha, ki maltretira okolico, ker ji slednja z leti ne nudi več dovolj zabave. Čas, ko bi se morala njena osebnost razviti je zapravila z lažmi, sedaj pa samo še ugotavlja, kako se stara in kako gre vse navzdol. Ampak kot je Gregs dejal velja tudi obratno. Nauk: Omenjene punce in fantje ne bežite pred teževami življenja, ker vam bo velikokrat škodovalo. Te vem v dušo
Priporočene objave