Mačica Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 in kaj te KONKRETNO moti,macica? Kaj misliš zakaj doslej nisem nič pisala v to temo?
RAN Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Mačica, pa saj se mi zdi kot da je objektivno. :D :D
Vale Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Bolj je važno kako sam gledaš na vso stvar, ne pa kaj drugi mislijo ...
RAN Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Bolj je važno kako sam gledaš na vso stvar, ne pa kaj drugi mislijo ... Točn to. Vsi problemi so v glavi.
Vale Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 In ponavadi glave raje razmišljajo o drugih kot o sebi, ...
Ice Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Bolj je važno kako sam gledaš na vso stvar, ne pa kaj drugi mislijo ... Točn to. Vsi problemi so v glavi. khem,ran...... v kateri?! :oops: :P :twisted: :lol: :wink: splosno vprasanje,nima veze z ranom.........je splosno vprasanje! :!: :idea:
SiR Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Vsi problemi so v glavi. Ali pa med nogami : :lol: :lol:
dave the wave Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Vsi problemi so v glavi. Ali pa med nogami : :lol: :lol: Ce le tam ostanejo :roll: :D
Nagaya Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 dragi moji...problemov med nogami ni...ali pa so izredno hitro rešljivi.....če pa niso, potem gre pa najbrz za manifestacijo problemov z druge lokacije.
Vale Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Probleme med nogami si ustvarjate sami :twisted:
dave the wave Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Tejka se strinjam s tabo 8) . Zadnjic mi je ena rekla, da nima problemov med nogami, da bi dala, ampak, da ima mesecno manifestacijo in da zato neja mora fukat :? ....... lp DTW :D
Nagaya Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 v glavnem..na konc mam jest prou :D 8) 8)
madzarka Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 oj! mene pa moti tole, da so ženske ljubosumne! so najbolj sovražim pr ženskah. čeprav imam tud js dovol razlogov, ampak se preveč ne ubadam z njimi. tko je pa konc. js tud nism nobena svetnica in tud od njega ne pričakujem tega. sovrazim pa to, da ženske mislijo, da če se stipom pogovarjam, da se ma takoj dol dala! HALOOOOOOOOOOO! ok, če ma katera/kateri kaj za povedat, nej se mi javi! kiss pa jók legyetek
chris Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 oj! mene pa moti tole, da so ženske ljubosumne! so najbolj sovražim pr ženskah. čeprav imam tud js dovol razlogov, ampak se preveč ne ubadam z njimi. tko je pa konc. js tud nism nobena svetnica in tud od njega ne pričakujem tega. sovrazim pa to, da ženske mislijo, da če se stipom pogovarjam, da se ma takoj dol dala! HALOOOOOOOOOOO! ok, če ma katera/kateri kaj za povedat, nej se mi javi! kiss pa jók legyetek Ljubosumje v mejah normale je zdravo; svojemu moskemu pokazes, da ti je do njega in da si pac malce ljubosumna :arrow: ni nujno, da na zensko, s katero se pogovarja; lahko tudi na prijatelje, ce imas obcutek, da te zaradi njih zanemarja... Tako mu das vedeti, da ti nekaj ni vsec... Ce pa zenska ob pogovoru z drugim moskim "malce prevec" necesa izzareva, potem je pa jasno, da bodo zenske kar poskocile. Vsaka se boji za svojega, ce misli, da je zadela terno... Vsaj jaz bi, ce bi videla, da se zenska malce prevec "ovija" okoli mojega moskega (sem zelo vrocekrvna bojevnca-skorpijonka). :roll: :twisted:
bauca Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 (popravljeno) Ljubosumje v mejah normale je zdravo; svojemu moskemu pokazes, da ti je do njega in da si pac malce ljubosumna ni nujno, da na zensko, s katero se pogovarja; lahko tudi na prijatelje, ce imas obcutek, da te zaradi njih zanemarja... Tako mu das vedeti, da ti nekaj ni vsec... Ce pa zenska ob pogovoru z drugim moskim "malce prevec" necesa izzareva, potem je pa jasno, da bodo zenske kar poskocile. Vsaka se boji za svojega, ce misli, da je zadela terno... Vsaj jaz bi, ce bi videla, da se zenska malce prevec "ovija" okoli mojega moskega (sem zelo vrocekrvna bojevnca-skorpijonka). Mhm .... sam večina moških pol reče (če si lubosumna) : JA VIDIŠ, SPLOH MI NE ZAUPAŠ .... .... bla bla bla bla bla.... :wub: P.S.: Pazite se chrisice .... :ph34r: <_< Lp Popravljeno Maj 1, 2003. Popravil bauca
chris Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Mhm .... sam večina moških pol reče (če si lubosumna) : JA VIDIŠ, SPLOH MI NE ZAUPAŠ .... .... bla bla bla bla bla.... :wub: P.S.: Pazite se chrisice .... :ph34r: <_< Lp ja, to je res... moski vedno recejo tko, kot je ze bauca potrdila... da jim ne zaupamo in podobne bedarije... ko je pa vrsta na njih, da bi bili lahko ljubosumni, pa niso... in spet izgovor: ocitno ti tako zaupam.... :rolleyes: bauca: kdor ne vdira na moje ozemlje se me nima kej bat... B) LP
Alla Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 (popravljeno) Ljubosumje???? :mellow: .............Ah, dajte no.............če vas bo partner hotel prevarati, vas bo, pa se lahko na glavo postavite ...........še malo prej, če boste ljubosumni (češ, če me že sumi, potem bom pa sum upravičil....) Alla B) Popravljeno Maj 3, 2003. Popravil Alla
urbi Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Ljubosumje???? :mellow: .............Ah, dajte no.............če vas bo partner hotel prevarati, vas bo, pa se lahko na glavo postavite ...........še malo prej, če boste ljubosumni (češ, če me že sumi, potem bom pa sum upravičil....) Alla B) Po moje je malo (nepatološkega) ljubusumja nujno. Da partner vidi, da ti ni vseeno. :angry: :angry: Pa da pokažeš malo "mišice" v smislu "fantje stran, moj teren!" :angry: Se pa strinjam, da se ne da preprečit varanja. Če bo partner to hotel, bo tudi naredil! V bistvu... če bi moral morebitno varanje aktivno preprečevat, se razmerje takaltak sploh ne splača. Urbi
AREA Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Tega v smislu "fantje stran, moj teren" vec ne bom nikol izvajal, to mejo si more zenska znat sama postavit ce ma resne namene, ker sem se po zadnjem takem poskusu pocuto tak bedasto kot se nikol v zivljenju...
urbi Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 ... si more zenska znat sama postavit ce ma resne namene... Valda, valda! Jasno, da si človek nesme pustit, da ženska ful flirta pol pa maš težave s tipi, ki so zadevo (upravičeno) resno vzeli... Urbi
AREA Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Ce si sama ne zna postavit neke razumne meje je to samo znak da ni dovolj zrela za zvezo. Tako bi jaz po hitrem postopku odpikal pa naj pol flitra kolk je je volja. Problem resen ;)
Unknown Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Mene pa najbolj moti to, ko ji nudis citsto vse kar si zeli, lepo ravnas z njo, upostevas cisto vse njene zelje......... in pol kar naenkrat meni nc jasno rece (v joku-vpliv alkovhola) ves, jes pa rabm mal casa zase da razmislm kaj sploh hocem in ..... Mislm, se en dan prej pa delava nacrte kam bova vse potovala cez poletje...ni za govort
AREA Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Mogoce pa je ravno to napaka da ji nudis cisto vse...mogoce rabi cas da dojame da se ji vse to res dogaja... :rolleyes: :angry: Manj se trudis bolj te majo rade, to je dejstvo.
Priporočene objave