Wobewt Objavljeno Maj 5, 2002 Opozori Objavljeno Maj 5, 2002 quote: quote: ...Ceprov Gregs pravi, da so lubosumni sam vase nesigurni ljudje, se ne strinjam niti slucajno.... Ni potrebno. Trenutno sem v fazi "redizajniranja" besede LJUBOSUMJE... Ti sporocim rezultate brskanja po najglobljih nizinah moje notranjosti v zivo po voznji z zamenjanima motocikloma na piru in soku... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Deal, pir zame, sok zate..., pogovor pa u zivo!
Manu Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Pupa, fazo o idealu sem že prešla. Tudi razočaranje ob spoznanju, da je vse samo iluzija o idealu. Mislim, da sem zdaj v fazi, ko resnično hočem. Samo ne vem, če ravno LETETI...... Vseeno hvala za tvoj prijazen poskus svetovanja z namenom postaviti me na realna tla in razbiti moje sanje o iluzonističnih idealih, ki v bistvu to sploh niso (več) .... Ahhhhh, kako lepo je sanjati....
pupa Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 HHMMMMMM....... niti ne Manuela... samo hotela sem povedati, kako sem prišla do tega, da mogoče ni poanta letenja tisti ideal, ki ga hočeš kot končni produkt.... S tem sem tudi spoznala, da je vedno važna pot, ne cilj, saj se nam cilji bližajo in oddaljujejo, menjajo, povečujejo.. kaj vem kaj še.... pot je pa tista, ki te pelje skozi življenje... Upam, da nisem preveč zafilozofirala.... I want some more!!!!
Manu Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 Pupa... seveda nisi preveč zafilozofirala..... prav imaš- važna je pot!!! (ti si prava reinkarnacija pokojnega NEJCA ZAPLOTNIKA press) Veliko sončka.... zdaj ga grem dihat....
Zoolo Objavljeno Maj 6, 2002 Opozori Objavljeno Maj 6, 2002 wauuuuuuuuuuu, .... pred to temo bi človek moral postaviti oznako, ZELO RESNA DEBATA, TAKOJ ZA OVINKOM! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
James Bond Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: S tem sem tudi spoznala, da je vedno važna pot, ne cilj, saj se nam cilji bližajo in oddaljujejo, menjajo, povečujejo.. kaj vem kaj še.... pot je pa tista, ki te pelje skozi življenje... Upam, da nisem preveč zafilozofirala.... I want some more!!!! ZMAGOVALCI DOSEŽEJO CILJ, ŠIBKI IZGOVORE! 007
klimbra Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 quote: quote: S tem sem tudi spoznala, da je vedno važna pot, ne cilj, saj se nam cilji bližajo in oddaljujejo, menjajo, povečujejo.. kaj vem kaj še.... pot je pa tista, ki te pelje skozi življenje... Upam, da nisem preveč zafilozofirala.... I want some more!!!! ZMAGOVALCI DOSEŽEJO CILJ, ŠIBKI IZGOVORE! 007 ZMAGOVALCI DOSEŽEJO CILJ,NA RAMENIH ŠIBKIH Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
D.J. Objavljeno Maj 7, 2002 Opozori Objavljeno Maj 7, 2002 kakorkoli, AJA vprašanje imam zate javi se če naletiš na post "byte" mi dust
James Bond Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: Mislim, da sem zdaj v fazi, ko resnično hočem. Samo ne vem, če ravno LETETI...... Vseeno hvala za tvoj prijazen poskus svetovanja z namenom postaviti me na realna tla in razbiti moje sanje o iluzonističnih idealih, ki v bistvu to sploh niso (več) .... Ahhhhh, kako lepo je sanjati.... SAMO KDOR SI DELA ILUZIJE, KDOR SE MOTI, KDOR SI DRZNE SANJATI, IMA MOŽNOST DA STORI, KAR JE V NJEGOVI MOČI! 007 LOVES YOU BABY!
Ice Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 jb,caps-lock ugasni. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
RAN Objavljeno Maj 8, 2002 Opozori Objavljeno Maj 8, 2002 quote: SAMO KDOR SI DELA ILUZIJE, KDOR SE MOTI, KDOR SI DRZNE SANJATI, IMA MOŽNOST DA STORI, KAR JE V NJEGOVI MOČI! 007 LOVES YOU BABY! Pa četudi v prepad skoči, pa samomor naredi? A konto iluzij, ki so lažna pričakovanja. lp RAN
aja Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Spopad je huda beseda, le v primeru ko gre za živjenje ne. Skociš v reko življenja in plavaš (- tko namreč delam). Sicer si imela čtivo kr cool! Love is the law, love under will. (A. Crowley) top cat loves you!
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Ja, ko bi le vedno lahko šlo tako, da skočiš v reko in vidiš kam te tok odnese... ampak nažalost je to tako, da tok vedno ne gre tja, kamor si ti želiš, mogoče celo ni prava reka... takrat je treba se boriti s tokom, da te odnese tja, kamor bi si sam želel, oz. splavaš ven iz zamenjaš reko. Reka je tako nepredvidljiva, kot živjenje samo. Polno vrtincev, padcev, skal in drevja, ki se ti opleta okoli telesa..... sam tok ti ne da možnosti priti mimo vsega, boriti se moraš sam. No sicer jaz to vedno primerjam z vrati... vedno prideš do odločitve, skozi katera vrata moraš. Vedno se moraš sam odločiti, vedno sam iti po poti, za katero si se odločil. Edino kar je pomembno, da ne zapiraš vrat za sabo. Mogoče ta pot ni prava, pa se lahko vrneš in izbereš druga vrata... nikoli pa ne veš, kaj bo za temi vrati. Ali je to tvoja pot ali ne.... če zapreš vrata, si primoran ostati na tej poti... ki mogoče pelje v pogubo.... se izplača?? nee.. nikakor ne... V premislek in ravnanje!! I want some more!!!!
top cat Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Ja, ko bi le vedno lahko šlo tako, da skočiš v reko in vidiš kam te tok odnese... ampak nažalost je to tako, da tok vedno ne gre tja, kamor si ti želiš, mogoče celo ni prava reka... takrat je treba se boriti s tokom, da te odnese tja, kamor bi si sam želel, oz. splavaš ven iz zamenjaš reko. Reka je tako nepredvidljiva, kot živjenje samo. Polno vrtincev, padcev, skal in drevja, ki se ti opleta okoli telesa..... sam tok ti ne da možnosti priti mimo vsega, boriti se moraš sam. No sicer jaz to vedno primerjam z vrati... vedno prideš do odločitve, skozi katera vrata moraš. Vedno se moraš sam odločiti, vedno sam iti po poti, za katero si se odločil. Edino kar je pomembno, da ne zapiraš vrat za sabo. Mogoče ta pot ni prava, pa se lahko vrneš in izbereš druga vrata... nikoli pa ne veš, kaj bo za temi vrati. Ali je to tvoja pot ali ne.... če zapreš vrata, si primoran ostati na tej poti... ki mogoče pelje v pogubo.... se izplača?? nee.. nikakor ne... V premislek in ravnanje!! I want some more!!!! Pupi tak bum rekel sm že podoknice pel, pa more bit tut okn odprt, da pol lohk lojtroco prslonm, pa k lubic splezam! Tolk o vratih!
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Pupi tak bum rekel sm že podoknice pel, pa more bit tut okn odprt, da pol lohk lojtroco prslonm, pa k lubic splezam! Tolk o vratih! I want some more!!!!
top cat Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: UUUUUUUU to mi deli kwa je za večerjo ......?
aja Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: quote: UUUUUUUU to mi deli kwa je za večerjo ......? A naj še tri krompirje več olupim?
HHV Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Kaj če bi se midva šla v tem zaporedju - najprej na kavo, pol na kaj drugega, tretjič na kosilo, potem lahko pride večerja....če bo pa tud zajtrk, to ti pa ne morem obljubit. OK? Torej - kave bi. Aja
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 quote: Kaj če bi se midva šla v tem zaporedju - najprej na kavo, pol na kaj drugega, tretjič na kosilo, potem lahko pride večerja....če bo pa tud zajtrk, to ti pa ne morem obljubit. OK? Torej - kave bi. Aja Hmmmmm, ja tole ta drugo bo verjetno sladoled. Ja, najbrž.... Upsss, a sem jaz to naglas povedu? Madonca, EMŠO, zdej se pa kar sam s sabo pogovarjam! LP HHV
aja Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Drugo ponavadi ni sladoled....EMŠO mi že nekaj časa dovoljuje, da grem na pivo (nisem hotela na glas o tem, da mi včasih kakšen prav paše). LP Aja
RAN Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Horjo : Se mi zdi, da bi midva prišla v poštev, samo za krompirje lupit. Zajtrkovali bodo pa drugi. Pa ne krompirjev. Ne mislit, da ne prvoščim. lp RAN
HHV Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 Se mi zdi, da bi midva prišla v poštev, samo za krompirje lupit. Zajtrkovali bodo pa drugi. Pa ne krompirjev. Ne mislit, da ne prvoščim. lp RAN
Priporočene objave