pupa Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 Sicer sem pa sama zajebala.... nisem tebi mislila.. ampak ližem pa vseeno rada!!!! I want some more!!!!
top cat Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Sicer sem pa sama zajebala.... nisem tebi mislila.. ampak ližem pa vseeno rada!!!! I want some more!!!! TO MI DEEEELIIII! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for!
Wild thing Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: quote: quote: Se lohk tut zgodi, da kakšno točko preskočva! Cat js bi pr tep kr na točko 101. sej veš... sladoooooleeeeeeeeedddddddddd. Tk je to pr mačkah, ko rabiš tk dolg časa da sploh do sladoleda prideš. Live free, ride free, die free! Še mi nisi meilala svoje cifre. Sladoled, k ga mam na mrzlem bo hmal za proč, če se nouš poahtala (pohitela) - kwa dnevi laufajo, tud rok trajanja sladoleda! Evo, že dobiš. Nisem šla takrat v Ljubljano. Live free, ride free, die free!
pupa Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: quote: Sicer sem pa sama zajebala.... nisem tebi mislila.. ampak ližem pa vseeno rada!!!! I want some more!!!! TO MI DEEEELIIII! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! KAJ ŽE????? p.s.: zamenjala sem te s ThunderCat-om!! I want some more!!!!
hotschko Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 Hej punce, ker tako rade ližete me zanima, če rade tudi vlečete in sesate ... kokakolo po slamci ...(javaldadanisemkokakolomislu press) hotschko Popravil/a - hotschko dne 20/05/2002 ob 13:45:01
Natasha from Russia Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 Same packarije,fuj,da vas ni sram!!! Jz se ne grem več...
.T. Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Same packarije,fuj,da vas ni sram!!! Jz se ne grem več... Ah dej nehi se fine delalt. Tadej
HHV Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Same packarije,fuj,da vas ni sram!!! Jz se ne grem več... Hotschko, napaka!!!!! Kokakola je res ena švajneraj! Prosim, da dekletom drugič ponudiš Kokto, pijačo vaše in naše mladosti!!! A za sesat so pa lizike, ali kaj? Ah, pa tist je tud en packaraj! Kdaj pa pridejo smetanca pa jagode na vrsto??? LP HHV
Gregs Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: Kdaj pa pridejo smetanca pa jagode na vrsto??? Horjo.... psssssttttttt.... jagode pa smetana so moje podrocje... pravo ekspertizo sem naredil na njih... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Natasha from Russia Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo...
top cat Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo... Ni problema javi se - ne zamerte mi neudeleženi! Mail me baby! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for!
Vrtnica Objavljeno Maj 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 Am se mi zdi da je najbolje ce jz to temo preskakujem v bodoce... lp, Sanci
Natasha from Russia Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: quote: A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo... Ni problema javi se - ne zamerte mi neudeleženi! Mail me baby! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! A si bil ti vprašan?A se tko govori z damo?Opravičilo pa pivo prosm...drugač!!!
top cat Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: quote: quote: A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo... Ni problema javi se - ne zamerte mi neudeleženi! Mail me baby! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! A si bil ti vprašan?A se tko govori z damo?Opravičilo pa pivo prosm...drugač!!! Ni blema sam prkaž se mi! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for!
Gregs Objavljeno Maj 20, 2002 Opozori Objavljeno Maj 20, 2002 quote: A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo... AD1: car je v uporabi jagod ne zgolj v prehrambene zadeve... temvec v oral... ups... da ne bom prevec perverzen... AD2: nic ni narobe izpadlo... si pac radovedna... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
ak Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 'ženske->moški ter obratno; kaj vas moti?' jagode? Ejkej
Ice Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: 'ženske->moški ter obratno; kaj vas moti?' jagode? kje? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
ak Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote:car je v uporabi jagod ne zgolj v prehrambene zadeve... temvec v oral... ups ... Gregs si jih vtakne v ušesa ... @Ice : pa še teb sem odgovoril kje so Ejkej
Natasha from Russia Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: quote: A mi lahko prosim "gospodar jagodpastepenesmetane" razloži v čem je čar...? Jao,to je zdej mal narobe izpadlo... AD1: car je v uporabi jagod ne zgolj v prehrambene zadeve... temvec v oral... ups... da ne bom prevec perverzen... AD2: nic ni narobe izpadlo... si pac radovedna... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Prehrambeno pa ni oralno,al kaj?
Gregs Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: ... Gregs si jih vtakne v ušesa ... Ja, mene tudi moti, ce si Gregs vtakne jagode v usesa... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Gregs Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: Prehrambeno pa ni oralno,al kaj? Je, je.... ampak saj ves, kaj sem imel v mislih.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
marijan Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 ne maram jagod nikjer, jagodno kremo pa .......mljask z jezičkom lp marijan
Wobewt Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: quote: Prehrambeno pa ni oralno,al kaj? Je, je.... ampak saj ves, kaj sem imel v mislih.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Ne...Mogoče...neee!Kako,...res ne razumem,pa še smetane ne jem.Samo povej če zamujam!
Gregs Objavljeno Maj 21, 2002 Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 quote: Samo povej če zamujam! Ti samo glej, da ne bos zamujal, ko bova mofe menjala.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
HHV Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 AD1: car je v uporabi jagod ne zgolj v prehrambene zadeve... temvec v oral... ups... da ne bom prevec perverzen... AD2: nic ni narobe izpadlo... si pac radovedna... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Priporočene objave