marijan Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 ali sodelujejo tudi češplje? grem za sodnika lp marijan
HHV Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: ali sodelujejo tudi češplje? grem za sodnika lp marijan Ne bi vedu z glave! Stvar odločitve.... Sem se pa neki spomnu... Dolga leta nazaj je menda neka umetnica znala češnje izkoščičit!!!! To bi pa bla varianta!
Manu Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 HHV, jest tut znam peške iz češn vn dajat A je to kej tacga? Ker do zdej nism vedla, de je to ful umetnost Drgač pa v zvezi z jagodami in smetano....ka se lih z Gregsom pogovarjata za demonstracijo uživanja le tega... A KROŽNIK, KAMOR BOSTA NALOŽILA JAGODE PA SMETANO ŽE IMATA? Jest se spomnem, de sm bla v mladih letih prav prikladen pladenj za kej tacga, pa se poigravam z mislijo, da bi...khm....hm.....AH NČ!!!!
HHV Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: HHV, jest tut znam peške iz češn vn dajat A je to kej tacga? Ker do zdej nism vedla, de je to ful umetnost Drgač pa v zvezi z jagodami in smetano....ka se lih z Gregsom pogovarjata za demonstracijo uživanja le tega... A KROŽNIK, KAMOR BOSTA NALOŽILA JAGODE PA SMETANO ŽE IMATA? Jest se spomnem, de sm bla v mladih letih prav prikladen pladenj za kej tacga, pa se poigravam z mislijo, da bi...khm....hm.....AH NČ!!!! Pod točko 1: A ti sploh veš kako je to počela? Mi je kr nerodn povedat! Pod točko 2: Ja, ja, točno tako, si ta pravo pogruntala, ha, ha, ha.. Mislim da se lahko kar prijaviš, a ne folk?!
Manu Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 HHV in Marijan, zahvaljujem se vama za izkazano zaupanje (ne vesta v kaj se spuščata PRESS) p.s. HHv, naj ti ne bo nerodno povedat, kako je to počela.....saj si mislim,hm... (verjetno je imela mini robot, s katerim se da obdelat tudi olive)
Pravokotar Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: HHV in Marijan, zahvaljujem se vama za izkazano zaupanje (ne vesta v kaj se spuščata PRESS) p.s. HHv, naj ti ne bo nerodno povedat, kako je to počela.....saj si mislim,hm... (verjetno je imela mini robot, s katerim se da obdelat tudi olive) In z redno vadbo menda celo kokosove orehe PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
Gregs Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Hahahaha.... HHV, dobra tale... Ma ne, lahko se izzivljas z jagodami... sicer pa: ideja o dvoboju ni slaba.... samo material je potrebno pravilen najti... A naredim eno anketo med.. ekhm... ne smem prevec izdati.... Sicer pa: Manuela se je javila... Za zacetek lahko kar njo porabiva za pladenj.... Potem pa, ko pladnja zmanjka, gremo pa v novo nabavko in priskrbimo nove pladnje.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
top cat Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: Jest se spomnem, de sm bla v mladih letih prav prikladen pladenj za kej tacga, pa se poigravam z mislijo, da bi...khm....hm.....AH NČ!!!! Jest se tut poigravam s nespodobno mislijo, o tebi kot o pladnju! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: Mačke se gonjo... Zlij kahlo skoz okn PEPE
Natasha from Russia Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: quote: Mačke se gonjo... Zlij kahlo skoz okn PEPE Ne morem,mi mamo že WC na štrbunk...Sprejmi novo tehnologijo...in napredek...
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 Ma vrž mu neki u glavo, karkol. Je pa škoda, kahle so ble zakon. PEPE
Natasha from Russia Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: Ma vrž mu neki u glavo, karkol. Je pa škoda, kahle so ble zakon. PEPE Evo...sm že...Paj šou čist svež in nov...WC...,k vragu komfort štrbunk tehniQue!
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 QL Guess who Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
bmw Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: quote: Mačke se gonjo... Zlij kahlo skoz okn PEPE PETARDA JE BOLJ UČINKOVITA.................. LP., BMW
Pravokotar Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 quote: PETARDA JE BOLJ UČINKOVITA.................. Tud šrotarca ni švoh
Brrrm Objavljeno Maj 26, 2002 Opozori Objavljeno Maj 26, 2002 Da ne boste pririnili do baterije Patriotov Brrrm
Manu Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 Ker sem v stavku "mačke se gonjo" zaznala kanček (milostno) ženske nečimrnosti in (bognedaj) celo ljubosumnosti in (bogbognedaj) eno pikico nevoščljivosti, umikam svojo ponudbo BITI KOMURKOLI PLADENJ p.s. Se če se ne bomo kregal, bo za vse dost... p.p.s. Joj, kok sm jest razumna, pa fajn....
Pravokotar Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 quote: Ker sem v stavku "mačke se gonjo" zaznala kanček (milostno) ženske nečimrnosti in (bognedaj) celo ljubosumnosti in (bogbognedaj) eno pikico nevoščljivosti, umikam svojo ponudbo BITI KOMURKOLI PLADENJ p.s. Se če se ne bomo kregal, bo za vse dost... p.p.s. Joj, kok sm jest razumna, pa fajn.... Popolnoma se strinjam s p.s. & p.p.s., skromno pa menim, da je bil začetni stavek v prvem delu rahla brca v meglo, v drugem delu pa grozljivo razočaranje za vse ljubitelje meissenskega in ostalega posodja. A kaj pomaga, če vsi lepo prosimo, da še enkrat premisliš?? PEPE
Wobewt Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 quote: Joj, kok sm jest razumna, pa fajn.... ...jest pa samo velika,lepa,vitka in (bognedaj)božanska,za kar ne potrebujem razuma...Mačke se pa pri nas na vasi še vedno veselo gonijo...
Natasha from Russia Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 Zgornja pisarija je moja(pozabla odjavit Robicopa)...grem spet gledatTelebajske(animirani film za bolesnu decu)...
YZFgeorge Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 Gregs....pa menda ja nebo dvoboj na fantovskem večeru? Oooo jaaaa, lahko tudi jaz? Prosim, prosim, prosim, prosim..... Accelerate 'till you see God ....then brake.
top cat Objavljeno Maj 27, 2002 Opozori Objavljeno Maj 27, 2002 quote: Ker sem v stavku "mačke se gonjo" zaznala kanček (milostno) ženske nečimrnosti in (bognedaj) celo ljubosumnosti in (bogbognedaj) eno pikico nevoščljivosti, umikam svojo ponudbo BITI KOMURKOLI PLADENJ p.s. Se če se ne bomo kregal, bo za vse dost... p.p.s. Joj, kok sm jest razumna, pa fajn.... Kregala se pa res nebova! ------------------------ I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )
Priporočene objave