Skoči na vsebino

zenske->moski ter obratno; kaj vas moti?

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

Gregs....pa menda ja nebo dvoboj na fantovskem večeru? Oooo jaaaa, lahko tudi jaz? Prosim, prosim, prosim, prosim.....

OK, George, ker se ravno poznava.... pa naj ti bo.... samo pazi, da ne bos prevec jagod pojedel.... ce bos pladenj, ti je oprosceno.... za jagode pa ne....

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Ufffffff....velika, lepa, vitka, božanska..... KAKO SEM TI FOUŠ!!!!!...pa še tko lepo ime maš....pa tok fajn slikco, pa vse....

Priznam..... šit, jest pa srednje velika, pa mal manj vitka in sploh ne božanska, včasih(zelo redko) izredno tečna, nasploh pa še zmeraj vztrajam pri RAZUMNA in FAJN .....

In s tem zaključujem moj prispevek na to temo.

p.s.

OSTALA SVAAAAA BREZ BESED, TI SI REKLAAAA SOOONCEEEE

Objavljeno

Manuela, bi blo fajn če bi kakšen citat vključila. Drugače bom še mislil, da mene šuntaš...

Bye

Desmo

Objavljeno

quote:

quote:

Gregs....pa menda ja nebo dvoboj na fantovskem večeru? Oooo jaaaa, lahko tudi jaz? Prosim, prosim, prosim, prosim.....

OK, George, ker se ravno poznava.... pa naj ti bo.... samo pazi, da ne bos prevec jagod pojedel.... ce bos pladenj, ti je oprosceno.... za jagode pa ne....

Kwa zdej! Geoooooorge,......... na katerem veceru bos pladenj???

Aja, punce....ITAQ je zarja No1!!Tko, da....

Zarja

Objavljeno

quote:

quote:

quote:

Kwa zdej! Geoooooorge,......... na katerem veceru bos pladenj???

Aja, punce....ITAQ je zarja No1!!Tko, da....

Zarja

Duck it George, pa nauš prodau dušo in heh no ja telo, da boš na babjem večeru??? Hallo, ..no ja fantje kaj pa če dejansko na Georga pozabmo, če se raje z barbikami kot motorji igra!?

Samo predlog ne me zadav't!

DIABLO any COMMENTS?!

P.S.: Hmm, ...Ok boys glihkar smo sprostili eno od sob, .... heh lahk okoga novega rekrutiramo!?

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

quote: Kwa zdej! Geoooooorge,......... na katerem veceru bos pladenj???Eeeee....khmmmm.....se globoko opravičujem za mojo začasno dezorijentiranost in splošno zmedenost. Oprostite mi, saj nevem kaj pišem....

Torej: NA ŽENSKI VEČER!!! (kot jedec ali pladenj)

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

quote:

Ufffffff....velika, lepa, vitka, božanska..... KAKO SEM TI FOUŠ!!!!!...pa še tko lepo ime maš....pa tok fajn slikco, pa vse....

Priznam..... šit, jest pa srednje velika, pa mal manj vitka in sploh ne božanska, včasih(zelo redko) izredno tečna, nasploh pa še zmeraj vztrajam pri RAZUMNA in FAJN .....

p.s.

Dej no Manuela...Ne takoj noret...

Preberi raje vse dosedanje izjave od T.C.-ja;"mačke se gonjo" je bilo namreč namenjeno njemu,sledil je tvoj napad pa moja "abramba"

Zdej se bom pa nehala opravičevat...Bo še kdo mislu,da sem se poboljšala

Objavljeno

ZAKAJ SE TU GRE???????

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

pojma nimam....sam zihr je kul.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

quote:...Bo še kdo mislu,da sem se poboljšala

Sam ne se poboljšat, PLIIIIIIS , tako paše kanček prijazne žlehtnobe

PEPE

Objavljeno

Yah, u zivo ni tok prjazno zleht....

Objavljeno

quote:

Yah, vsak gre do tiste meje, ki mu jo drugi dovoli

PEPE

Objavljeno

.....sej to je zalostn........ Yst velik dam, pa bl mal dobim....10X

Objavljeno

quote:

.....sej to je zalostn........ Yst velik dam, pa bl mal dobim....10X

To je verjetno tvoje mnenje, ni pa nujno, da se z njim tudi strinjaš

PEPE

Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.

Objavljeno

quote:

Robi.......kar na ketno,pa kuglo gor,pa s količkom po riti......boš videl kako zelo,zelo prijazno žleht bo potem.

UFFFFFFFFFFFFFFFFF zdele pa že batine reskiram!

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

quote:

quote:

p.s.

Dej no Manuela...Ne takoj noret...

Preberi raje vse dosedanje izjave od T.C.-ja;"mačke se gonjo" je bilo namreč namenjeno njemu,sledil je tvoj napad pa moja "abramba"

Zdej se bom pa nehala opravičevat...Bo še kdo mislu,da sem se poboljšala

Vidm, da me obrajtaš. Nism si pa mislu, da hočeš bit tut TI moja MUCA! TOLK O TEMI "MAČKE SE GONJO". Miiiiiiijaaaaaaauuuuu!

------------------------

I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )

Objavljeno

Lepo in prav je, da se mačke gonjo, samo če se ne bi tolk frdamano drle (pa še citirale citatov od citatov od citatov... )

PEPE

Objavljeno

Sicer pa lahko preimenujete temo v "Kaj pobe tolk moti top cat?"

MIIIIIIIJAAAAAAUUUUUU!

------------------------

I still haven't found what I'm looking for! ( Ko me nebi znao, skupo bi me PATIO! )

Objavljeno

Imaš popolnoma prav, TC: če pobe tolk moti Top cat, so seveda krivi pobi in nikakor Top cat. Pa Natasha je definitivno tud pob, pa Pupa tud....

PEPE

Objavljeno

Tolk za info. s Pupo sva že podpisala PREMIRJE (ob prvi priliki bova še žigosala, da bo tko k treba).

------------------------

Objavljeno

Mačkon, sem prav radosten, da ti gre tako dobro od šap vse, česar se polotiš. Zdaj pa, ne zameri, se bom malo nehal dopisovati s tabo, da ne boš zmotno sklepal, da se hočem tudi jaz s tabo dol dat, tako kot vsi, ki ti namenijo kakršnokoli besedo

PEPE

Objavljeno

quote:

Tolk za info. s Pupo sva že podpisala PREMIRJE (ob prvi priliki bova še žigosala, da bo tko k treba).

------------------------

Meni je zelo žal Top Cat... ampak jaz sem ti poslala mail,pa ni bilo odgovora. Torej ne vem o nobenem podpisu premirja. Če pa misliš, da je potem samoumevno, ker sem ti pač pisala... se motiš.

Sicer pa sem takrat poslala tako Samotu, kot tebi, ker sta mi šla počasi že na živce. Torej... če smatraš, da je premirje NAPISANO... potem ok.... le da bova še kako besedo ali dve rekla, tako kot sva s Samotom... ok??

I want some more!!!!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!