Perla Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 V sredo, 24. aprila '02 bo nas gost Miran Stanovnik. Dobimo se ob 20.30 v Old London Pubu v industrijski coni Trzin. Klepetali bomo o njegovih puscavskih dogodivscinah, Dakarju 2002 in se cem ... Vabljeni! Perla Popravil/a - Perla on 23/04/2002 11:12:35
Ghost_R1 Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 Štajerci tud pridemo!!!! Go in peace!
YZFgeorge Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Tudi jaz sem to nekje slišal Accelerate 'till you see God ....then brake.
Furioso Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Kako pa je mogoče, da jaz o tem nič ne vem?? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Lucky Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 quote: Kako pa je mogoče, da jaz o tem nič ne vem?? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Zdaj veš! Pa prlet! Burn to be wild
mopedfan Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Pohvalno. Samo že vidm ene par mandeljcev s komentarji "ejga; matr jest sm tut enkrat...bla bla bla...." in pa "moja kroska tulk leti po bregi... k da sm na rejliju...; mi je že sosed reku da 'b uhka dirku, k sm tolk dobr"
Perla Objavljeno April 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2002 quote: quote: Kako pa je mogoče, da jaz o tem nič ne vem?? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Zdaj veš! Pa prlet! Burn to be wild hehe, Furioso ... o jaaa, saj on ve - je bil edini, ki se je javil, da bo pripeljal tehnicno opremo iz Mb v Lj, da bomo lahko izpeljali dogodek ... ker zgleda, da je ljubljancani nimamooooo ... Perla
vragica Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 quote: Samo že vidm ene par mandeljcev s komentarji "ejga; matr jest sm tut enkrat...bla bla bla...." in pa "moja kroska tulk leti po bregi... k da sm na rejliju...; mi je že sosed reku da 'b uhka dirku, k sm tolk dobr" Ja od kje si pa ti padu? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
mopedfan Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 quote: quote: Samo že vidm ene par mandeljcev s komentarji "ejga; matr jest sm tut enkrat...bla bla bla...." in pa "moja kroska tulk leti po bregi... k da sm na rejliju...; mi je že sosed reku da 'b uhka dirku, k sm tolk dobr" Ja od kje si pa ti padu? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! točno to kar si napisala
Noise Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Bilo je nepozabno. Miran, car si! N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Zoolo Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 quote: Bilo je nepozabno. Miran, car si! N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- JAP! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
Lindau Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 Rej je!! Miran je car!!! Se je splačalo priti iz totega konca......tudi zaradi Vas Motosvetovcev!! Lp vsem PS:Miran, obilo uspeha se naprej!! Eintopf schmeckt immer!!
uti Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 Včeraj smo pozabili video kaseti!!! Jih je mogoče kdo vzeli??? How's your day? Ready to play?
klimbra Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 OLIMPIJA,OLIMPIJA....... Mi je kar malo žal........samo obveznosti ne dajo dihat včasih!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
udi Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 Blo je supe. Hvala Miranu in tudi vsem motosvetovcem za druženje !! udi
Lucky Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 quote: hehe, Furioso ... o jaaa, saj on ve - je bil edini, ki se je javil, da bo pripeljal tehnicno opremo iz Mb v Lj, da bomo lahko izpeljali dogodek ... ker zgleda, da je ljubljancani nimamooooo ... Perla Hm, zakaj pa mene ni nihče vprašal? Mal bližji OLP-ju sem pa le od Furiosa. Burn to be wild
bladzo Objavljeno April 26, 2002 Opozori Objavljeno April 26, 2002 Bil sm prvic v OLP-ju zvami, imel sem se odlično, se posebej zaradi gosta vecera Mirana Stanovnika, ki je delil z Motosvetovci zgodbo o preteklem rallyu. Bil je zelo odprt in je odgovoril na vsa nasa vprasanja. Miran je CAR! lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim
Priporočene objave