lukec Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 žio.a gre mogoče kdo na rally na korziko ta vikent Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 žio.a gre mogoče kdo na rally na korziko ta vikent ← Moji prijatelji grejo iz srede na četrtek z kamperjem .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Oktober 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 Moji prijatelji grejo iz srede na četrtek z kamperjem .) Pozdrav od Roberta ← upam da se vidmo.nas gre enih 10komadov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 (popravljeno) Sem zgrešil, danes ob 24h grejo, ker ni bilo več kart za četrtkov trajekt. No, če boš videl kamper z goriško registrsko tablico, njih pa štiri, eden od njih velik skoraj dva metra, boš vedel, da so to oni :D Ne bi bili primorci, če ne bi imeli s seboj 40l vina in kar nekaj platojev piva :D Upam, da bodo kaj vidli in posneli za nas druge, ki bomo ostali doma .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 18, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se