pertocanec Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Mi lahko kdo pojasni v čemu je štos, ker jaz svojega motorja še nisemtolko slekel da bi se vse to videlo
rokrs8 Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Fantje zanimiva tema se odvija na forumu: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31735&st=0
zupi Objavljeno December 16, 2009 Opozori Objavljeno December 16, 2009 Fantje zanimiva tema se odvija na forumu: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31735&st=0 Tole RES zgleda dober sam kje je še MAJ.Veš kak smo se mi letos napravlal pa nič ni blo.( BOMO VIDL KAJ BO) Drgač pa jaz sem za. L.P ZUPI
janktm Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Tole RES zgleda dober sam kje je še MAJ.Veš kak smo se mi letos napravlal pa nič ni blo.( BOMO VIDL KAJ BO) Drgač pa jaz sem za. L.P ZUPI Jaz sem sam malo priskočil iz teme Grand Enduro. Če hoče kdo pridet je dobrodošel, zdaj samo zbiramo interesente, če kdo pol ne pride ne bo nič hudega, saj ne bomo pogodbe podpisali Aja, pa čestitam za trud ki ga kažete pri poskusih uničenja motorja, ampak se bojim da vam ne bo ratal hehe
Hop Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Tole RES zgleda dober sam kje je še MAJ.Veš kak smo se mi letos napravlal pa nič ni blo.( BOMO VIDL KAJ BO) Drgač pa jaz sem za. L.P ZUPI Jaz sem za Zupi
Hop Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Jaz sem sam malo priskočil iz teme Grand Enduro. Če hoče kdo pridet je dobrodošel, zdaj samo zbiramo interesente, če kdo pol ne pride ne bo nič hudega, saj ne bomo pogodbe podpisali Aja, pa čestitam za trud ki ga kažete pri poskusih uničenja motorja, ampak se bojim da vam ne bo ratal hehe Ne vem kaj misliš s tem uničenjem motorja?Kakor jaz vem od nas nima noben takega namena.
Hop Objavljeno December 17, 2009 Opozori Objavljeno December 17, 2009 Mi lahko kdo pojasni v čemu je štos, ker jaz svojega motorja še nisemtolko slekel da bi se vse to videlo Pertocanc samo za info gor je 850 agregat.
ravni Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Tole RES zgleda dober sam kje je še MAJ.Veš kak smo se mi letos napravlal pa nič ni blo.( BOMO VIDL KAJ BO) Drgač pa jaz sem za. L.P ZUPI Kaj je zdej a se jim pridružimo
pertocanec Objavljeno December 23, 2009 Opozori Objavljeno December 23, 2009 Hvala za info Hop. Kot sem rekel - jaz sem še mlečen za ušesi kar se motorjev tiče. Trebutno se ukvarjam s tem kje bi dobil čimbolj poceni nov auspuh, sprednje diske in ploščice, če mi bo ratalo bom pa še razšraufal vse skupaj in prefarbal motor, da ne bom v sramoto, če se kje pojavim.
rokrs8 Objavljeno December 28, 2009 Opozori Objavljeno December 28, 2009 Je kdo zainteresirani za Elefantentreffen (Wir laden ein zum 54. BVDM Elefantentreffen 2010 vom 29.01. - 31.01.2010.) ? http://www.bvdm.de/et.html Ali pa vsaj na malo slovensko različico: 12.,13. in 14. februarja 2010 bomo v Kamniški Bistrici http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31612&st=0
zupi Objavljeno December 31, 2009 Opozori Objavljeno December 31, 2009 Srečno v 2010 in veliko prevoženih km vsem našim in (vašim) L.P ZUPI
pertocanec Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 HEJ!!!!! Srečno, zdravo in kilometrov polno novo leto. Zdaj pa že res dolgo nisem bil nič tule.:headbang: Kot vse kaže, mi bo le uspelo zrihtat motor. Pri KEDO-tu sem naročil komplet auspuh (z rostfraj cevmi), dva diska in ploščice za sprednjo bremzo, tako da bo spomlad po servisu moped U NULO. Potem bomo pa vidli kako bo kaj, ker sem z novim letom prestopil med brezposelne. Če ma kdo kako službo zame (v pomurju jasno) se toplo priporočam. Mu ne bom nikol pozabil - še z groba mu bom rože kradel:kva2:. Brez zamere. res sem vesel da bom mel motor končno tip top. Upam da se letos vidimo .
pertocanec Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Zdravo vsem. Moja roba je prispela, zdaj me pa samo zanima, če moram kaj posebnega vedet pri menjavi diskov, ploščic in auspuha preden se zadeve lotim sam. So kake finte ali kaj podobnega. Ne bi rad kaj zabrljal. Se vnaprej zahvaljujem.
Hop Objavljeno Januar 24, 2010 Opozori Objavljeno Januar 24, 2010 Zdravo vsem. Moja roba je prispela, zdaj me pa samo zanima, če moram kaj posebnega vedet pri menjavi diskov, ploščic in auspuha preden se zadeve lotim sam. So kake finte ali kaj podobnega. Ne bi rad kaj zabrljal. Se vnaprej zahvaljujem. Oj! Ni noben finte samo premenjaj pa gas
zupi Objavljeno Januar 24, 2010 Opozori Objavljeno Januar 24, 2010 Oj! Ni noben finte samo premenjaj pa gas Hojla . Z gasom ne pretiravi da nam še ti ne zmrzneš. L.P.zupi
pertocanec Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Hvala. Z gasom nimam namena pretiravat, dokler ne bo vsaj par stopinj nad nulo. Moj emšo me malo opozarja na take stvari. Upam samo da ne bo treba predolgo čakat. Mimogrede - Ve kdo kje mi lahko naredijo nalepke za na motor (mislim na nalepke s kakršnimi je v originalu polepljena stjka)?
Hop Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Hvala. Z gasom nimam namena pretiravat, dokler ne bo vsaj par stopinj nad nulo. Moj emšo me malo opozarja na take stvari. Upam samo da ne bo treba predolgo čakat. Mimogrede - Ve kdo kje mi lahko naredijo nalepke za na motor (mislim na nalepke s kakršnimi je v originalu polepljena stjka)? Vidim da ste me narobe razumel.Gas sem mislil da boš slišal kako poje ta tvoj nov izpuh .Glede nalepk bi mogoče Zupi lahko kaj zrihtal,najbolje da njega vprašaš.
zupi Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 (popravljeno) Ne Hop prov smo te razumel ti bi rad da kdo zmrzne Za nalepke pa ne vem ker so večbarvne. L.P ZUPI Popravljeno Januar 26, 2010. Popravil zupi
pertocanec Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Vem da so večbarvme. Lani sem srečal enega tipa s tenerko ki jo je prefarbal na zelo temno plavo, nalepke je mel pa zlato-belo-vijolično kombinacijo in je zgledalo zelo nobl. nekaj takega sem imel v mislih. Poleg tega pa bi se baje naj dalo na spletu najt šablone za te zadeve, samo jaz sem, logično, preneroden za kaj takega.
xenon900 Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 Vem da so večbarvme. Lani sem srečal enega tipa s tenerko ki jo je prefarbal na zelo temno plavo, nalepke je mel pa zlato-belo-vijolično kombinacijo in je zgledalo zelo nobl. nekaj takega sem imel v mislih. Poleg tega pa bi se baje naj dalo na spletu najt šablone za te zadeve, samo jaz sem, logično, preneroden za kaj takega. Zdravo mogoče je tole dobro zate: Nalepke LP
pertocanec Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 Ej! Tole bi pa res šlo. Najlepša hvala:worship:
Hop Objavljeno Januar 27, 2010 Opozori Objavljeno Januar 27, 2010 (popravljeno) Ja Zupi ti dobr veš da nočem da zmrznete, s kom se bom pa dobil letos če boste vsi trdi . No pa mi naj še kdo reče da ni dobrih ljudi tle gor.Pertocanc veliko sreče ob barvanju tvoje Superce Popravljeno Januar 27, 2010. Popravil Hop
ravni Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 (popravljeno) Zdravo vsem. Moja roba je prispela, zdaj me pa samo zanima, če moram kaj posebnega vedet pri menjavi diskov, ploščic in auspuha preden se zadeve lotim sam. So kake finte ali kaj podobnega. Ne bi rad kaj zabrljal. Se vnaprej zahvaljujem. Ja ko bom jaz menjal svoje diske bom tiste šravfe kateri držijo diske na feltno namazal z tisto pasto za preprečevanje odvijanja šravfov, tko da ... Popravljeno Januar 29, 2010. Popravil ravni
pertocanec Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Nisem vedel, da se radi odšraufajo. Imam pa en pomislek - če jih "zapopaš" s tisto pasto imaš potem pri naslednji menjavi diskov težave ne? Nebi rad bil kot en moj kolega, ki vozi custom harleja in ma kot obesek za ključe šestko imbus, da sproti zateguje diske ampak...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se