FLY Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 A s kako drugo yamaho se tudi lahko pridružim? XTZju je šla baterija.Dejmo se kej zment ker bo kmalu poldne .
tucko Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 A s kako drugo yamaho se tudi lahko pridružim? XTZju je šla baterija.Dejmo se kej zment ker bo kmalu poldne . Zaradi mene če prideš s helikopterjen . Ja res bo kmal poldan pa še nč se ne ve
FLY Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 Hudiča a pride kdo do Ajdovščine do 12:00:00 !? Recimo Petrol nasproti Mercatorja.
FLY Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 OK Tucko,toliko da vem da ne bom hodil tja samo zaradi samega sebe.Se vidimo ko se zagledamo
tucko Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 OK Tucko,toliko da vem da ne bom hodil tja samo zaradi samega sebe.Se vidimo ko se zagledamo OK
Fadil Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 A sta vidva za en teden prehitela!? Debata je bila naslednji vikend na Nanos!
FLY Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 A sta vidva za en teden prehitela!? Debata je bila naslednji vikend na Nanos! Midva sva samo izkoristila lep dan,brez hudih priprav.Bomo videli če mi bo zneslo danes teden ko ima čas Ravni in tudi tebi paše..Upam samo da ne boste prespali mladosti,ko pa ste budni da ne boste samo po gostilnah! Pa še slikca Sv.Hieronima (ne tisti ob motorju ampak tisti zadaj) tucko 1
Fadil Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 In sta preverila, če obstaja asfalt na Nanos?
tucko Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 In sta preverila, če obstaja asfalt na Nanos? Nekaj ga je, nekaj ga pa ni, ampak ni panike
Fadil Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 A se gre to iz Ajdovščine gor, ali iz kakšne vasi v okolici?
tucko Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 (popravljeno) A se gre to iz Ajdovščine gor, ali iz kakšne vasi v okolici? oglej si pot Midva sva šla po poti A-B Popravljeno Junij 25, 2011. Popravil tucko
tucko Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 oglej si pot Midva sva šla po poti A-B Potem pa sva nadaljevala čez trnovski gozd do N. Gorice. Tam je bla hrana pol sva šla pa vsak k sebi. Moja kompletna pot pa gleda nekako takole (od točke I do K je bila neda neka druga pot)
robopanik Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Jaz lahko da pridem vec ksno (heheh), ki lahko da gren na Rock Otocec v petek zvecer...
robopanik Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Kako kaze kaj? Vreme baje ne bo ravno ta pravo...meni pa se regler nagaja!!!
ravni Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Kako kaze kaj? Vreme baje ne bo ravno ta pravo...meni pa se regler nagaja!!! Ja jaz sem že prerastu ( vsaj upam) vožnje po dežju, snegu itd. tko da ...
Fadil Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 Jaz na žalost ne bom mogel, ker imam obveznosti! Si bom pa to relacijo dal na listo mojih poti v bližnji prihodnosti!
robopanik Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Mene zajebava ta k..ev regler,tako da bom moral soboto prezivet v iskanju novega!
tucko Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 (popravljeno) Mene zajebava ta k..ev regler,tako da bom moral soboto prezivet v iskanju novega! Vprašaj na najbližji servis, ziher majo kašenga. saj ni tolk drag ene 70 € P.S. jutri bo lepo vreme Popravljeno Julij 1, 2011. Popravil tucko
robopanik Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Morem dobit tistga od R1 ali druge vecje Yamaha,ker imajo hladilna rebrca in so mocnejsi =drazji!
tucko Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Morem dobit tistga od R1 ali druge vecje Yamaha,ker imajo hladilna rebrca in so mocnejsi =drazji! Men ga je na servisu zamenjal sicer z rabljenim, pa ni blo tolk danarja. Drugač pa originalnega, če je un tamajhen malo dodelaš pa pol zdrži ( dodaš hladilnno rebro kakršno se uporablja v računalnikih)
ravni Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 Men ga je na servisu zamenjal sicer z rabljenim, pa ni blo tolk danarja. Drugač pa originalnega, če je un tamajhen malo dodelaš pa pol zdrži ( dodaš hladilnno rebro kakršno se uporablja v računalnikih) Fora je samo v tem, da je potrebno enkrat na mesec pregledat akumulator, ga če se ne uporablja motor dopolnit in regler dela brez problemov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se