tgorazd Objavljeno Julij 10, 2011 Opozori Objavljeno Julij 10, 2011 lepo pozdravljeni vsi lastniki xtz 750 ST, tudi jaz sem jo nabavil pred kratkim in sedaj prebiram vaše teme ker me zanima precej stvari, veliko sem jih že rešil samo rabil pa bi desni pokrov od sklopke najraje od tdm 850 pa lp
Fadil Objavljeno Julij 10, 2011 Opozori Objavljeno Julij 10, 2011 Tale prodaja Yamaho XTZ750 Super Tenere 1991 po delih: NIKO JAKELJ Tel.: 04 / 580 - 12 90 Mob.: 041 / 888 - 302
tgorazd Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 SEM GA POKLICAL VEWNDAR PRETIRAVA Z CENO ZA DELE
tucko Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 (popravljeno) SEM GA POKLICAL VEWNDAR PRETIRAVA Z CENO ZA DELE Odvisno kaj si hotel met od njega, ker kakor sem se jaz z njim menil in mi bo tudi dal ni pretirano. Pokrov slopke boš pa težko dobil za malo €, ker kakor sem malo gledal po netu sploh nisem nikjer zasledil delov bloka motorja Popravljeno Julij 11, 2011. Popravil tucko
robopanik Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 A ima mogoce kdo viska ali pa ne rabi stranski scitnik? Potrebujem model od rickycrossa ali pa imitacijo tega,vazno je da ima ojacitev nad hladilnikom,ker morem pritrditi sprednji nosilec za prtljago...
FLY Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 A ima mogoce kdo viska ali pa ne rabi stranski scitnik? Potrebujem model od rickycrossa ali pa imitacijo tega,vazno je da ima ojacitev nad hladilnikom,ker morem pritrditi sprednji nosilec za prtljago... -Dobit iz druge roke je "mišn imposibl" -narediti spodobno zadevo sam = živčni zlom -kupit od znanih firm:Rickycross,Hepco&Backer.. -kupit od Noname garažnih firm za pol ceneje,pa še vedno lične in kvalitetne izdelke: srbska "Laboratorija"in romunska konkurenca (poglej malo nazaj)...LP
robopanik Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 -Dobit iz druge roke je "mišn imposibl" -narediti spodobno zadevo sam = živčni zlom -kupit od znanih firm:Rickycross,Hepco&Backer.. -kupit od Noname garažnih firm za pol ceneje,pa še vedno lične in kvalitetne izdelke: srbska "Laboratorija"in romunska konkurenca (poglej malo nazaj)...LP Ma tudi rabljeno se da dobit (sem komaj kupu ta sprednji nosilec) bom pogledal pri Laboratoriji...
Ozzie Objavljeno Julij 27, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2011 Hoj, danes zjutraj okoli 645 sem (iz avta) srečal nekoga z xtz-jko v Vodicah... No, ni jih ravno veliko, zato sem kar malo . A je bil kdo od tuki? Z mojim strojem letos "šparam"... šele cca. 200 km... (ja, dvesto, ) saladin: enkrat letos ko bo vreme pa pridem do bleda al pa na zgornje gorenjsko, da pogledava stroje... lp
Fadil Objavljeno Julij 27, 2011 Opozori Objavljeno Julij 27, 2011 Hoj, danes zjutraj okoli 645 sem (iz avta) srečal nekoga z xtz-jko v Vodicah... No, ni jih ravno veliko, zato sem kar malo . A je bil kdo od tuki? Z mojim strojem letos "šparam"... šele cca. 200 km... (ja, dvesto, ) saladin: enkrat letos ko bo vreme pa pridem do bleda al pa na zgornje gorenjsko, da pogledava stroje... lp To si srečal mene, ko sem šel v službo! Oglasi se, bova kakšno rekla!
Fadil Objavljeno Avgust 22, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2011 Je kdo od vas zamenjal žarnice za kaj močnejšega? H4, Xenon itd...? Na Ebayu vidim, da prodajajo Xenon za XTZ750 ST, vendar so baje da prepovedane! Danes sem se pogovarjal z znancem in povedal mi je da je ta stare žarnice kar problem dobiti...
Hop Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 Je kdo od vas zamenjal žarnice za kaj močnejšega? H4, Xenon itd...? Na Ebayu vidim, da prodajajo Xenon za XTZ750 ST, vendar so baje da prepovedane! Danes sem se pogovarjal z znancem in povedal mi je da je ta stare žarnice kar problem dobiti... Oj! Kupi od TDR 125 rabljene luči obe sta H4.Iman tako narejeno več ne rabiš je pa ogromna razlika ponoči. LP Hop
Fadil Objavljeno Avgust 23, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2011 (popravljeno) Oj! Kupi od TDR 125 rabljene luči obe sta H4.Iman tako narejeno več ne rabiš je pa ogromna razlika ponoči. LP Hop Nimam pojma kaj je to TDR 125!? Kakšen moped? Koliko € pa pridejo te luči? Popravljeno Avgust 23, 2011. Popravil Saladin
Hop Objavljeno Avgust 24, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2011 Nimam pojma kaj je to TDR 125!? Kakšen moped? Koliko € pa pridejo te luči? To je tamala Yamaha 2taktna ima pa iste luči kot ST-jka malo na ebay poglej al pa na avtonetu po rezervnih delih ali če kdo prodaja po delih. Jaz sem imel srečo sem jih dobil za 30€ .
ravni Objavljeno Avgust 25, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2011 To je tamala Yamaha 2taktna ima pa iste luči kot ST-jka malo na ebay poglej al pa na avtonetu po rezervnih delih ali če kdo prodaja po delih. Jaz sem imel srečo sem jih dobil za 30€ . Oj lej no glej kdo se je zbudil iz "poletnega" sna.
Fadil Objavljeno Avgust 26, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2011 Sem si včeraj malo bolj podrobno ogledal luči na moji ST in vidim, da so H4 že notri. Še na steklu piše Halogen, tako da je izgleda nekdo pred mano že zamenjal luči!
robopanik Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Dobu stranski scitnik in sprednji nosilec za kufre... rabljeno oz.novo ampak 2 roke! Pri Bep'su sem dobil ene zarnice ki so delale res dosti luci, zal pa so se prezgale zaradi KO reglerja, tako da sem moral uzet ene druge,ki ne delajo niti 1/2 luci...
Fadil Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Dobu stranski scitnik in sprednji nosilec za kufre... rabljeno oz.novo ampak 2 roke! Pri Bep'su sem dobil ene zarnice ki so delale res dosti luci, zal pa so se prezgale zaradi KO reglerja, tako da sem moral uzet ene druge,ki ne delajo niti 1/2 luci... Ali imajo v Bep,su v Udinah kakšne motoristične jakne, hlače in čelade! Mogoče dobre cene?
Fadil Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Še eno vprašanje za lastnike Super Tenere 750! Koliko " pumpate " gume na svojih motorjih?
robopanik Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Ali imajo v Bep,su v Udinah kakšne motoristične jakne, hlače in čelade! Mogoče dobre cene? Jaz sem sel u Bep's u Trstu,samo jakne se mi niso zdele kdovekaj... mislim da je boljsa ponudba pri Louisu ali pa druge trgovine ki so specializirane za motorje. Beps ima bolj za avtopremo in cheapautotuning.
tucko Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Še eno vprašanje za lastnike Super Tenere 750! Koliko " pumpate " gume na svojih motorjih? Jaz mam prvo gumo napumpano 2,2 - 2,3 bar, zadnjo pa 2,5 bar.
Butnglavc Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Nekje sem enkrat zasledil, da ste pisali o porabi in kaj je za zamenjat, da jo znižaš. Moja ST-ka mi pri normalni vožnji kuri več kot 8 litrov in se mi zdi malo preveč. Hvala za odgovor. lp A
Fadil Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Prebral sem ogromno o tem problemu na tujih forumih in vsi govorijo, da je potrebno zamenjati EMULSION TUBES v vplinjaču ( fergazerju ). Niso drage, nekaj 10€! nekateri pa spuščajo igle v " Fergazerju ". sam se na to ne spoznam, vendar ko sem potem bral, so bili vsi zadovoljni in jim motor porabi cca. 5-6l/100km!
Fadil Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Preberi srbski forum o Yamahi XTZ750 Super Tenere: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42025-yamaha-super-tenere-xtz-750/ Še hrvaški: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,214517.0.html
FLY Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Nekje sem enkrat zasledil, da ste pisali o porabi in kaj je za zamenjat, da jo znižaš. Moja ST-ka mi pri normalni vožnji kuri več kot 8 litrov in se mi zdi malo preveč. Hvala za odgovor. lp A Se boš moral poigrat z karburotom. -preveri če so membrane cele,pokukaj proti svetlobi-ne sme biti nobenih luknjic.Če so OK jih samo rahlo namaži z vazelinsko mastjo.Če so KO nabavi nove.Od mame Yame so verjetno 120 eur/kom,od Suzy DR 650(13507-07D01) so pri Kedotu (41454 code nr.)22 eur/kom. -najverjetneje imaš zlizane "emulzijske cevke". mama yama 3GM 14141-94 00 najboljše so baje od Factory pro (CRZ EMU 100120K) $56/2kom.So nikljane in bi morale zdržati veliko. običajno se to nabavi pri Kedotu (28768) 25 eur,skupaj z iglami (33072)pa 57 eur. Sicer je še boljše igle nabavit kot švicarski kit-Schweizer Abstimmung 60 eur. Samo nove cevke in igle so mi vrgle porabo iz 8 na 6L. Pa na koncu obvezno sinhronizirat karburote. Pa v arhive poglej kdaj so bili ventili štelani..kaj pa verižica? Pridržujem si pravico do sprememb cen brez predhodne najave!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se