Hop Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Pa kar zraven me pripišite še vedno xtz 750 LP Hop
ravni Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Misliš zelo poka al sam malo.Ker če sam malo ni problema drugače pa so mogoče zamazane ali preparele Membrane Air-Cut-Valve Ja Hop tebe pa dolgo nismo slišali. Poka tako srednje pa a so to tiste membrane z unimi batki?
ravni Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 1. Butnglavc 2. Ravni 3. Rokrs8 4. Stenere 5. Tucko 6. Saladin 7. Pertocanec 8. Polow 9. Ozzie 10. FLY 11. Kodrow 12. Hop
ravni Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Do zdej prijavljeni Super tenere-jevci 1. Butnglavc 2. Ravni 3. Rokrs8 4. Stenere 5. Tucko 6. Saladin 7. Pertocanec 8. Polow 9. Ozzie 10. FLY 11. Kodrow 12. Hop Leta 2005 1 Ozzie 2 climber 3 polž 4 simonsi 5 dravni 6 darel 7&8 bisson & son Nas je pa več, a so spet začeli delat prve Super Tenere 750?? :grrr
Hop Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Ja Hop tebe pa dolgo nismo slišali. Poka tako srednje pa a so to tiste membrane z unimi batki? Ni Časa Dravni sem pa tja malo pokikam na forum.Ja to so te z batki mogoče so samo za očistit.Na batkih se naberejo saje.Jaz sem jih letos pozimi očistil so bili črni ko vrag membrane pa so OK. Lp Hop
pertocanec Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 O , HOP IS BACK!!!!!!!!!!! Imam še jaz eno vprašanje: A se da na stjko namontirat kaka naprava, ki bi kazala količino benza v keslu. Sem pozabil, kdaj sem tankal, pa sem včeraj ostal na cesti s suhim keslom
tucko Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Imam še jaz eno vprašanje: A se da na stjko namontirat kaka naprava, ki bi kazala količino benza v keslu. Sem pozabil, kdaj sem tankal, pa sem včeraj ostal na cesti s suhim keslom Najbolj ziher je da ko se kilometraža bliža 300, da poiščeš kakšno pumpo
Hop Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 (popravljeno) O , HOP IS BACK!!!!!!!!!!! Imam še jaz eno vprašanje: A se da na stjko namontirat kaka naprava, ki bi kazala količino benza v keslu. Sem pozabil, kdaj sem tankal, pa sem včeraj ostal na cesti s suhim keslom ;-) Mislis tole zadevico: http://www.supertenere.sk/f/viewtopic.php?f=4&t=47&sid=5d0469608d666d972cbe2e85a89b95d3 Težko jo bo dobit ne znam Češko http://www.supertenere.sk/index_regromankulisekcidlorezfuelstr1.htm Lp Hop Imam še jaz eno vprašanje: A se da na stjko namontirat kaka naprava, ki bi kazala količino benza v keslu. Sem pozabil, kdaj sem tankal, pa sem včeraj ostal na cesti s suhim keslom Najbolj ziher je da ko se kilometraža bliža 300, da poiščeš kakšno pumpo Jaz začnem iskat pumpo pri 420km Popravljeno September 7, 2012. Popravil Hop
Hop Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 No če bi pa radi še kaj več izvedeli se pa moramo dobit na kakšnem"Kufetu".Pa to čim prej preden stisne mraz. Lp Hop
ravni Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 No če bi pa radi še kaj več izvedeli se pa moramo dobit na kakšnem"Kufetu".Pa to čim prej preden stisne mraz. Lp Hop Pod to se tudi jaz podpišem.
FLY Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Imam še jaz eno vprašanje: A se da na stjko namontirat kaka naprava, ki bi kazala količino benza v keslu. Sem pozabil, kdaj sem tankal, pa sem včeraj ostal na cesti s suhim keslom Najbolj ziher je da ko se kilometraža bliža 300, da poiščeš kakšno pumpo Za prikaz količine bi bil kar podvig dobit ustrezno pipico z reostatom, sicer pa tega nima veliko bolj modernih in bolj dragih mopedov (Varadero itd) Se pa dobi pipica z stikalom za vžig lučke rezerve kar je tudi koristno.Sem videl pri Italijanih,bi pa bilo za ugotovit od katerega motorja je oblika pipice enaka. http://www.clubtenereitalia.it/documenti_club/manuali/montaggio_rubinetto_2.0.pdf
pertocanec Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 Ok hvala za info. Ne vem če je glih vredno. Bom najbrž raje dal liter benza v kufer -za vsak slučaj. Je pa zanimivo da tega ne delajo. To, pa avtomatski izklop blinkerja. Zadnjič sem se peljal od Ljutomera do Gornje radgone za nekim tipom, ki je ves čas trdil, da bo zdaj zdaj zavil levo. No ja kakorkoli že izkušnje kažejo da s polnim keslom prevozim 400 km brez problema, če se normalno vozim, torej.... Še en litrček v kufer pa bo
polow Objavljeno September 11, 2012 Opozori Objavljeno September 11, 2012 A mogoče kdo ve zakaj xtz neki trokera obrti grejo do 9000 oz do konca crkne ni kontakta nobenga mal akomulator porukaš žice pol pa spet dela neki cajta
FLY Objavljeno September 11, 2012 Opozori Objavljeno September 11, 2012 A mogoče kdo ve zakaj xtz neki trokera obrti grejo do 9000 oz do konca crkne ni kontakta nobenga mal akomulator porukaš žice pol pa spet dela neki cajta Če pride do spremembe z rukanjem žic,potem moraš najprej poštimat te žice.Očisti,pocini,čolnički,termo bužirke...
FLY Objavljeno September 11, 2012 Opozori Objavljeno September 11, 2012 Car Objavljeno Včeraj, 07:47 to soboto je na Nanosu pri kmetiji Abram tak mini srečanje "dakarskih legend", velikih endur, če bo kdo kaj mim hodu slučajno
Ozzie Objavljeno September 12, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2012 no, tole smo zgleda... 12 komadov... pred zimo bi blo fino, u soboto pa že (90%) imam piknik... evo, tkole smo pa raztreseni, vsi razen Xov, ki nimajo lokacije na ms. javite se x-i da vas postavim v prostor polow 1
tucko Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 tucko-ta si narobe liciral :grrr . Prav lokacija je Sodražica :grim
ravni Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 no, tole smo zgleda... 12 komadov... pred zimo bi blo fino, u soboto pa že (90%) imam piknik... evo, tkole smo pa raztreseni, vsi razen Xov, ki nimajo lokacije na ms. javite se x-i da vas postavim v prostor A smo razmetani, kot da bi balinal z nami
Butnglavc Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Oj, mene daj na Štajersko Olimpijsko mesto; Velenje. lp A
FLY Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Mene pa naravnost do zahodne meje prestavi. Sem malo nerodno kopiral obvestilo od Cagive,skratka v temi "grand enduro slovenija" omenjajo to soboto mini srečanje endur na Nanosu (pri Abramu).Če bo vreme in nimate piknikov se lahko zapeljete gor na en kufe.
ravni Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 (popravljeno) Mene pa naravnost do zahodne meje prestavi. Sem malo nerodno kopiral obvestilo od Cagive,skratka v temi "grand enduro slovenija" omenjajo to soboto mini srečanje endur na Nanosu (pri Abramu).Če bo vreme in nimate piknikov se lahko zapeljete gor na en kufe. To je pa kar zanimiv predlog Popravljeno September 12, 2012. Popravil ravni
Ozzie Objavljeno September 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2012 posodobil... smo kar lepo reprezentativni po sloveniji.... največ nas je še gorenjcev... na obali in v spodnjem posavju ni pa nobenega..
Fadil Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Poznam tipa iz Hrastnika, ki ima isti letnik 1996 Super Tenere kot jaz sam. Izgleda, da človek ni aktiven na tem forumu, vozi pa isti motor.
pertocanec Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Glede na zemljevid se sprašujem kako je moj moped sploh v prekmurje zalutal. Malce je res hudič se vozit na srečanje čez celo slovenijo skoraj . Ampak zgleda pa kar fajn
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se