Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ja, roba je od Lojeka. Sam še nisem naročil, ker zaenkrat še nisem odločen. Vprašal sem ga za ceno za SLO s poštnino in odgovoril mi je, da je cena enaka za vse. Torej 28& ( funtov ) s poštnino = cca. 35€

Trenutno jih ima samo 3 komplete na zalogi in so v bistvu rezervirani za znane naročnike. Ker še čaka njihov denar, je za enkrat zadeva še v " luftu " . Kar sem prebral na forumu, so vsi kupci precej pohvalili zadevo. Je pa super zato, ker so široke in je noga precej bolj stabilno na stopalki in baje da naj bi bilo bolj udobno. Verjamem...

Popravljeno . Popravil Saladin
Objavljeno

A to si vzel od Lojek- a??

Kako naj naložim .pdf datoteko v odgovor?

lp A

Ne razumem zakaj želiš v odgovor poslati Pdf!? Sam sem mu poslal sporočilo na forumu.

Objavljeno

. Kar sem prebral na forumu, so vsi kupci precej pohvalili zadevo. Je pa super zato, ker so široke in je noga precej bolj stabilno na stopalki in baje da naj bi bilo bolj udobno. Verjamem...

tu ti pride prav pri terensko vožnji ko maš vse zasvinjano od blata pa je noga oprta na večo površinos tem pa se zmanjša možnost da ti noga zdrsne iz stopalke sploh pri vožnji stoje

Objavljeno

tu ti pride prav pri terensko vožnji ko maš vse zasvinjano od blata pa je noga oprta na večo površinos tem pa se zmanjša možnost da ti noga zdrsne iz stopalke sploh pri vožnji stoje

Torej meni ne pride to v poštev. Hvala za pojasnilo!

Objavljeno

Ozzie je tudi še živ!!!

Sem glih planiral kako bom za vikend odkruzal do velenja, kjer imam seminar. Upam da bo vreme res zdržalo. V zvezi z majicami - preview bi bil res ok

še živ :) ... no mal za hec, mal za res... sem dal samo enostransko, nisem našel tiste sipine... etc...

xtztestmajica001.jpg

Objavljeno

Lepo. Začetek je dober. Malček pogrešam napis "Super Tenere" ampak ni da bi hotel kaj kritizirat. Tud puščavski znak bi fajn pasal. Čakam še samo na navodila, kako majce naročit, pa kaka bo cena

Objavljeno

Butnglavc ima osnutek narejen in sam sem ga že videl. Potrebno bo počakati, da ga objavi in videli boste da je super.

Čeprav mi je tudi Ozzijev osnutek zanimiv, saj predstavlja zraven še SLO in tudi kakšno tako, bi si kupil. Posebek temno modro in črno z rumenim napisom.

Objavljeno

Butnglavc ima osnutek narejen in sam sem ga že videl. Potrebno bo počakati, da ga objavi in videli boste da je super.

Čeprav mi je tudi Ozzijev osnutek zanimiv, saj predstavlja zraven še SLO in tudi kakšno tako, bi si kupil. Posebek temno modro in črno z rumenim napisom.

Prilepiti sem mislil pdf file osnutka majice. Saladin, če ga znaš, ga prosim daj.

lp A

Objavljeno

Prisli kosi...skoda da nimam cajta da bi vse montiral!!!

morem rect da stranska tacka iz rostfreja ja prav lusna zadevca... :)

Objavljeno

Tole je osnutek, ki mi ga je poslal Butnglavc. Oba sva se strinjala, da sta zadnji dve najboljša izbira, saj gre konkretno za naš model Super Tenere. Tako da bi bilo potrebno izbrati še nekaj različnih barv majic in različnih barv napisa.

Kot sem že napisal, sam predlagam črno in temno modro z rumenim napisom. Padla je tudi ideja, da bi bil napis obrobljen z drugo barvo, da je še bolj povdarjen. Samo taka majice je potem dražja, kar zame osebno niti ni tako pomembno, samo da je majica TOP!

Lep pozdrav

post-31318-0-71646200-1350562856.gif

Objavljeno

Tole je osnutek, ki mi ga je poslal Butnglavc. Oba sva se strinjala, da sta zadnji dve najboljša izbira, saj gre konkretno za naš model Super Tenere. Tako da bi bilo potrebno izbrati še nekaj različnih barv majic in različnih barv napisa.

Kot sem že napisal, sam predlagam črno in temno modro z rumenim napisom. Padla je tudi ideja, da bi bil napis obrobljen z drugo barvo, da je še bolj povdarjen. Samo taka majice je potem dražja, kar zame osebno niti ni tako pomembno, samo da je majica TOP!

Lep pozdrav

Tole se pa ne vidi. Bom poizkusil zrihtat! :blush:

Objavljeno

Sedaj pa izgleda da bo! :yea1:

:OK: :OK: :OK:

Jaz sem za modro in oranžno bavo

Objavljeno

:OK: :OK: :OK:

Jaz sem za modro in oranžno bavo

Tudi odlična kombinacija!!!

Objavljeno

Jaz bi mel črno in modro z rumenim tiskom, pa belo z modrim, sin pravi da bi mel oranžno z modrim tiskom. Samo kot predlogi...

Objavljeno

Je to še aktualno? bi jaz tudi šel v nakup

A mogoče še koga zanimajo široke kovinske stopalke?

18589908.jpg

72042867.jpg

Objavljeno

Včeraj mi je tale tip Lojek odgovoril, da mu je en komplet ostal. Tako da jih ima na voljo! Ravno sedaj sem mu odgovoril, da jih sam ne bom naročil, da pa zanimajo tebe.Napisal sem mu, naj mi pošlje email in ko ga dobim ti ga posredujem tukaj!

Lep pozdrav

Objavljeno

Jaz bi mel črno in modro z rumenim tiskom, pa belo z modrim, sin pravi da bi mel oranžno z modrim tiskom. Samo kot predlogi...

Dobro bi bilo, da bi imeli na izbiro kakšne štiri različne barve. Mogoče črno in temno modro z rumenim tiskom, temno modro z oranžnim tiskom, belo z modrim ali črnim tiskom...

Objavljeno

Je to še aktualno? bi jaz tudi šel v nakup

Tale Lojek mi je poslal Email zate:

d_lojko@wp.pl

Lep pozdrav

P.S. Cena je 35€ s poštnino vred

Objavljeno

Ja no saj jaz sem samo napisal predloge moje familije. Mislim da je imperativ dovolj različnih velikosti, pa kvaliteta za čim nižjo ceno

Objavljeno (popravljeno)

En članek na motorradu o nakupu starih motorjev do 2500€...

Yamaha XTZ 750 Super Ténéré

Mit der 2011 vorgestellten XT 1200 Z Super Ténéré will Yamaha an glorreiche Zeiten anknüpfen, als der klangvolle Name in den Wüsten dieser Welt zu Hause war. So zum Beispiel 1991, als die Wettbewerbsversion der 750er die ersten drei Plätze der legendären Rallye Paris Dakar belegte. 1988 wurde die Super Ténéré vorgestellt und blieb bis 1996 im Programm. Schnell etablierte sich die Zweizylinder-Enduro auf Augenhöhe neben Konkurrenten wie der Honda Africa Twin und ist heute ein ebenso gesuchtes Liebhabermotorrad. Dass sie damals mit den üblichen Vorstellungen, die man von einer Enduro hatte, radikal brach, zeigt sie anhand ihrer Eckdaten auf: Wie die Vierzylindermotoren aus den Straßenbikes wird auch der Reihentwin mit fünf Ventilen pro Zylinder bestückt. Die Leistungsausbeute ist beachtlich: 69 PS, 4,9 Sekunden beim Spurt aus dem Stand auf Tempo 100 und knapp 180 als Spitzenwert auf dem Tacho machen klar, dass ihre Heimat auf keinen Fall das schwere Gelände ist. Obwohl die Optik mit Faltenbälgen an der Gabel, Motorwanne und Handprotektoren auf Offroad-Einsätze abgestimmt ist: Hohes Gewicht, hoher Schwerpunkt und der bauchige Tank vereiteln das in der Praxis gewaltig. Bei der Suche sollte man Zeit investieren, heruntergerittene Umbauten ausblenden und den Fokus auf gut gepflegte Originale legen.

Technische Daten: (Modelljahr 1989)

Wassergekühlter Zweizylinder-Viertakt-Reihenmotor, 749 cm³, 51 kW (69 PS) bei 7500/min, 67 Nm bei 6750/min, Doppelschleifenrahmen, Telegabel, Zweiarmschwinge, Reifen 90/90-21, 140/80-17, Gewicht vollgetankt 234 kg, Zuladung 176 kg, Tankinhalt 26 Liter, Sitzhöhe 865 mm, Höchstgeschwindigkeit 177 km/h, Verbrauch 8,5 l/100 km

Plus

• Motor mit kultiviertem Lauf, elastisch und durchzugsstark

• Fernreisequalitäten mit großer Reichweite und ab 1990 auch im Zweipersonenbetrieb machbar

• standfeste Bremsanlage ab Modelljahr 1990

Minus

• Hohe Sitzposition bietet kleineren Fahrern keinen sicheren Stand

• ausladendes Heck erschwert formschlüssige Montage von Koffern

• hoher Verbrauch bereits bei zurückhaltender Gangart

je kar res...

še link:

http://www.motorrado...500-euro/421008

Popravljeno . Popravil Ozzie
Objavljeno

No ja - poraba bi sicer lahko bila manjša ampak ...

Objavljeno

No ja - poraba bi sicer lahko bila manjša ampak ...

Dovolj zamenjati dize s kitom Kedo ali pa nastelat originalne (Rettondini Luca iz italijanskega foruma je uspel nastelat original fergije,tako da je poraba kot s kitom kedo)

moja masina s Kedom rabi okoli 5/6% s tem da sam imam 120kg,

imam zadnji kovcek,visji vetrobran, kup zelezja na masini ecc...

s kedom je poraba sprejemljiva...zdej kot zdej porabim 0,10€/km.

Bi lahko blo bulse, ma masina ima 20 let, ka ces vec?

Objavljeno

Ne me narobe zastopit - porabo imam pri pošteni vožnji dobrih 5l na sto ampak malo razmišljam da bi šel na tamalo -tenerko. dobrih sto kubov manj, pa en cilinder - bi lahko blo bolj šparovno

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!