Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

En " mušter "! Tole drugače bolj paše k novi ST!

post-31318-0-94008800-1353337028_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Saladin
Objavljeno

sem za 2x siva, 2x bela...

Naj ti sporoči potem koliko je končna cifra za majico, drugače se mi zdi pri nas en tiskar zelo ugoden tudi za manjše količine (10-20 kom).

lp

Objavljeno

sem za 2x siva, 2x bela...

Naj ti sporoči potem koliko je končna cifra za majico, drugače se mi zdi pri nas en tiskar zelo ugoden tudi za manjše količine (10-20 kom).

lp

Bom počakal cca. 14 dni, da vidimo koliko interesentov se nas bo nabralo. Potem se bomo odločili kje in koliko majic. Če želiš sivo in belo, potem rumeni tisk odpade in je zate bolj primeren črn. Tako da ne vem kako bo glede na ceno. Več izmišljevanja, bolj cena raste.

Objavljeno

Sem se malo tudi jaz poigral

post-9108-0-91846800-1353448445_thumb.jpgpost-9108-0-64974700-1353448481_thumb.jpg

Se mi zdi da ti logoti bolj pašejo 750-ki

Objavljeno

Ravni, dobro tudi tole izgleda. Res predlagam, da naredimo en spisek, potem pa se stvar pogleda in izpelje. Glede bele majice ni problema, bom pač eno drugo barvo vzel. Se prilagajam(o). Sem pa za svetlejše barve majic, ker mi osebno temne niso všeč zaradi same funkcionalnosti - poleti te samo še bolj greje. Estetsko so pa čist ok.

No, na koncu bomo morali itak zožat zadevo na 2 - 3 tipe majic in to je to. Konec izmišljevanja... Če ne pride potem do individualnih projektov, to pa je mnogo dražje.

Objavljeno

Ravni, dobro tudi tole izgleda. Res predlagam, da naredimo en spisek, potem pa se stvar pogleda in izpelje. Glede bele majice ni problema, bom pač eno drugo barvo vzel. Se prilagajam(o). Sem pa za svetlejše barve majic, ker mi osebno temne niso všeč zaradi same funkcionalnosti - poleti te samo še bolj greje. Estetsko so pa čist ok.

No, na koncu bomo morali itak zožat zadevo na 2 - 3 tipe majic in to je to. Konec izmišljevanja... Če ne pride potem do individualnih projektov, to pa je mnogo dražje.

Ozzie se popolnoma strinjam, pa da ne bo pomote, da ne bo kdo mislil, da Saladinu "skačem v zelje", to je bilo izkljčno bolj igranje kot kaj resnega. Saladin ti kar naprej bom verjetno tudi jaz vzel ene dve majci :D

Objavljeno (popravljeno)

2 črni

2 modri

lp A

PS:

Kakšen dizajn je zdaj aktualen

Popravljeno . Popravil Butnglavc
Objavljeno

Ozzie se popolnoma strinjam, pa da ne bo pomote, da ne bo kdo mislil, da Saladinu "skačem v zelje", to je bilo izkljčno bolj igranje kot kaj resnega. Saladin ti kar naprej bom verjetno tudi jaz vzel ene dve majci :D

Evo ne bom več

post-9108-0-79057300-1353537400_thumb.jpg post-9108-0-74528700-1353537427_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Odličen predlog, samo podobne barve zastave so lahko ruske, srbske, slovesnke itd... Sicer pa, počakam 1-2 tedna, če bo kaj več zanimanja, saj za 20 majic bo cena sigurno višja in se nima smisla zajebavat. Močno dvomim da bomo prišli skupaj.

Popravljeno . Popravil Saladin
Objavljeno

Evo, sem mislil kakšen tak našitek za na jakno

( Je zelo grob osnutek, se bi bilo potrebno še poigrat z obliko in barvami)

post-9108-0-92607200-1353882051_thumb.jpg

Objavljeno

tole je mišljeno ze na hrbet al bolj za na rokav. Ker če je tak veliko, da gre na jakno zadaj recimo, se mi zdi da bi lahko bil vsaj še napis "slovenija" zraven

Objavljeno (popravljeno)

tole je mišljeno ze na hrbet al bolj za na rokav. Ker če je tak veliko, da gre na jakno zadaj recimo, se mi zdi da bi lahko bil vsaj še napis "slovenija" zraven

No jaz bi ( pa tudi bom ) to imel bolj za na rokav, ja za na hrbet bi pa potem še moralo ( po mojem ) napisati še kakšen klub v rdeči črti okoli znaka (SUPER TENERE KLUB ali samo KLUB ) pa slovenija ( isto spodaj v rdečem robu) " npr" no če ni kluba pa ja lahko ali pa se doda grb ali SLO spodaj v znak kaj pa vem... :wacko:

Popravljeno . Popravil ravni
Objavljeno

Pa ja no - meni se dopade kot idejni projekt. če bi se dodelalo bi lahko blo super

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo.

Slučajno kdo ve za kako super tenere, katera je v dobrem stanju? Lahko tudi na ZS.

Objavljeno

Ne boš verjel mato295, ampak jaz mojo prodajam. Je na avtonetu za podrobnejše info mam pa tel v profilu. Če te zanima se javi. Prodajam, ker mi je financminister crknil pa nujno nucam keš, kar pa ne pomeni da bom moped šenkal če se razumemo, sem pa odprt za pametne predloge. Sicer vem da se bom po glavi tolkel, ker sva v štirih letih naredila 30 kkm čudovitih in brez enega problema ampak...

Objavljeno

Zdravo.

Slučajno kdo ve za kako super tenere, katera je v dobrem stanju? Lahko tudi na ZS.

moja je v dobrem stanju. samo ne prodajam... :grrr

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Res je kriza.Letos sem z ST zavrtel 14kkm samo v službo in po opravkih.Lani jih je bilo 10kkm več samo za dušo..Za leto pred nami tudi kaže da bo moped samo za na šiht,čez vikend pa bo pel bicikel.Upam da ne bomo pristali samo na biciklu.

Srečno,zdravo in da bi 2013 dišalo po bencinu!

Objavljeno

Res je kriza.Letos sem z ST zavrtel 14kkm samo v službo in po opravkih.Lani jih je bilo 10kkm več samo za dušo..Za leto pred nami tudi kaže da bo moped samo za na šiht,čez vikend pa bo pel bicikel.Upam da ne bomo pristali samo na biciklu.

Srečno,zdravo in da bi 2013 dišalo po bencinu!

Ja, FLY enako in pa srečno, ... še z moje strani vsem forum-ašem še posebaj ST-jašem. Drugače pa letos prvič, da se nisem vozil zato, ker je bilo prevroče, oz. lansko leto :slap:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Prodam izpuh Mass ovale titan - top carbon z certifikatom! Cena okrog 200€.

post-19616-0-05203900-1361721826_thumb.jpg

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Nimam kontakta ko obrnem ključ na XTZ akumulator OK je imel kdo podobno izkušnjo kakšne ideje včeraj motor še delu BP.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!