Fazer03 Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 (popravljeno) prejel katalog z bonom,pohvalno Enako. Lepa gesta. Popravljeno Januar 12, 2011. Popravil Fazer03
urkoman Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 he, bomo sli spet mal zapravlat. :notworthy:
Samuell Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 pucher motorradbekleidung elisabethinergasse. sefice ni vec, gabi se vedno tam. povej kdaj se bo klatil tukaj okoli..... Svaka čast iščem KNOX Handroid Rokavice pa nevem kam sem opazil da jih imajo takoj tja....
dotem Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 tudi jaz dobil...bon je pa treba ponucat do 13. februarja :notworthy:
branko1 Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 Opa, tudi k menji je prišel katalog in seveda bon za 10 eurov. No pa gremo zapravlat v Graz. Je pa Luis firma 1A.
k0ci Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 Svaka čast iščem KNOX Handroid Rokavice pa nevem kam sem opazil da jih imajo takoj tja.... knox handroid imajo tudi v zagrebu moto-oprema.hr, trenutno na zalogi črne in črno-bele, bele dobijo spomladi
winetou2 Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Ima kdo izkušnje, kako je z menjavo opreme v lojzetu? Septembra ali oktobra mi je punca tam kupila samonapihljivo blazino, ki sem jo dobil za božič, pa sem ugotovil, da ne dela. Poleg tega je tudi premajhna. Jo bodo še zamenjali? Nikoli uporabljena, račun spravljen. V torek ali sredo grem gor.
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Ima kdo izkušnje, kako je z menjavo opreme v lojzetu? Septembra ali oktobra mi je punca tam kupila samonapihljivo blazino, ki sem jo dobil za božič, pa sem ugotovil, da ne dela. Poleg tega je tudi premajhna. Jo bodo še zamenjali? Nikoli uporabljena, račun spravljen. V torek ali sredo grem gor. Zamenjajo brez problema, naredijo pa tudi dobropis, če ni mogoča zamenjava oz. nimaš kaj za kupit. Scarabeo
Ice Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Ima kdo izkušnje, kako je z menjavo opreme v lojzetu? Septembra ali oktobra mi je punca tam kupila samonapihljivo blazino, ki sem jo dobil za božič, pa sem ugotovil, da ne dela. Poleg tega je tudi premajhna. Jo bodo še zamenjali? Nikoli uporabljena, račun spravljen. V torek ali sredo grem gor. kako ne dela? ventil ne tesni ali se "prepocasi" napihuje? ali je predrta? drugace zamenjava kot zamenjava - roba in racun. ce je nerabljena zadeva ne bi smel biti problem.
winetou2 Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Nič se ne zgodi! Ostane prazna, ne glede na položaj ventila
mare1411 Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Nič se ne zgodi! Ostane prazna, ne glede na položaj ventila jst sem eno kupil in v navodilih piše da če v prvo ne gre sama, da jo morš napihnit. in sem jo. od takrat dela kot mora lpm
winetou2 Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 Saj to je, da, če piham vanjo, gre ves zrak ven. Razen, če bi jo moral na kompresor priklopit, da bi bil hitrejši.
MilanAndonovski Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 tudi jaz dobil...bon je pa treba ponucat do 13. februarja :notworthy: Jaz pa nisem dobo kataloga Pa mam louis kartico pa sem naročen na to čudo. Jutri grem pa vseeno gor
BLACKACES Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 he, bomo sli spet mal zapravlat. :notworthy: Jest že jutri. :naughty: lp
winetou2 Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 jst sem eno kupil in v navodilih piše da če v prvo ne gre sama, da jo morš napihnit. in sem jo. od takrat dela kot mora lpm Sem šel v Louisa in so mi brez problema zamenjali blazino. Mi je pa prodajalec rekel, da je on zase ne bi kupil. Sem jo doma sprobal in je vse šlo OK, samo na koncu jo je bilo treba dopihnit, da je bila res trda. Zjutraj sem jo pogledal in se je spraznila skoraj do meje kot se sama napihne. Pa ni nihče ležal na njej. Očitno res velja, malo denarja malo muzike. malakai, filipe in Pips 3
winetou2 Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 V soboto in nedeljo imajo 'ogrevalni' popust do -20%. A kdo ve, bodo imeli tudi v začetku marca podobno akcijo?
Darko3g Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 V soboto in nedeljo imajo 'ogrevalni' popust do -20%. A kdo ve, bodo imeli tudi v začetku marca podobno akcijo? Lani sem dobil bon za 15% tudi v začetku Marca (Začetek sezone). Pa 10% za konec marca, Pa 15% sredi maja. 10% v začetku julija. Pa spet 15% za indijansko poletje v začetku septembra. Pa še kaj proti koncu leta.
boych Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Opa, tudi k menji je prišel katalog in seveda bon za 10 eurov. No pa gremo zapravlat v Graz. Je pa Luis firma 1A. Bon se lahko vnovči samo ob nakupu nad 50 EUR (če slučajno kdo ni opazil... .) )
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Če gre kdo iz LJ ali okolice do Luisa, se priporočam za katalog. Že vnaprej hvala in :beer1: pri Vaških ali kje drugje sledi
winetou2 Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Jaz ti ga lahko dam. Imam enega viška
urkoman Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Bon se lahko vnovči samo ob nakupu nad 50 EUR (če slučajno kdo ni opazil... .) ) Za kaj manj se ti sploh ne splaca it v Austrijo.
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Jaz ti ga lahko dam. Imam enega viška Kje - kdaj ? Dopoldan sem v LJ ...... ZS !
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Jaz ti ga lahko dam. Imam enega viška Najlepša hvala za katalog in prijetno družbo. Lep pozdrav !!
urkoman Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Jutr pičim u Lojzeta. A še kdo rab katalog naj se zdej jau
winetou2 Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Tudi jaz grem jutri gor. Po škorenjčke.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se