rosse20 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 mene zanima, če ima kdo podobleke . kako se obnesejo?
DAN Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 mene zanima, če ima kdo podobleke .kako se obnesejo? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=23109
Vanga Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 mene zanima, če ima kdo podobleke .kako se obnesejo? Sem jih kupil v ponedeljek, nisem še jih sprobal.Ti sporočim! :winkiss:
m@dness Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kupil in sprobal.. morem rečt da je vredno svojega dnarja in tud kar dobro služi svojemu namenu. ni mi žal.. edino kar je, izbira oz. številk ni (vsaj za moške, za ženske se je še našlo par komadov) lp
rosse20 Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 na voljo je 1 izvod kataloga. če kdo rabi... sem iz okolice celja.
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Grem danes po 14. uri v Villach v Louisa, tako da lahko komu katalog prinesem, pa od Hein Gericke tudi.
no_name Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Meni prosim prines ker nimam interneta da bi pogledal na njihovo stran... :whistle:
motogirl Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Meni prosim prines ker nimam interneta da bi pogledal na njihovo stran... :whistle: Evo, mam Louisov katalog in še kakega viška. Javi se mi na PM, da se zmeniva kje in kdaj ga prevzameš.
motogirl Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Evo, mam Louisov katalog in še kakega viška. Javi se mi na PM, da se zmeniva kje in kdaj ga prevzameš. No, katalogi so pri meni pošli.
rosse20 Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 mam pa še jst 1 katalog viška. če gre kdo v luisa... bi rabila še 2 stvari, ki jih zadnjič niso imeli. :whistle:
capodac Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 No, katalogi so pri meni pošli. Vse iz Louisa se da naročit in prevzet v SLO brez provizije , plačaš samo ptt. :hmm: http://freeweb.siol.net/dmaric/ Pa previdno ! Lp :OK:
C4V4L13R Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 !!! Folk, sam ne naročat iz louisa prek podjetja TRG d.o.o. V tem času, dokler ti oni kej zrihtajo s tam gor, bi pršou že peš tja in nazaj. Najprej je od naročila do tega, da so me poklicali trajalo cca 5 dni. Relativno hitro, sem bil presenečen. Ampak so zajebal naročilo, naroču sm 2 PARA žmigavcev, oni so mi naročl pa 2 ŽMIGAVCA. Smo popravil naročilo tako kot mora bit in smo se zmenil, da mi pošljejo vse skupaj. Prčakvau sem, da bo vsaj v 7 dneh to prišlo. KU*AC! Po treh tednih al celo 4ih me je prejšnji četrtek poklicu, da so žmigavci pri njih, če bom kaj hodil v lj al mi jih naj pošlejo. Povem naj pošlejo, plačilo po povzetju. Žmigavcev nisem prejel še danes. Ponavadi blago pride po pošti v max 2 delavnih dneh. Minili do že 4-je delavni dnevi, žmigavcev od nikoder.... Verjamem, da traja malo dlje in oni naročijo iz avstrije šele takrat, ko imajo polno naročilo, zato, da ne naročajo za vsakega posebej, ker bi bilo tudi za njih predrago. Ampak to ni več v mejah normale. Zdej je že več kot 1 mesec odkar smo se zmenili za naročilo (okol 28. maja). Pa še takrat, ko jih oni dobijo mi jih pa očitno al nočejo poslat al pa iz malomarnosti enostavno pozabijo... :glare: :angry: Upam, da bodo sploh prišli...danes jim pošljem še en mail, kaj se grejo... :blink:
motogirl Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Meni na kraj pameti ne pade, da bi tle naročala... se zapeljem v Villach (to mam slabih 100 km), si vse lepo ogledam, pogovorim (če rabim nasvet), plačam in še pike si nabiram z njihovo kartico... s tem pikam sem že 2x koristila bon za ca. 30 eur, kar je pa tudi fino.
C4V4L13R Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 pri 17ih jit sam v celovec iz Novega mesta? :rolleyes: :whistle: zarad para žmigavcev? ko si enkrat neodvisen od drugih, to ni problem.
motogirl Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 pri 17ih jit sam v celovec iz Novega mesta? :rolleyes: :whistle: zarad para žmigavcev?ko si enkrat neodvisen od drugih, to ni problem. ok, jaz pač zase govorim, ki sem kar nekaj časa že polnoletna, samostojna in pa seveda bližje kot ti :rolleyes: se pa probaj zmenit s kom kdaj in greste skupaj.
att Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Kako je s tem pikami. Kdaj se dobi popust in na katere izdelke? Vem, da piše na njihovi strani vendar ne znam Nemško.
motogirl Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) Kako je s tem pikami. Kdaj se dobi popust in na katere izdelke?Vem, da piše na njihovi strani vendar ne znam Nemško. Na blagajni najprej izpolneš obrazec in takoj dobiš srebrno kartico ter 150 pik, potem pa dobiš za vsak plačan evro 3 pike (pri zlati kartici dobiš 6 pik za evro - dobiš jo po zbranih 5000 pik, pri platinasti pa 8 pik za evro - dobiš jo po zbranih 10.000 pik). Seveda moraš ob vsakem nakupu imet s sabo kartico, da se ti pike na njej seštevajo. Na vsake 6 mesecev imajo obračun pik in ti pošljejo na dom specifikacijo in bonus. Še to... pike dobiš na celoten znesek plačila, torej na vse kar tam kupiš (ne le določene izdelke). še link, če koga zanima: http://www.louis.de/_20ac153febcb10d252926...p?topic=funcard Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil motogirl
rosse20 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 verjetno jo lahko na tej strani tudi naročiš... samo nimajo možnosti izbire Slovenija... :unsure:
motogirl Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 verjetno jo lahko na tej strani tudi naročiš... samo nimajo možnosti izbire Slovenija... :unsure: Sem jim takoj poslala mail preko kontaktnega obrazca njihovih kupcev ... upam, da se kmalu zmigajo in dodajo Slovenijo :rolleyes:
rosse20 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 hvala zadnjič sem bila prvič v luisu... pustila sva jim kr neki €€... škoda ker nisva imela kartice... malo sem klicala okoli, če bi jo kdo imel za posodit, vednar nisem našla nikogar :wacko:
hajoktejn Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Na blagajni vzameš prospektek, ga izpolniš in v roku 14 dni dobiš kartico na dom :) (jaz sem jo dobil po enem tednu).
motogirl Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Na blagajni vzameš prospektek, ga izpolniš in v roku 14 dni dobiš kartico na dom :) (jaz sem jo dobil po enem tednu). ... in to je tudi edina možnost, da dobiš kartico, ker so me pravkar klicali iz Louisa in povedali, da žal Slovenije ne morejo dodati, tako da edino v njihovi trgovini. Itak na blagajni izpolneš prijavnico, takoj dobiš tistih 150 pik in še zraven pike takratnega nakupa.
Frips Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) hvala zadnjič sem bila prvič v luisu... pustila sva jim kr neki €€... škoda ker nisva imela kartice... malo sem klicala okoli, če bi jo kdo imel za posodit, vednar nisem našla nikogar :wacko: Pri samem nakupu ti kartica ne bi ne vem koliko pomagala. Oz bi pomagala lastniku kartice, ker bi si naštancu pike gor. 2x letno naredijo sumasumarum pik (ojrov), ki jih imaš v dobrem. Da bi ti pa ker svoje pike šenkal, pa dvomim ;) Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se