marko55 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Je kakšena omejitev recimo za viso?Namreč grem v PON.Villach Limit na kartici.
KeC Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 saj sem te gnjavil da mi ti prevzami pa nisi mel časa - no prav ti je, drugč pošljem vapoteka :evilgrin: :headbang: :headbang: :headbang: Pa če sem rekel da bi, sam pol mal pozabil :blush:
sharkwoman Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Limit na kartici. OK Pa če ga imaš! Nisem imela to v mislih. Vseeno hvala za odgovore. :worship: :worship:
sharkwoman Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Prišla iz louisa,na znižane cene ta teden še cenjeje :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 če gre kdo v luisa iz celja ali širše okolice, bi potrebovala neko malenkost. hvala
sharkwoman Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Madonca si se pa hitr spomnla :whistle: Kaj si se šele sedaj zbudila,brala bi našega štamprljčka :naughty: ,sem že nazaj
rosse20 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Madonca si se pa hitr spomnla :whistle: Kaj si se šele sedaj zbudila,brala bi našega štamprljčka :naughty: ,sem že nazaj na žalost me res ni bilo doma. če bi bila, potem ne bi bila pozna :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Am, mene pa zanima koliko časa imaš na voljo da greš zamenjat robo? Ker sem (oz. je fotr) kupil napačne ploščice pa bi mogel it zamenjati :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Am, mene pa zanima koliko časa imaš na voljo da greš zamenjat robo? Ker sem (oz. je fotr) kupil napačne ploščice pa bi mogel it zamenjati :whistle: :whistle: k bo šu zamenat, oz. po nove. bi se js javu da še men ene prnese :blush:
_Fingi_ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 k bo šu zamenat, oz. po nove. bi se js javu da še men ene prnese :blush: ta tedn :rolleyes: sej, se na zbilah bl točno zmenva... pa boš povedov kere rabš pa to ..blabla :alien1: Še zmer, a kdo ve koliko časa imaš da ti zamenjajo kupljeno blago/artikel?
rosse20 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 če gre kdo v luisa iz celja ali širše okolice, bi potrebovala neko malenkost.hvala še vedno potrebujem :unsure:
Balistični Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Motorčka zalaufat pa na en lep izlet do Graza. :winkiss:
rosse20 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 če do mojega morja res nihče ne bo šel do graza, bom šla sama. samo se mi zdi brezveze za stvar, ki stane 10€.
exe`FZS Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 še vedno potrebujem :unsure: Naslednji pondeljek verjetno grem malo na izlet v Graz in ker grem po ploščice zase, jih lahko prinesem še tebi. Če ti ni prepozno čakat do naslednjega ponedeljka :) lp
rosse20 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ne seveda mi ni prepozno. tako hitro pa še ne grem na morje. sem ti poslala pm, da ti pokažem, kaj rabim :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Evo sm nazaj iz Villacha...ja no,je res da sm še malo drugod krožil,ne pa kaj preveč.Sm pa naredu 500km...oz nekaj malega več.Robe je kr dost...Pa priprava za Brno je mimgrede uspela.
Miha Z. Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 pred nekaj tedni ,sm kupu v luis-u orodje za ketne menjavat za 27 eu. doma sm škatlo odpru in vidu ,de je blo orodje že uporabljeno :blink: :closedeyes:
Guest Brumer Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 pred nekaj tedni ,sm kupu v luis-u orodje za ketne menjavat za 27 eu. doma sm škatlo odpru in vidu ,de je blo orodje že uporabljeno :blink: :closedeyes: Verjetno je kakšen Slovenc vrnu,ki ni znal z orodjem delat!!!!!!!!! :headbang:
TBoxer Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Verjetno je kakšen Slovenc vrnu,ki ni znal z orodjem delat!!!!!!!!! :headbang: Zdaj pa si se izdal, a se nismo zmenili da boš tiho. :krneki: lp
bandy Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 tole pa skor težko da si to dobu.če ga nis kr sam uporabu že!!
Guest Brumer Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Zdaj pa si se izdal, a se nismo zmenili da boš tiho. :krneki: lp Jaz znam to naredit brez orodja,sicer pa vedno motor (od žene)prej prodam predno je potrebno ketno krajšat ali menjat.Jaz vedno vozim motor z kardanom in me v ketno nihče več neprepriča-mogoče v jermen (Bull ali manjši BMW) seveda za ženo OK. :beer2:
triler Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 oj. Ce gre kdo v luisa v bliznji prihodnosti bi bil zelo vesel ce bi mi prinesel eno malenkost. PM prosim :) Hvala. lp Ales
condor Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Torej v torek imam namen skočit do louisa v beljak. Če bi šel še kdo ga rade volje vzamem sabo, da si malo delimo stroške. Grem pa za avtom tako da za prostor ni problema. Več na PM. Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil condor
Guest Brumer Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 15.08.2007 Velika maša Lyis sigurno zaprt -ali ve kdo natančneje !!!! :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se