tunned Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 trg v lj dobavlajo iz louisa, sm glih dns naračal, evo ti št 01/5001453 A morš to poklicat, a se preko tega naroči-trg-naročila
Jure Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Ne vem.. Jaz vedno preko e-maila, ampak me že poznajo.. Verjetno je prvič fajn če pokličeš, potem naslednjič pa samo mail pošlješ, pa svoje podatke dopišeš pa je.
Spider™ Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 A morš to poklicat, a se preko tega naroči-trg-naročila Sam sm do zdj zmerm poklical, za to naročilo prek spleta pa sloh nism vedu
Jure Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Majo en obrazec ja menda.. Sam jaz nisem še nikoli uporabil.. Mail jim pošljem pa je
Fakin Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 A mugoče kdo ve, če je kšna SLO trgovina preko katere se da naročat iz Louisa. LP V Mariboru imaš LOUIS trgovino; cene enake kot v Avstriji (oz. v katalogu) in ti tudi naročijo kar potrebuješ!!! LP
macak333 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 (popravljeno) Jaz bi sam neki vprašu, jutri grem v TRG d.o.o (na Celovški, Lj.) in sem mislil naročiti levo ogledalo za mojga mopija. Kodo artikla sem že skrbno prepisal na listek, zdej me zanima koliko je običajno čakalna doba (bral sem tudi da več tednov, sam zdej bi mal manj mogla biti glede na to da je sezona...ali pač ) in kaj pomeni ''Restposten''? Aja pa še tuki je link za kaj se sploh gre KLIK Hvala Popravljeno Junij 25, 2009. Popravil macak333
Miha27 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Jaz bi sam neki vprašu, jutri grem v TRG d.o.o (na Celovški, Lj.) in sem mislil naročiti levo ogledalo za mojga mopija. Kodo artikla sem že skrbno prepisal na listek, zdej me zanima koliko je običajno čakalna doba (bral sem tudi da več tednov, sam zdej bi mal manj mogla biti glede na to da je sezona...ali pač ) in kaj pomeni ''Restposten''? Aja pa še tuki je link za kaj se sploh gre KLIK Hvala Čakalna doba je čist odvisna, dokler se ne nabere zadost naročil ne bojo sam špegla naročal. Jst sm večkrat že naroču pa je blo vsakič cca. 3 tedne. Restposten je ponudba k lahko naročiš samo po internetu....nimajo v štecunah. Če sm kj narobe povedu, nj me kdo drug popravi
brilliance Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 V Mariboru imaš LOUIS trgovino; cene enake kot v Avstriji (oz. v katalogu) in ti tudi naročijo kar potrebuješ!!! LP Zdravo .. A je to mogoce tam na tehnicnih, na Belokrajnski? Sem zadnjic gledal tablo zadaj na stavbi ko sem bil z mojim farcajgom na tehnicnem, samo je bilo vse dol zaprto.
trojan69 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Čakalna doba je čist odvisna, dokler se ne nabere zadost naročil ne bojo sam špegla naročal. Jst sm večkrat že naroču pa je blo vsakič cca. 3 tedne. Restposten je ponudba k lahko naročiš samo po internetu....nimajo v štecunah. Če sm kj narobe povedu, nj me kdo drug popravi Restposten pomeni zadnji kosi. Ti so ponavad močno znižani v Louisu vendar se jih ne da dobit v vseh trgovinah. Tko kot je reku Miha najbolš da naročiš po netu.
macak333 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Čakalna doba je čist odvisna, dokler se ne nabere zadost naročil ne bojo sam špegla naročal. Jst sm večkrat že naroču pa je blo vsakič cca. 3 tedne. Restposten je ponudba k lahko naročiš samo po internetu....nimajo v štecunah. Če sm kj narobe povedu, nj me kdo drug popravi Se pravi da preko trg-a ne morem naročiti....ali pač?
Miha27 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Se pravi da preko trg-a ne morem naročiti....ali pač? Lahko
macak333 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Lahko Hvala, grem takoj jutri....upam
molotov Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 ena pohvala z moje strani danes sem bil v louisu v filahu(beljak), to je približno 20 min vožnje od doma. kupil sem jakno in rokavice. zelo poceni zelo zadovoljen. uslužbenci so zelo prijazni, pa tudi izbire je veliko lp
rosse20 Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Čakalna doba je čist odvisna, dokler se ne nabere zadost naročil ne bojo sam špegla naročal. Jst sm večkrat že naroču pa je blo vsakič cca. 3 tedne. Restposten je ponudba k lahko naročiš samo po internetu....nimajo v štecunah. Če sm kj narobe povedu, nj me kdo drug popravi še vedno sem dobila v grazu vse, kar je bilo resposten. tudi danes sem si ogledala eno zadevo na lastne oči v grazu, kar je že nekaj časa restposten na internetu.
Jure Objavljeno Junij 25, 2009 Opozori Objavljeno Junij 25, 2009 Se pravi da preko trg-a ne morem naročiti....ali pač? Lahko naročiš, če gre za nek artikel, ki je bil frišno dan pod resposten in je zaloge še veliko, ne bo problema.. Če so pa čisto zadnji kosi, tako da je tudi na internetu npr. na voljo samo še ena št. ali barva, ostalo pa že razprodano, se mi je pa že ene 3x zgodilo, da sem naročil preko TRG doo in potem nisem dobil, zato ker oni ne naročijo to v istem trenutku, ko ti njim naročiš, ampak naberejo verjetno par naročil in naročajo na par dni vse skupaj. V tem času, je lahko pa tisti "zadnji" kos, ki ga želiš ti že prodan in ostaneš brez. Malo je za pogledat. Veliko artiklov je pod restposten in je zaloge še ogromno, tam kjer so pa res čisto zadnji kosi je pa najbolje takoj poklikat in naročit kar direkt pri Louisu preko neta, pa skoraj ziher dobiš. še vedno sem dobila v grazu vse, kar je bilo resposten. tudi danes sem si ogledala eno zadevo na lastne oči v grazu, kar je že nekaj časa restposten na internetu. Ker sem kar nekaj časa imel vsak teden službeno pot v Nemčijo sem bil kar reden gosdt Louisov, tako avstrijskega v Villachu, kot dveh v Munchnu. Resposten stvari res skoraj vedno dobiš tudi v poslovalnicah. Ampak se pa vsekakor ne moreš zanest, da bo tako velika izbira kot je na internetu. Pri resposten izdelkih v poslovalnicah se velikokrat zgodi, da nimajo mogoče več v tvoji številki, ali tvoji barvi, medtem ko je na internetu še zaloga. Seveda pa jih lahko prej pokličeš, poveš kateri izdelek želiš, pa ti ga dobavijo iz centralnega skladišča v poslovalnico.
macak333 Objavljeno Junij 26, 2009 Opozori Objavljeno Junij 26, 2009 Evo, danes sem naročil, mi je prodajalec reku, da naj bi naslednji teden poslali naročilo in da bi vrjetno lahko že prišlo 7. julija, samo se mi je že dostikrati zgodilo, da je pošiljka rabil tudi mesec več, tko da bom potrpežljivo počakal da mi pošljejo sporočilo, če bo seveda artikel še vedno na zalogi, kot je omenil Jure.
Fakin Objavljeno Junij 26, 2009 Opozori Objavljeno Junij 26, 2009 Zdravo .. A je to mogoce tam na tehnicnih, na Belokrajnski? Sem zadnjic gledal tablo zadaj na stavbi ko sem bil z mojim farcajgom na tehnicnem, samo je bilo vse dol zaprto. Točno tam; skozi avto in moto salon in po stopnicah v prvo nadstropje!!!
gebre Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 Mogoče kdo ve kako je z reklamacijo v lojzu? Kej na veliko komplicirajo?
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2009 Opozori Objavljeno Junij 27, 2009 Mogoče kdo ve kako je z reklamacijo v lojzu? Kej na veliko komplicirajo? Popolnoma nič ne komplicirajo.
NjeeC Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 Luis je zakon vm poveem!! Tam se dobi vse kvalitetno in po nizki ceni, tko da se splača it v Luisa!! LP
Jure Objavljeno Junij 28, 2009 Opozori Objavljeno Junij 28, 2009 No ja Vse kvalitetno ziher ni, je zelo veliko šrota in šare gor.. Pa tudi vse ni ravno poceni, določene stvari so celo konkretno dražje kot pri nas. Je pa res, da so pa določeni artikli res zelo ugodni in da je izbira zelo velika, predvsem kar se tiče materiala in opreme za motor. No pa tudi za motorista. Pa stalno imajo neke akcije, tako da se včasih res zelo splača. Louis je vsekakor fajn, ni pa za zaletet se pa na vrat na nos vse nabavit tam. Se da včasih (določene artikle) pri nas kupit bolje in ceneje
KawasakiGirl Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Ja se strinjam ja... pa še tko no, če grem kako tako zadevo kupvat o keri nimam pojma, grem rajš pr nas kupit, da mi lepo prodajalec mal pove, razloži, ker pač ne znam tako dobro nemško, sploh pa kake te izraze, ki se tičejo motorja... pa rajš dam 10 eur več, pa znam pol uporablat
MiniMedo Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Se kej ve če ma Louis ta vikend kej dodatnih popustov? Grem gor pa sprašujem ... Hvala za odgovore!
Matori Hanzo Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Se kej ve če ma Louis ta vikend kej dodatnih popustov? Grem gor pa sprašujem ... Hvala za odgovore! Imaš srečo. Prav ta vikend imajo MiniMedo Himmelfahrt.
MiniMedo Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Hahaha ... Pol pa nč, vseen grem gor :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se