Jozee Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 prosil bi če ima kdo telefonsko louis Maribor. tnx Letos ga ni več v Mariboru... sedaj je privat moto trgovina... tel. od Louis MB pa je bila 02 33 02 724 lp Jože
Jure Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 Veliko prej dobim iz Polo. Pa tudi FC-Moto je hitrejši, če imaš srečo. Se pa včasih pri njih hudo zalomi. Lp Sorry vsem za offtopic, ker je tema od Louisa.. Ampak me zanima kako to poteka iz Polota? A sedaj pošilajo v Slovenijo? Jaz sem ene dve leti (mogoče tri) hotel nekaj naročit in se ni dalo. Ni bili niti možnosti izbire Slovenije, zato sem jim poslal mail in so odgovorili, da ni možno. Potem smo si celo izmenjali par mejlov, ker sem hotel vedet zakaj ne, glede na to, da je Slovenija v EU, pa smo zaključili debato brez enega pravega razloga zakaj ne, samo da pač ne Si torej iz Polota naročal na slovenski naslov, al mogoče kam k sosedom? Bi blo kar fajn če pošiljajo tudi k nam zdej.. macak333 in rosse20 1 1
blindek Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 Austria, Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Switzerland: € 7,95 France, Great Britain, Ireland: € 9,95 Finland, Greece, Italy, Norway, Portugal, Spain, Sweden: € 14,95 Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Malta (GBY), Malta (M), Poland, Romania, Slovakia, Slovenia: € 19,95 levo spodaj pod Service-box se da najdet vse informacije
Jure Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 Super, potem so očitno poštimali zadevo Tnx za info.
MiniMedo Objavljeno Avgust 4, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2010 Ej! Z zlato imaš (6%) "guthaben" kakor navadno, platin pa mislim, da je 8%. Vsaj upam,da je toliko! Lp Hvala za info ... LP!
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 dan. imam eno vprašanje in hkrati tudi prošnjo. a bi mi morda lahko kdo preveril v grazu ali villahu, če imajo morda na zalogi tank torbo in magnetni adapter. Bi poklicala sama, vendar ne znam dovolj nemško, da bi se to zmenila. Tisti, ki bi mi to storil in hkrati zadevo tudi rezerviral, v kolikor bi imeli oba dela na zalogi, na priimek Zidar, mu častim pijačo (lahko tudi še kaj druga ).
raza Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Omenjena tank torba in magnet je na voljo le preko spleta in je ni v trgovinah! (Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich!___Očistek niso na voljo v trgovinah!)
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Če sem se pozanimala pri trgovini TRG in so rekli, da naj grem v trgovino iskat. Hmmm... A še kdo drug naroča iz Louis-a kot oni?
brancisv Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Sorry vsem za offtopic, ker je tema od Louisa.. Ampak me zanima kako to poteka iz Polota? A sedaj pošilajo v Slovenijo? Jaz sem ene dve leti (mogoče tri) hotel nekaj naročit in se ni dalo. Ni bili niti možnosti izbire Slovenije, zato sem jim poslal mail in so odgovorili, da ni možno. Potem smo si celo izmenjali par mejlov, ker sem hotel vedet zakaj ne, glede na to, da je Slovenija v EU, pa smo zaključili debato brez enega pravega razloga zakaj ne, samo da pač ne Si torej iz Polota naročal na slovenski naslov, al mogoče kam k sosedom? Bi blo kar fajn če pošiljajo tudi k nam zdej.. motocenter Yogi iz velenja naroča robo it polo kataloga
tomash Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Če sem se pozanimala pri trgovini TRG in so rekli, da naj grem v trgovino iskat. Hmmm... A še kdo drug naroča iz Louis-a kot oni? Sorry nisem videl, da že veš za TRG. Imaš pa še v Velenju MotoMario. On je imel robo iz Louisa, oziroma jo naroči. Preveri.
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Sorry nisem videl, da že veš za TRG. Imaš pa še v Velenju MotoMario. On je imel robo iz Louisa, oziroma jo naroči. Preveri. ok. hvala. bom preverila pri motomario.
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 preverjeno pri motomario... oni tega ne počno več. še mogoče kdo?
yakuza Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Oj, kaj preko TRG se ne da več naročati robe iz kataloga ?!?
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 yakuza... ne vem... jaz sem bila zadnjič tam in je rekel, da tega izdelka ne najde v njihovi trgovini na spletu in da ne more naročit.
denisadanic Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 lp nekaj sem gledal na spletni strani, pa ma gor samo par kombinezonov. V trgovini jih ma več ne? Ker nameravam iti gledat... lp
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 ima kdo od vas namen naročit kaj iz louisa, da bi si delili stroške poštnine?
yakuza Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Ampak , kolkor vem, pri TRG naročajo iz kataloga Louis, sej si pripela gor povezavo na spletni katalog ? Mogoče bi morala priti k njim že s številko artikla in bi potem hitreje našli. Jaz nameravam jutri poklicat na TRG za en merilnik oljnega pritiska. Je tudi v katalogu. Bom poročal kako in kaj mi bodo rekli. Kolkor vem, Louis dostavlja na TRG robo dvakrat na teden, vsaj pred mesecem in pol je blo tako. Bom pa še pogledal v papirnat katalog za tvoj artikel.
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 jaz sem bila tam, z natisnjenim izdelkom iz kataloga. res ne vem kako in zakaj ne gre naročanje.
POŠTAR Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 ima kdo od vas namen naročit kaj iz louisa, da bi si delili stroške poštnine? normalno prideš v TRG poveš kaj bi iz kataloga(bukle) ti pove kdaj je dobavljivo in to je to BREZ poštnine toliko kot je v katalogu dobu včeri ketno pa zobnike
rosse20 Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 POŠTAR... kot sem že povedala... sem bila pri njih, prinesla sem natisnjen list iz kataloga in so rekli, da mi tistega ne morejo dobavit, ker ga ne najdejo na internetu (čeprav ga jaz vidim).
Jure Objavljeno Avgust 14, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2010 Pošlji link po mailu in bodo naročili, če je na internetu.
yakuza Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 Oj, ne boš verjela, ampak danes je artikel 10025471 snet dol s ponudbe, vsaj meni ne prime številka naročila.
rosse20 Objavljeno Avgust 16, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2010 yakuza... vidim... meni nobenega več ne odpre :unsure:
franc Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Mogoče kdo ve kaj pomeni pri izdelkih označenih z: "Zadnja priložnost" "niso na razpolago v outletih" (da jih nimajo v trgovini, samo spletna prodaja ali kaj?) lp Franc
motofrik Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Mogoče kdo ve kaj pomeni pri izdelkih označenih z: "Zadnja priložnost" "niso na razpolago v outletih" (da jih nimajo v trgovini, samo spletna prodaja ali kaj?) lp Franc ..a to misliš ''restposten''? Izjemoma so še na policah, praviloma pa so v centralnem skladišču, v Nemčiji. Od tam tudi naroča Trg d.o.o.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se