motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ne rabim se ti smilit, zame je poskrbljeno; resno pa se vprašaj če je tudi zate? Ma, saj v resnici se mi prou nič ne smiliš :grrr ; hm, če je zame poskrbljeno :hmm: ; no ja, kakor kdaj, trenutno pa mi gre prav odlično :P
MK-R1 Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Bom našel tudi take, ki se vozijo, samo, da se ne boš potem zgražal!
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Bom našel tudi take, ki se vozijo, samo, da se ne boš potem zgražal! Mater, rada bi vas vidla "motoriste", da vidm kok fejst pa sexi ste vidt :naughty: :kva2:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Mater, rada bi vas vidla "motoriste", da vidm kok fejst pa sexi ste vidt :naughty: :kva2: Ja hajoktejn zgleda totalno kosmat ... :SS
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Čak Vale a niso take teb všeč .. sej veš bosanski hribovci pa to :naughty:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Čak Vale a niso take teb všeč .. sej veš bosanski hribovci pa to :naughty: A je teb mal vročina iz Portugalske v glavo udarla :blink: :eek: Pojma nimam kako zgledajo bosanski hribovci :eek:
GorazdH Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 mogoče pa so motoristke za nekatere čudne, ker ne podležejo takoj njihovim čarom, ki tako dobro funkcjonirajo pri ostalih :rolleyes: al zato ker podležejo prehitro??? :huh: bah ne bi vedu...sem mel samo sopotnice... :rolleyes:
nts Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 ...Vse same možače, malodane z brki in večjimi bicepsi od mene (pa ne da so moji majhni), kjerkoli v tujini ali pri nas je dala dol čelado, me je postalo strah... :lol1: :lol1: Jst pa res ne vem kam ti gledaš, ampak jst take motoristke še nisem srečala :slap:
Alla Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ti prva :P :K Pa da si nauš slučajno noge prej obrila :fredy: , pa hrbta. Ne morem. Nisem motoristka. B)
urqlle Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 A je teb mal vročina iz Portugalske v glavo udarla :blink: :eek: mal je zalubljen .)
Terminator Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Mater, rada bi vas vidla "motoriste", da vidm kok fejst pa sexi ste vidt :naughty: :kva2: Vem kaj bi dobr na tebi zgledal (po sliki sodeč)... JEST! :P
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ja, motoristke, dajte no že objavit svoje slikice na forumu, da bojo takile nejeverni Tomaži videli, kake bicepse in brke imate! :grim predvsem pa na motorčku ne bit oblečene v jakne in hlače s ščitniki...ker pol zgledate da imate brke in velike bicepse :kva2: raje kake tange in štikle...ostalo je odveč....pa tako oblečene vozit po ušesu seveda B)
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 mal je zalubljen .) Ostanmo pri vročini :nono:
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Ostanmo pri vročini :nono: A v Bosanko, da se ti o Bosancih blede :?
urqlle Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 mam jst fajn motoristko doma, sam je letos na dopustu, se vidmo drug let :P
Nagaya Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 A v Bosanko, da se ti o Bosancih blede :? tih bot pa si pejt brke obrit.... prosim..ker tole ni več ničemur podobno :)
urqlle Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 A v Bosanko, da se ti o Bosancih blede :? tist nevem, bo pa že sam povedu
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 tih bot pa si pejt brke obrit.... prosim..ker tole ni več ničemur podobno :) Da miss hairy :P
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Evo nizki udarci :D :xx: Sam si začel :P
motobaby Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Vem kaj bi dobr na tebi zgledal (po sliki sodeč)... JEST! :P Sm že nekaj postov nazaj omenila, da arhiv fotk ni ažuriran; konkretno moja je je stara 3 leta če se ne motim, tko da to ne valja več, sploh. Jest pa ti = :nono: Upaj, da moj mož tega ne bere, k ma hitr motor, pa te lahko ujame, pa.............. :slap:
KeC Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 :whistle: Jep vem in to v temi okupiranimi z kosmatimi motoristkami po prvi besedi sem vedel da sem najebal.
Vale Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Sm že nekaj postov nazaj omenila, da arhiv fotk ni ažuriran; konkretno moja je je stara 3 leta če se ne motim, tko da to ne valja več, sploh. Jest pa ti = :nono: Upaj, da moj mož tega ne bere, k ma hitr motor, pa te lahko ujame, pa.............. :slap: A pol si se vmes že obrila :? .) :whistle: Jep vem in to v temi okupiranimi z kosmatimi motoristkami po prvi besedi sem vedel da sem najebal. Tolk smo kosmate povsod, da smo na jeziku brez dlak ostale :D
Alla Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 :whistle: Jep vem in to v temi okupiranimi z kosmatimi motoristkami po prvi besedi sem vedel da sem najebal. You wish! :grrr :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se