Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne, to pa zato da je ne bo ločil od njenega moža :D

Objavljeno

mam jst fajn motoristko doma, sam je letos na dopustu, se vidmo drug let :P

ej stari, dj ne seri; to sploh ni motoristka, k ni dovolj možača, pa še blond je, pa še...............sj veš kaj :whistle:

Objavljeno

He he I wish upon the star ... O:-)

Objavljeno

A pol si se vmes že obrila :? .)

Tolk smo kosmate povsod, da smo na jeziku brez dlak ostale :D

Ja, po treh letih je so dlake že res fajn zrasle, sploh po hrbtu, je blo treba mal spremembe nardit :K ; no, sj zdj pa itak spet dolge puščam :slap:

Objavljeno

je pa res da maš tut svetski ološ med motoristkami, tko kot med motoristi in nemotoristi in nemotoristkami ...

sam eni mate radi črno-belo, sivine ne obstajajo ... "če je motoristka, mora pa bit uber cool"...

Objavljeno

beseda "motoristka" je skozi moj čas, prebit na tem forumu, pridobila zelo negativen zven.

jaz nisem "motoristka". vsaj upam da nisem (več).

Objavljeno

Problemi z izpadanjem dlak? :grim

Objavljeno

pa radodajka .. al pa vsaj everybody's darling ....

Objavljeno

Jaz sem svojo našel :grim .

Sodeč po tvoji sliki, si tudi ti med zgoraj omenjenimi. Polovična porcija? No ja...ne bi rekel (pa tudi ONA ne). :grrr

:kva2: :kva2:

Pojma nimaš :photo: :lol1:

Objavljeno

Ti prva :P :K

Pa da si nauš slučajno noge prej obrila :fredy: , pa hrbta.

Nekaj v tem stilu: Gospodična ali mogoče imete kosmate prsi ali pa je mogoče dekolte preglobok?

Objavljeno

Ja, po treh letih je so dlake že res fajn zrasle, sploh po hrbtu, je blo treba mal spremembe nardit :K ; no, sj zdj pa itak spet dolge puščam :slap:

če rabiš kakšne kitke narest me kr poklič :D

Objavljeno

Nisem bral vsega, ampak men je prau fajn vidt žensko na motorju. Poznam veliko motoristk in so prav simpatične in fejst punce. :worship: :worship:

Objavljeno

a nde men so tud ušeč :grim

Objavljeno

Hvala bogu, da nisem motoristka. B)

Še vedno ne vem kakšna je razlika med motoristkami in nemotoristkami razen v tem, da prve vozijo motor, druge pa baje ne :?

Objavljeno

Še vedno ne vem kakšna je razlika med motoristkami in nemotoristkami razen v tem, da prve vozijo motor, druge pa baje ne :?

Očitno ni kosmata :blink:

Objavljeno

a misliš da je depilirana :hmm:

Objavljeno

Ja, menda morajo biti full kosmate, pa full velke bicepse morajo met, pa taprave morajo met celo jajca. :blink:

OK, kosmata sem, sam mam pa čist drobčkene in zamaščene bicepse, pa jajc tudi nimam. Niti v hladilniku (ker nimam hladilnika).

Bemti, a mi bodo sploh dovolili delanje izpita za A kategorijo? :eek:

Objavljeno

ko boš nabavla jajca z za v hladilnik še prej pa hladilnik se lahko prijaviš v avto šolo .)

ma v bistvu bi šlo tud brez hladilnika

Objavljeno (popravljeno)

Sm že nekaj postov nazaj omenila, da arhiv fotk ni ažuriran; konkretno moja je je stara 3 leta če se ne motim, tko da to ne valja več, sploh.

Jest pa ti = :nono:

Upaj, da moj mož tega ne bere, k ma hitr motor, pa te lahko ujame, pa.............. :slap:

Eh, tri leta - to pa res ni tolk - pomojem še zmerom podobno zgledaš. :naughty:

Jest pa ti :nono: ? Eh, pa sem mislu ti pa jest pa z mojim porschem na romantično večerjo na morje nekam pa... :wub:

Ah, mož - šit to pa zna bit problem - pa moja žena tut - torej dream-over! :(

Popravljeno . Popravil Terminator
Objavljeno

Ne naprezaj se preveč s tuhtanjem. Itaq si blond :P

Objavljeno

ja kwa ste se pa ženili in nekatiri celo z kosmatimi motoristkami :lol1: .)

Objavljeno (popravljeno)

Ej to pogovarjanje o kosmatih pa o jajcih je pa, kar se motoristk tiče čisti TURN-OFF! :slap:

Popravljeno . Popravil Terminator

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!