xr800 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 (popravljeno) Iiiiii, kake mišice..... :kva2: Popravljeno Julij 4, 2006. Popravil Thundercat
Petzl Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Iiiiii, kake mišice..... :kva2: popolna oprema :OK:
KeC Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Hm tole pa ni ravno komplet motoristična oprema, ali pa se motim. :hmm: Mi deluje bolj portugalska izvedba.
xr800 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Iiiiii, kake mišice..... :kva2: Thunder......thanks..... :whistle: Ma novi Dainese-design kevlar do pasa, čez bedrca pa super duper nevidne kavbojke :grim
KeC Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Hm kam je ta tema zaplavala, torej a nismo ostal pri slovenskih motoristkah :hmm:
xr800 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Tudi to so motoristke http://www.mladina.si/tednik/200321/clanek/bajkerce/ :grim O:-)
greenninja Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 :slap: 'Na motorju kilometer za kilometrom razmišljam, kako lahko pripomorem k spodbujanju miru v družini, partnerstvu ali župniji.' - kopirano iz linka, katerega je prilimal xr800. Pa ne moreš tega izjavit pa če si baba ali dec.. :slap: Heh pol pa se dogaja, da nasprotniki žensk na motorjih v hipu najdejo razlago zakaj se je polomila, če do tega pride. <_< Jao svašta.. Raje glej na cesto pa dogajanje okoli sebe kot pa da svetovno socialo rešuješ pa gospodarstvo med vožnjo..- Ženskam in moškim.
xr800 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 Kaj češ, če pa Marija zadi sedi...... :kva2: :eek:
HHV Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Eh, jebo te xr800, kaj pa te stare članke ven vlečeš. Zdaj so sigurno že vse te babe pr Hells sisters! :P Zame je to klečeplazenje okoli žegnov in romanj v temelju skregano s svobodomiselnim izročilom motorizma. A kaj ko je dandanašnji tako moderno, da se po kidanju štale vsedeš na boljšega čoperja al cestaka kot ga ima sosedov Polde parkiranega poleg novega Zetorja. :P :P
xr800 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Kaj češ, čas kislih kumaric.....Mi je bilo hecno vse skupaj, pa sem malo "vun potegno"..... :whistle:
vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 A kaj ko je dandanašnji tako moderno, da se po kidanju štale vsedeš na boljšega čoperja al cestaka kot ga ima sosedov Polde parkiranega poleg novega Zetorja. :P :P Zetorji so out. :grim Vsak pravi kmet, ki da kaj nase ima najnovejši model John Deera z minimalno 300kW. B) Bajdvej, ste vedeli, da ima Slovenija največ traktorjev glede na prebivalstvo. Pred 2. (mislim da Irci) vodimo cca. 20.000 traktorjev. :hooray:
avro Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) in kaj imajo skupnega motoristke in traktorji?? :P Al sm pa jaz narobe temo prebral. "kaj pa traktoristke" Pa varno vožnjo... Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil avro
Frips Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) Kaj mislim o motoristkah? Nič ne mislim...mi misli nekam ubežijo (poglej moj avatar) :grim Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil Frips
KeC Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Pa to da ima slovenija več traktorjev kot celotna podsaharska afrika skupaj. :blink:
vapotek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 in kaj imajo skupnega motoristke in traktorji?? :P Pa varno vožnjo... Dokazano padajo na traktoriste. :P Hvala enako.
avro Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Dokazano padajo na traktoriste. :P Hvala enako. ajaa?? a tako.... matr :slap: .. sej mi je reku fotr naj raje traktor kupim.... .)
Sanda7 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 pa da se ti kakšn motorist od zadi nabije .)
Fritz Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Vsako leto se število registriranih dvokolesnikov dvigne za 20-30%. Kakšne so potem voznice dvokoles? So povprečje izseka populacije, tako kot vozniki. Usual Micka & Franček v motoristični opravi.
HHV Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Kaj mislim o motoristkah? Nič ne mislim...mi misli nekam ubežijo (poglej moj avatar) :grim Ahaaaaa, misliš na "digi dagi, poka po riti nagi"? Ja to pa bi znale imeti skupnega tako motoristke kot traktoristke. Odobravam! :OK:
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 OK spet nazaj k temi, kar sem imel priliko spoznat slovenskih motoristk so vse povrsti super babnce :OK: Zabavne in vsaka po svoje malo odkačene, kar pa je lahko samo plus. :naughty: :krneki:
Frips Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 KEC...se popolnoma strinjam s tabo :grim
Lobo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Zetorji so out. :grim Vsak pravi kmet, ki da kaj nase ima najnovejši model John Deera z minimalno 300kW. B) ... Nimaš pojma. Najboljši je Fendt. (mijestricholcarpovedalpress) In če pridno izsiljuješ prednost na cesti, ni hudič, da ne bi tudi kakšna motoristka padla nanj.
xr800 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Lobo, kaj pa govoriš? Fendt? :eek: New Holland, pa John Deere, jep to je zakon? :OK: LP v Ruše(al v S.grabo?) :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se