kosir Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Na forumu sem dokaj nov, zato se opravičujem če je ta tema že bla sam jest nism nč najdu. Zanima me kje bi dubu un kovinski "podalšk" za zadn fedr da bo skutr uzad mau višji? Če ma kdo kšn link od kšne spletne trgovine k to sm že emkrat nek vidu sam sm pozabu kje. Pa mislm da ma to en na aerox-u kle gor na forumu. Upam da ste razumel kaj rabm Lp, kosir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 To? :D Tako pa zgleda na skuterju: Cene se gibljejo med 15 in 20€. Imaš ma različne velikosti od 40mm do 95mm :) Pogledaš pa si jih lahko TUKAJ :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kosir Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Ja to sm mislu ja. Hwala za pomoč. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kosir Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Mam še eno vprašanje: a je možnost, da če dam predoug ta distančnik da bo pol b bom dau skuter na glavno taco, zadna guma na tleh in skuter ne bo stal? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Nevem jaz nimam več gor originalnega stojala, res je da pride blok motorja malo višje odspredaj, samo take panike mislim da ni, da bi kolo bilo na tleh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kosir Objavljeno Oktober 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 ej hvala, vrjetn bom kupu unga 75-95mm k je nastavljiv, sam me zanima če bi ga lah dubu pr scooterkit. Sm poslou mail pa ni odgovora :( Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Kosir, v resnih kategorijah tega foruma (vsaj poskušamo jih narediti in vzdrževati take) poskušamo pisati slovensko... kakšen J, kakkšen K itd. več ne bi škodilo uporabiti... :topic: :topic: Saj te razumemo zdaj, ko to beremo. Ampak če bo koga enkrat zanimalo kaj o podalJšku zadnJe vzmeti, v iskalniku gotovo ne bo vpisal "podalšek zadne fedre", da bo našel to temo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kosir Objavljeno Oktober 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Ok, se opravičujem, vendar sem se čisto spozabil. :oops: Bom v prihodnje poskušal pisati leposlovno. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 in ka s tem pridobis da prej poletis cez spredn kolo a :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Jaz sem si to kupil, zato ker ima F12 zelo mehko vzmetenje in še avspuh je bil čist pri podu, pa sem parkrat nasedel :BUA: zdaj ko imam distančnik je veliko bollše, nekateri pa si to kupijo, ker če imaš zelo predelan skuter in imaš ravno koleno na skuterju, ni veliko prostora nad zadnjim kolesom, to ga poveča in je prostor za fergazer in filter :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kosir Objavljeno Oktober 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Ja jaz to rabim zato ker je skuter zadaj ful nizek in sem tudi sam velikokrat nasedel že. Poleg tega pa mi je veliko boljše sedeti malo višje pa še lepše zgleda :P Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se