Skoči na vsebino

"Podaljšek" za zadnjo vzmet

kosir

Priporočene objave

Na forumu sem dokaj nov, zato se opravičujem če je ta tema že bla sam jest nism nč najdu.

Zanima me kje bi dubu un kovinski "podalšk" za zadn fedr da bo skutr uzad mau višji?

Če ma kdo kšn link od kšne spletne trgovine k to sm že emkrat nek vidu sam sm pozabu kje. Pa mislm da ma to en na aerox-u kle gor na forumu.

Upam da ste razumel kaj rabm

Lp, kosir

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To? :D

38722distancnik-med.JPG

Tako pa zgleda na skuterju:

38722IMG_0049-med.JPG

Cene se gibljejo med 15 in 20€. Imaš ma različne velikosti od 40mm do 95mm :) Pogledaš pa si jih lahko TUKAJ :)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam še eno vprašanje:

a je možnost, da če dam predoug ta distančnik da bo pol b bom dau skuter na glavno taco, zadna guma na tleh in skuter ne bo stal?

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nevem jaz nimam več gor originalnega stojala, res je da pride blok motorja malo višje odspredaj, samo take panike mislim da ni, da bi kolo bilo na tleh :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej hvala,

vrjetn bom kupu unga 75-95mm k je nastavljiv, sam me zanima če bi ga lah dubu pr scooterkit.

Sm poslou mail pa ni odgovora :(

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kosir,

v resnih kategorijah tega foruma (vsaj poskušamo jih narediti in vzdrževati take) poskušamo pisati slovensko... kakšen J, kakkšen K itd. več ne bi škodilo uporabiti... :topic: :topic:

Saj te razumemo zdaj, ko to beremo. Ampak če bo koga enkrat zanimalo kaj o podalJšku zadnJe vzmeti, v iskalniku gotovo ne bo vpisal "podalšek zadne fedre", da bo našel to temo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem si to kupil, zato ker ima F12 zelo mehko vzmetenje in še avspuh je bil čist pri podu, pa sem parkrat nasedel :BUA: zdaj ko imam distančnik je veliko bollše, nekateri pa si to kupijo, ker če imaš zelo predelan skuter in imaš ravno koleno na skuterju, ni veliko prostora nad zadnjim kolesom, to ga poveča in je prostor za fergazer in filter :)

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja jaz to rabim zato ker je skuter zadaj ful nizek in sem tudi sam velikokrat nasedel že. Poleg tega pa mi je veliko boljše sedeti malo višje pa še lepše zgleda :P

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!