Noise Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 > DOBRO JE VEDETI DA: > > 10% zensk se je ljubilo v roku ene ure na prvem zmenku > > 20% moskih se je ljubilo na neobicajnih mestih > > 36% zenskam je vsec naturizem > > 46% zensk je poskusilo sodomijo > > 70% zenskam je vsec seks zjutraj > > 80% moskih ni nikoli imelo homoseksualnega odnosa > > 90% zensk si zeli ljubiti se v gozdu > > 99% zensk se ni nikoli ljubilo v pisarni > > ZAKLJUCEK: > > Statisticno je verjetneje, da bo moski sodomiral z neznano zensko > zjutraj > > v > > gozdu, kot da se bo ljubil (z zensko) v pisarni konec dneva > > NAUK: > > NE OSTAJAJTE V PISARNI DO POZNIH UR, NE SPLACA SE ! N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2002 Deli Objavljeno April 21, 2002 Za to statistiko sicer nisem vedel, a neostajanje v službi preko pogodbenega časa redno izvajam. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 21, 2002 Deli Objavljeno April 21, 2002 Pa se ti splača? Hehehehe No, kar počasi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2002 Deli Objavljeno April 21, 2002 Se, ker sem napisal NEostajanje Brrrm Popravil/a - brrrm dne 22/04/2002 ob 00:54:51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Dejmo tistih 99% malo spremenit! Zdi se mi da Teorija in praksa tuki neki ne gresta z roko v roki! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Znana ali nezanana-kurcu je vseeno... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 quote: Znana ali nezanana-kurcu je vseeno... S.F.S.N. a zato ta zadeva nima očes?????????????????????? zdaj mi je pa vse jasno!!!!!!!!!!!!!!!!! lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno Maj 13, 2002 Deli Objavljeno Maj 13, 2002 quote: > 10% zensk se je ljubilo v roku ene ure na prvem zmenku > 36% zenskam je vsec naturizem > 70% zenskam je vsec seks zjutraj > 90% zensk si zeli ljubiti se v gozdu N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- O 10% bi rekel, ta statistika ni prava, ker jih je vsaj 20%; ali sem pa v srečni zablodi! Ostalo več ali manj drži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 SHITTTTTTTTTTTTTTT Jest pa zmeri na un ostanek do 100% nabašem!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr pa kje se ostale skrivajo Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Maj 14, 2002 Deli Objavljeno Maj 14, 2002 hmmm... sam kdo je tole statistiko sestavlu? moji izkustveni prcenti so okol obrnjeni... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se