Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No ...? Geez a moram vse izvlect is vas? A je sploh bila zadeva

--

Andraz, cyc

Objavljeno

Cyc, mi smo se imeli definitivno dost bolje kot ti.......

Sem mislila, da bom enkrat prva kaj zapisala, pa me je že Cyc prehitel! Ampak bom pa prva pohvalila še eno super forumsko srečanje!...

Najprej je vsekakor treba pohvaliti in se zahvaliti Roni...na enega....kljub vremenu smo se imeli več kot odlično! Takoj pa še vsem vam, motosvetovcem ...družba, ki ji ni para! Pa seveda Pupi, da se je angažirala in nam priskrbela majčke (bomovsepačnoslewonderbrapress)

Jaz se vsekakor veselim naslednjega srečanja, le še vreme nam mora biti naklonjeno, pa bo vse popolno!

Saj bi še kaj več napisala, a me je svež zrak popolnoma uničil in sedaj še samo padem v posteljo!

Pozdravček vsem od Uti & Lindau-a

How's your day? Ready to play?

Objavljeno

KDO BO JASNO OB NAJBOLJ NORI URI NAPISAL SVOJE VTISE?! ODGOVOR JE... NE BOSTE VERJELI... ALI PAC... GREGS!!!

Bilo je krasno, samo malo hladno, nekateri so ze bolj zgodaj osdli, ampak jih razumem zaradi mraza, drugic bo bolj toplo, paintball je bil krasen, ceprav bolec, vsi se veselimo naslednje zurke, pridemo takrat jasno z motorji, ostali smo ta zadnji do 2:30, edini, ki bo prespal, je Hotschko, jaz pa seveda ne morem iti tako zgodaj spat, pa vam pisem se te vtise...

Vsi, ki vas ni bilo, ste zamudili spet eno fino zurko... ampak: there is ALWAYS another time...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Aha, mogoce samo se to: postavili smo nov rekord!!!!

Prebili smo mejo 70 udelezencev!!!!

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Objavljeno

Lepo da ste se meli tak fajn... Meni pa spet ni uspelo priti...

Pa kot praviš Gregs - there is ALWAYS another time...

Naslednjič nas bo 100!!!!!

P.S.: Kdaj bodo fotke!?

Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš...

Objavljeno

Zabava na nivoju. Ne vem, kako je potekel gostilniški del, ampak vrtni je bil kjub mrazu dober. In pa seveda, imeli smo možnost videti slavne ženske majice, da o njih nosilkah sploh ne govorimo

Prisotna sta bila tudi dva uradna fotografa, tako da bo tozadevnega materiala za trajni spomin dovolj

Brrrm

Objavljeno

BOLI GLAVA!!!!!!!!

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

Vse super še posebno paintball za katerega mi je malo žal da se nisem prijavil v prvo skupino ker druge skupine potem ni bilo.

Sicer pa je malo veter pihal kajne Climber pa malo dežja (čisto malo) pa premalo ljudi da bi malo bolj na hitro postregli našim lačnim želodčkom.

Se vidimo na naslednjem FS

Sonce naj sveti vsak dan

Objavljeno

Lepo, da ste se mel fajn, no, sej tut jaz nisem ravno trpel, čeprav nama s Tino ni zneslo priti. Upam, da bo tisti ''next time'' sončen.

ace

Objavljeno

Zapisati moram še posebno pohvalo za: Krotilca slonov, Elefanta in Pegasa (za zadnjega nisem čisto 100% prepričan, 99,9999999% pa), ker so na FS10 prijahali na svojih konjičkih.

Zgledujmo se. Za pravega motorciklista je vsako vreme ravno pravšnje za vožnjo

Brrrm

Objavljeno

1.) nekdo je pozabil prižgati sonce

2.) nekdo je pozabil ugasniti hlajenje

3.) PEPE je pozabil dolge gate

Drugače je bilo vse na nivoju in s ponosom sporočam, da sem postavil osebni rekord v vztrajanju na motosvetovih FS. Najbolj so me pritegnila predavanja o primerjalnih prednostih karateja, tae-kwon-doja in boksa. Prihodnjič bo baje na vrsti kung fuk kung fu, seveda, se oproščam.

Pa lep pozdrav vsem skupaj, PEPE

Objavljeno

Ej ej ej .... noro dobr je blo tole. Roni še enkrat ti hvala in seveda tudi vsem ostalim ki ste se udeležili tega super srecanja in s tem dali svojo pescico humorja. Hvala PEPE-tu da nam je tako lepo dišalo tam po vaniliji pa Hoscko-tu da nam je pel itd itd.Blo je noro in upam da se bo še jelo zgoditi v bližnji prihodnosti !!!!

lep pozdravcek

udi

P.S:pa seveda hvala obema fotografoma DESMO in FURIOSO da se bomo lohka naslajal ob slikicah hihihi !!!

Objavljeno

Če nm je blo že zdej tko luštn, kolk nm bo šele ob sončnem vremenu, k bomo vsi prletel s svojimi mopedi. Upam (vem) da bo na nasljednem FS sončno, brez oblačka, vsaj 25°C in bo ob naših konjičkih veliko več zanimivih tem za pogovore.Kumi čakam.

lp

puuuuuuuuniiiiiiiiiiiiiim

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Objavljeno

MEGA!!!! Bilo je res super...pohvala organizatorki Roni...

Pupa hvala za majčke...super so.

Edino kot je že rekel Pepe...nekdo je pozabil izklopit hlajenje. Bo pa naslednjič topleje!

lp alena

Better blond than bold!!

Objavljeno

Desmo slike so carske!!!!! Pozabil si le od blizu poslikati nove majčke motosvetovih udeleženk.... Po možnost malo mokre od dežja...

Jebat ga, takav ti je život!!! Pol pa itak crkneš...

Objavljeno

quote:

možnost malo mokre od dežja

To je bilo pa exkluzivno za udeležence v živo

Brrrm

Objavljeno

Dobro jutro!! Thja, no ja... Malo se pofrišam, pa prošetam do službe (hitrejša povezava na net), da zložim na mojo domačo stran fotke, ki sem jih v soboto zvečer "nastrelal".

Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!

Objavljeno

quote:

Desmo slike so carske!!!!!

Bikec... Ke pa si ti najdu te slike?

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

A lohka skromno vprašam, kako pogledam fotke s srečanja, hm...Sm se novinc, pa se ne znajdm prevec

Objavljeno

Moje razpoloženje je bilo včeraj vremenu primerno. Ne čisto na podu, čeprav daleč od jasnega....nekako se nisem mogel najbolj vživet. Je bilo krivo vreme???

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

Supr, no, zdej pa sm vidu...Zravn Luckyja je Dejan (sosolec z aranzerske) s pirckom u roki (pr biljardu), vozi rumeno Suzo SV 650, pa me zanima, kaksen nadimek ma, da bom vedu...Oglas : ON-ON, he-he...

Objavljeno

Robicop, kje si bil pa ti? Z Janjo sva sicer prišla bolj pozno, ker sem cel dan garal k črna žvina in sem zato tudi zamudil paintball. Sicer je bilo pa dogajanje zvečer še dovolj pestro, da ni bilo dolgčas, a ne, podivjani mininogometaši? Golaž bil tudi odličen, pivce pa že skoraj premrzlo. A ja, sej res, bili smo zunaj. No, skratka, prav luštn večer smo spet preživeli skupaj in upam, da jih bo letos še cel kup.

Burn to be wild

Objavljeno

quote:

Robicop, kje si bil pa ti? Z Janjo sva sicer prišla bolj pozno, ker sem cel dan garal k črna žvina in sem zato tudi zamudil paintball. Sicer je bilo pa dogajanje zvečer še dovolj pestro, da ni bilo dolgčas, a ne, podivjani mininogometaši? Golaž bil tudi odličen, pivce pa že skoraj premrzlo. A ja, sej res, bili smo zunaj. No, skratka, prav luštn večer smo spet preživeli skupaj in upam, da jih bo letos še cel kup.

Burn to be wild

ARBEIT MACHT FREI! In to pozno v noc... Nisem mogel, naslednja runda ziherca!!!

Objavljeno

ČE TO NISO DOBRE FOTKEEEEEEE... ajme, se posebej 2, 3, 4, 6, 7, 11, 12, 17, 20, se najbolj pa 21, 30, 32, 33, 35 in 37... ...

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Ma ljudje, vsi samo hvalite. Men pa sploh ni blo tako dobr!? Na paintballu so me ustrelil, pri zlaganju kock mi jih je podru veter, pes mi je zgrizu pink-ponk zogico, avto mi ni hotu vzgat, pa se zaspan sem prisel domov

Kdaj bo ze naslednji FS

Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!