hotschko Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 FS uspel. Prespal na kraljevem hribu (edini). Prislužil dve modrici na paintballu. Spil preveč kvasnega a glava danes vseeno na pravem mestu tudi za en krog s sveže poservisirani motorjem. Čakamo na naslednji FS. hotschko
Noise Objavljeno April 21, 2002 Opozori Objavljeno April 21, 2002 quote: A lohka skromno vprašam, kako pogledam fotke s srečanja, hm...Sm se novinc, pa se ne znajdm prevec Takoj ko jih Desmo in Fury pošljeta, jih bomo objavili na motosvetu ... Torej jutri zjutraj enkrat... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Mačica Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Meni je blo tut super, fino, fajn. Edino kar mi še vedno ne gre v glavo je to, da se je našu nekdo, ki boljše špila pink ponk od mene (pa to ni Gregs ) Suzuki, ampak bo že prilka, da ti vrnem Sicer pa, hvala: -Roni, da je organizirala zadevo -Udiju, da me je prpelu na FS -Climberju, da me je dostavil domov -unim tam zgoraj, da so vsaj malo izneverili naše vremenarje (nideževaloceldanpress) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Zoolo Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: ČE TO NISO DOBRE FOTKEEEEEEE... ajme, se posebej 2, 3, 4, 6, 7, 11, 12, 17, 20, se najbolj pa 21, 30, 32, 33, 35 in 37... ... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! EJ DESMO CAR, ... ma kje si me ujel "med klicanjem jelenov" ce še sam ne vem da sem bil tam!? (paparazziPRESS) Drugace pa hja, FS ko FS, ..hudo hudo in še enkrat hudo, ... ROly, PErla, ManiaC in MaciCa, ... itaQ brez komentarja. Ostanek ekipe itaQ brez komentarja, ...vec ko good, blo je damn good! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
lojzi Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 A mogoče še kej ni napisano? Da je že skorej vse? No,pol se bom pa samo pridružil mnenju večine, Desmo, slike so (spet, kot ponavadi)odlične. Aja, golaža in Ravbarja ni še nihče pohvalu, ga bom pa jest. Zdržou do polnoči, pol mi j e pa mal mraz pršou do živga! Roni, lahko boš spet naslednjič (organizirala, da ne bi kdo kej drucga pomislu!) Lojzi ma vas rad
vragica Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Ja kaj 'cem pa jst povedat... hmmm ja no... v redi je blo... ma ja sej slikce povejo vse... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Zarja Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Ja, bilo je lepo...pa tudi zeblo me ni, zahvaljujoc igranju nam. tenisa s Climberjem... Fotke(kot vedno) S U P E R! Zarja
klimbra Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 DESMO......DVORNI FOTOGRAF BTW......glava ne boli več SPLJOH!!!!!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
suzuki Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: Meni je blo tut super, fino, fajn. Edino kar mi še vedno ne gre v glavo je to, da se je našu nekdo, ki boljše špila pink ponk od mene (pa to ni Gregs ) Suzuki, ampak bo že prilka, da ti vrnem ... jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Joj, ubogo dekle, ce bi vedel, da te bo to tako zrlo, bi zagotovo izgubil kaksno igro - obljubim za naslednjic . Sicer pa je bil 10. FS prav tako prijeten kot vsi ostali, zabava odlicna, druzba micna, golaz pa MEGA dober! Celo "hisni radio" je cel vecer spilal glasbo prav po mojem okusu! Roni imas plus pike pri meni... . LP suzuki
Rocky Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 V prvi vrsti gre vsa zahvala za prijetno druženje Roni! Seveda pa tudi vsem dejavnikom, ki so se udeležili srečanja, ki ga ne more pokvariti še tako kislo vreme. Ja dragi moji tudi to je Motosvet. Izrabljam priliko in upam, da se v čim večjem številu vidimo na degustaciji 25. maja v Mariboru pod vinogradi. Prisrčno vabljeni! Vreme bo! Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
marijan Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 marijan ni mogel priti, ker so ga že v soboto zjutraj pobasali prijtelji iz ekipe v kombi in odpeljali v bohinj na trenin za tekmo v nedeljo. smo se pa v nedeljo vračali preko kamnika okoli 15 30 ure in smo se ustavili na parkirišču pred Jato ali kaj je že tam in opazovali trening varne vožnje. bilo mi je jako všeč. lp marijan
VETER Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: Zabava na nivoju. Ne vem, kako je potekel gostilniški del, ampak vrtni je bil kjub mrazu dober. In pa seveda, imeli smo možnost videti slavne ženske majice, da o njih nosilkah sploh ne govorimo Prisotna sta bila tudi dva uradna fotografa, tako da bo tozadevnega materiala za trajni spomin dovolj Brrrm Se pridrožujem zgornjemu mnenju s to razliko, da je bil gostinski del bolj tako , gospa ,ki je stregla je bila nekam zelo slabe volje in neprijazna. Verjetno ni navajena na malo več folka in ji je bilo odveč delati. Meni in Karmen je odnesla iz mize čaj, ko tega še sploh nisma spila do konca. Toko, da imam postrežba...gostinski del..en velik MINUS, vsaj kar se mene tiče!!!!
ID Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Družba je bila res enkratna. Gostinski del je pa na Kraljevem hribu vedno bolj tako-tako. P.S. ne najdem slik -> kje so? The life is short, but the way is long!
Gregs Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: Meni je blo tut super, fino, fajn. Edino kar mi še vedno ne gre v glavo je to, da se je našu nekdo, ki boljše špila pink ponk od mene (pa to ni Gregs Ehehehe... no ja... se zgodi.... so bili "moteci" dejavniki v okolici... se nisem mogel skoncentrirati na igro....ehehehehe.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Mačica Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: quote: Meni je blo tut super, fino, fajn. Edino kar mi še vedno ne gre v glavo je to, da se je našu nekdo, ki boljše špila pink ponk od mene (pa to ni Gregs Ehehehe... no ja... se zgodi.... so bili "moteci" dejavniki v okolici... se nisem mogel skoncentrirati na igro....ehehehehe.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Ja ja ja. Gregs. Sami prazni izgovori jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Gregs Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: Ja ja ja. Gregs. Sami prazni izgovori Vsak izgovor je boljsi kot poraz... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
LuCy Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Ja, blo je fajn. Samo glede na to, da smo bli na Kraljevem hribu, vreme ni bilo ravno kraljevsko. Roni: dober plac Pupa: hvala za majčko Uti: še zdaj ne vem, ali so bile tisto maline ali robide ? Climber&Climberka: hvala za prevoz ... No, bi se še kaj našlo za pohvalit, pa trenutno nisem čisto pri sebi (me daje vročina). Na FS-ju je blo še vse OK, včeraj in danes pa . Ma ni panike - do naslednjega FS bom zihr v redu. Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy
Hanzi Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 Tudi jaz še nisem uspel najti slikic. Predlagam da so čimprej v galeriji oz. napiši link še enkrat. Kje imaš napisan link? Sonce naj sveti vsak dan Popravil/a - hanzi dne 22/04/2002 ob 21:17:00
dejan Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: Supr, no, zdej pa sm vidu...Zravn Luckyja je Dejan (sosolec z aranzerske) s pirckom u roki (pr biljardu), vozi rumeno Suzo SV 650, pa me zanima, kaksen nadimek ma, da bom vedu...Oglas : ON-ON, he-he... Dejan je dejan, drgač pa FS10 špica upam da bo drugič sonce da se bomo vozil ne pa pil; DRUŽBA 10 GOLAŽ 10 VREME 3 (nej mu bo) ;)
Gregs Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: No, bi se še kaj našlo za pohvalit, pa trenutno nisem čisto pri sebi (me daje vročina). Na FS-ju je blo še vse OK, včeraj in danes pa ]. Ma ni panike - do naslednjega FS bom zihr v redu. A tebe tudi zvilo?! No, mene je danes... na sreco samo grlo, pa malo splosno svoh pocutje.. Moram malo pobrskati po sebi, ce je to res samo od prevelike doze zuranja in hladnega vremena... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Noise Objavljeno April 22, 2002 Opozori Objavljeno April 22, 2002 quote: ne najdem slik -> kje so? Novica: http://www.motosvet.com/index.asp?view=000...=384&M_ID=42002 Članek - poročilo: http://www.motosvet.com/motoclanki.asp?Men...ID=64&View=0003 Galerija fotk: http://www.motosvet.com/motogalerije.asp?M...0&O_ID=Forumsko srečanje X, 20.04.2002 N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
pegaso Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 quote:Zapisati moram še posebno pohvalo za: Krotilca slonov, Elefanta in Pegasa (za zadnjega nisem čisto 100% prepričan, 99,9999999% pa), ker so na FS10 prijahali na svojih konjičkih. Zgledujmo se. Za pravega motorciklista je vsako vreme ravno pravšnje za vožnjo Brrrm ti kar mirno prištej 0.0000001%! Hvala za pohvalo. Ma sej ni treba nic novga povedat! Se strinjam z vsem povedanim! Kdaj bo naslednje FS? Naslednjic ostanem dlje...je bla še fantovščina na programu tisti dan...(pa ne moja)... Mejte se vsi in vse! Antifriz rulez! LP pegaso
Ghost_R1 Objavljeno April 23, 2002 Opozori Objavljeno April 23, 2002 Bilo je res super in upam da to ponovimo in to čimprej ob lepšem vremenu in z dvokolesnimi prijatelji. Go in peace!
Brrrm Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Nekateri imamo tudi prijateljice. (gilerca press) Brrrm
Priporočene objave