pero Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Šele sedaj prišel do neta! Moram rečt da je bilo zelo 'cool' in hvala vsem prisotnim za prijetno družbo! Ciao,by Pero
Krotilec slonov Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Motosvetovci! Res prijeten 10. FS! No za naju z Elefantom prvi FS, in upam, da eden izmed mnogih ... (ja, ja, vse je enkrat prvič- TUD TO, DA SPOZNAŠ RONI in da nikol tega ne pozabiš in potem začneš cajt štet ne več po Jezusovem rojstvu, anpak po srečanju z Roni! TI SI moja TZARICA! Vse pohvale naši Roniki: - Roni za predcednco!!! - - enkratna organizacija - kva je to JOTA?; - prijetno izbrano okolje(vojno območje intenzivnih bojev); - prijetno vreme za druženje - da se lahk bolj stiskamo, pa prekle tud niso padale, pa midva z elefantom in Pegaso ne bi prišli do izraza spljoh!!! - Roni->pravi animator 1A- " A si vidu mojo makino-toyoto strelico!" (sorčki Ronika, iz mene govori samo huda fovšija ) - prijetna družba (sami prijetni, umirjeni, pacifistični ............ fighterji, pa izdajalci, pa takšni in drugačni vojni veterani, pa medicinske sestre v raznih inačicah s ta glavno na čelu, anestezisti, doktorji živagoti, ranjenci (vse bi vas najrajši včlanu v Zvezo borcev NOVMS.com; - prijetno in všečno sprejemanje novincev medse! Ronikina izjava, ki sem jo največkrat slišal, da sem bil na koncu čist rdeč in preč: Tud jest mam tebe rada! N'kol se z 'nkomer nism tulk zašteku kot s tabo, Roni..., Jest tebe "po glav" ti pa men, da me maš rada!!! . Ti mene "po glav", jst pa čist srečen, da si tzarica trga cajt zame! Ti si moj idol nežnejšega spola!? Maš kake tečaje, bi svojo lepšo tretjino prpelu v poduk k tebi, (ampak mam zavore,.... da ne bi prišlo do kakšnega konflikta interesov,... nkol ne veš,... je reku Nostradamus) - v glavnem prelepo, da bi kej dolg trajal - elefant me je nasral, da se dobite okol 15h, da mu je Easy tok reku, potem pa še nočni šiht, pa še prehitr sva prišla v Celje ....(Vsaka minuta na 10.FS zgublena, ne vrne se nobena! šmrc) No pa resnost na stran! Zelo zanimivo Vas je bilo spoznati tudi via persona in s pogledom v vaše prijetne nasmejane obraze, in seveda luštne (velja le za nežnejši spol, da neb napačn understendal, a ne) - teh medosebnih enrgijskih tokov nikoli ne moreš presoditi čez tipkovnico in ekran, zatorej čimveč srečanj FS. Eno bova organizirala midva z Elefantom, se zaobljubva, pa seveda Easy tud zravn, če bo zato. Summa summarum, 10. FS je bil full the najbolši! In naloga nas, borcev za žuranje in uživanje, je: potrebno bo dosti energije in odrekanja, da bi se ga bo z naslednjim FS preseglo! Uživaj življenje, drugače bo življenje zaužilo tebe! Vaš,... Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi ..... Kdor se zadnji smeje se najslajše smeje..., al pa ta zadnmu potegne za kva se gre ...
Krotilec slonov Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 No pa na zahvale ne smem pozabit! na prvem in ne slučajno prvem mestu: Roni-ti si..., ti si ... huh ne morm napisat, se mi megli pred učmi, pa se bojim, da ne bi prave tipke klofnu, pa še vidu ne bi ka klamfam, zatorej ti bom rajš zašepetal na ušesek ob priložnosti, da mi boš lahk zopet rekla, da me maš ti tud rada! Ko pa to tuk rad čujem!!! Uti- rešla si naju, ti že veš za kva; z elefantom sva ti več'n hvaležna, hudič je, če ma človk grenk življenje, pa ga takšne stvari tulk bolj osrečijo! Pa hvala, ko si nas vse tulk oblepla z nalepkami, da bi nas lahko indentificiral, ko bi kje kir obležal hudo ranjen ali pa "kondicijsko scuzan s teniškim komolcem zaradi prekomernega dviganja specifičnih vrst uteži" btw. kje s našla tak luštno slikco slončka, ki ga imaš v postu, jest bi jo tuuuuuuuuuut mel. Dej mi jo.... Pupa-he, he, .... prav pasal mi je te gledat, ko si se rinla med največjo množico, ko bi lahko šla le štiri korake naokol (vsakmasvojevesele press) men je le žal, da nisem dovolj pogosto bil v tisti srečni množici btw: Ta prava izbira za ta glavno medicinsko sestro!!! Fulll problemi- še za kar nekaj predstavnic nežnejšega spola (joj, kakšen šovinist sem s to izjavo, a ne, nežnejši spol, ja, pa kaj še) bi jih napisal, pa imam probleme s spominom in povezovanjem imen z obrazi, tako,da rajši to storim prvoosebno na naslednjem druženju ali vožnji. [:/] Pa fantje?! Ah, seveda,.. naj bo,... no! Pepe-hvala za filter, da sem lahko vdihaval bol čist in oplemeniten zrak, kajti tiste smreke in narava naokol naredijo luft tako nenavaden, da se mestni škric, kot sem jaz, prav slab počut, ko ga inhalira, ne vem pa sploh, kako Ljubljančani preživijo .... Pegaso-hvala za motoristično podporo, nisva se samo midva izgubila...... Hotscko- ko ma človk takšnega fighterja zravn sebe, se pa še sam počut, kot fighter (glej sliko, na desmo.volja.net) še dobr da nisva z elefantom šla na prvem najinem FS se strelat-bil si tako avtentičen bojevnik, da bi te kot v kompliment pršparala za čist na konc, , ostalim soborcem, bi se pa itak zamerla do konca..... FS. Gregs, baby face- bomo te obiskal v bolnici na intenzivnem oddelku, če's preživu masakr, ki so ga storil nad tabo, ti si pravi hare krišna reinkarnacija Desmo, Furioso - legende, carja, đeka, -fotke so kok bi reku,..... izakazala sta se...., vzgled sta lahko celemu razredu.....zelo uspešno, vzorno vedenje, čista petica, sedita...! Za izakazani trud in požrtvovalnost sta izbrana v skupino pionirčkov iz vse Jugoslavije, ki bodo lahko mahali našemu dragemu Titu, na proslavi njegovega 110. rojstnega dne, pa še zavpila mu bosta lahko kaj v stilu, ti si naš oče, naš heroj, naš idol (Tito je rekao snađi se, ....) Climber-sorodna duša, ne bit tak razočaran nad FS, veš ka se ti je pozitivnega zgodil?! Spoznal si dva slona!! Pa čeprav si se naju tolk otepal, da sva te skor pohodila! Climbra alias Chupa chups in čista orala fan; motor dobrega vzdušja na FS, kje organiziraš tečaje, ti bi jih nekaj, ki jih poznam iz svojega okolja, poslal v hitri kurz navezovanja pristnih medosebnih stikov in osnov komuniciranja, no kak bi se verjetn našu tud na FS, .... če nebi tega FS organizirala Roni!!! (nibloprostoračasavremenaenergijezaslabovolo press) Brrrrrm- hvala za zahvalo! Sem že mislu, da n'ben ni opazu naših makin vzun parkiranih, pa grmenja, pa bliskov iz svečk, pa "šumenja morja" v fergazerjih, pa ... OK, OK oladi, ajde burazeru, oladi!.... Zelo lepo ješ z roke. Vidim, da te je tvoja zelo dobro socializirala in z...sirala. Mi jo posodiš? Slišim včasih, da sem nevzgojen, pa nesocilaiziran etc. In vsem ostalim: blo je fino, da bol fino ni blo mogl bit spljoh!? Mejte se! In ostanite z nami v cirkusu! Vaš krotilec slonov Celje, dne 4.1.00 AR(After Roni) Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi ..... Kdor se zadnji smeje se najslajše smeje..., al pa ta zadnmu potegne za kva se gre ...
Gregs Objavljeno April 24, 2002 Opozori Objavljeno April 24, 2002 Uuuu... dolgo je to bilo za brati... ... ampak se je splacalo... hvala Krotilec! Danes sem slisal en fin odgovor (bo ze vedel, kdo) na ukaz: "Pejt mi po cigarete!" Odgovor se glasi: "Pejt sam, saj si se prej rodil in bolje ves, kje so!" E, tak odgovor bi lahko meni rekel Krotilec slonov... ampak se ni spomnil... samozaverovanost je spricala kot iz soda pivo, ko zbijes zacep... Uf, se dobro, da se nismo utopili... pa se dez je padal... dvojna doza... Aha, mimogrede: prezivel... brez tezav... Imam ze dvojno odskodnino za rane, prizadete v vojni... pa se bolnisko placano... pa se bonus na lezarino... pa... pa... uf, se malo, pa si kupim R1 od vsega tega denarja... pol bova pa z Ghostom "buddya"... Skratka, lepo te je bilo spoznati, Krotilec... z besedami znas tako kot krava s travo... samo ne vem, a je to dobro ali slabo?! ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Popravil/a - Gregs dne 25/04/2002 ob 01:21:01
udi Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 Gregs PIVO bom pil na tvoj racun in to komaj cakam ker pljuvam prah !!! Drugace pa tudi ti nisi kaj slabši od krotilca slonov kar se tice krave in trave !!! hihihi lep pozdravcek udi
Gregs Objavljeno April 25, 2002 Opozori Objavljeno April 25, 2002 quote: Gregs PIVO bom pil na tvoj racun in to komaj cakam ker pljuvam prah !!! Drugace pa tudi ti nisi kaj slabši od krotilca slonov kar se tice krave in trave !!! hihihi Res?! Nisem vedel... bom bolj pazil na besede... ehehe... Drugace pa: piva ne dobis, ker ne pijes, torej samo sok.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Priporočene objave