Aless Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 :topic: Ni ta tema namenjena temu da se govori kaj se bo nardilo med zimo na motorju!
JMatic Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) mitofreak pa ne preko satelita, ampak omrežja. Drugič raje tiho bodite, če nimate pojma. bla bla like it matters..me pa zanima kdo ma vec pojma glede teh zadev (ce ni blo men namenjeno se pa oproscam :>) Popravljeno November 4, 2005. Popravil mitofreak
GrCaR Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 :topic: Ni ta tema namenjena temu da se govori kaj se bo nardilo med zimo na motorju! ja in pogovoru o tem, kaj se bo čez zimo delalo na motorju
GrCaR Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 hotel sem napisat: predlogi, pomoč...
VmasIna Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 bla bla like it matters..me pa zanima kdo ma vec pojma glede teh zadev (ce ni blo men namenjeno se pa oproscam :>) Si za temovanje, te izzivam .) sem elektronik drugače, ne boj se, da ne poznam zadev :P Ok konc offtopic, vrmo se nazaj na temo
GrCaR Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Si za temovanje, te izzivam .) sem elektronik drugače, ne boj se, da ne poznam zadev :P Ok konc offtopic, vrmo se nazaj na temo a mene tut izivaš :P jst sem (bom) elektrotehnik telekomunikacij :grim
[2fast4u] Objavljeno November 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2005 heh no jaz sem se odločo da bom začel na tunningu :> ju3 dobim najverjetneje 165ccm polini kit za motor naslednja daza pa bo verjetno nakup novega izpuha (gianeli)...
woox Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) k si lih umenu avspuh sm se spomnu da ga en prodaja! :kva2: :kva2: http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=56357 :OK: Popravljeno November 5, 2005. Popravil woox
[2fast4u] Objavljeno November 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2005 sem že klico smao malo je dragi ne 50k sej bom vido če bo kaj bol poceni čeen bom pač še malo šparo :P pa totega kupo heh :> ...
Priporočene objave