Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no teme o tem programu še ni, tko da tukaj lahko pišete izkušnje s tem programom...

no jst mam en problem: zanima me, zakaj ne morem dodati navadnega folder-ja v dodaten meni, ki ga imam na vrhu enkrana! dodajam lahko samo aplikacije, navadnih folderjev pa ne :? mogoče kdo ve, kako bi se to dalo narediti?

Objavljeno

folderjev? s tem misliš mape?

to narediš tako, da greš v urejanje toolbara in izbereš add/Service folders/Personal folder in nato tam notri izbereš Work Directory in izbereš mapo...to je to...ko klikneš ti odpre vsebino mape.... :)

Objavljeno

Dobra zadevšna, sem včeraj probal. Uporabil, pa sem isti Desktop kot ga ima Burnout. Mi je za enkrat najlepši, le po svoje sem ga oblikoval :D

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

Ena od pomankjivosti... ne moreš datotek skopirat/prestavit na desktop... ampak v določen folder na desktopu... no, mogoče pa nisem znal :P

Po 1-2 mesečnem testiranji sem vrgel dol!

Ena od težav: nisem mogel instalirati driverjev za miško (razor diamondback)! Uninstall Aston, potem je pa šlo :blink:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Sem si naredil namizje s Astonom sej je se kr zanimivo sam za vsako mors neke rihtat!Drugace skapiral sem ga sam se mi vseeno bolj dopade navadno namizje!

Objavljeno

Sem mel inštaliran aston pa sm ga pole zbrisou, ker:

privzet brskalnik firefox pa ko sm inštalirou aston so se mi vse nastavitve zbrisale: Zaznamki, teme, dodatki..

je za to kriv aston al kej druzga?

:D :D :alien1: :alien1:

Objavljeno

Sem mel inštaliran aston pa sm ga pole zbrisou, ker:

privzet brskalnik firefox pa ko sm inštalirou aston so se mi vse nastavitve zbrisale: Zaznamki, teme, dodatki..

je za to kriv aston al kej druzga?

:D :D :alien1: :alien1:

kej druzga! jst uporablam firefox, pa vse normalno dela!

Objavljeno

Enako :D

Objavljeno

Pri meni tudi! .)

Pozdrav od Roberta

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene zanima, če imate vsi trial verzijo Astona, ker jaz imam in mi je danes kao potekla free verzija 30 dni :BUA: . Verjetno še gre 1x dol potegnim in imaš potem spet en mesec mir ali ne? :) , ker plačevat pa se mi ne da tega :) . Mogoče kdo ve kako bi zastojn dobil celotno verzijo?

Lp

Objavljeno

Mogoče kdo ve kako bi zastojn dobil celotno verzijo?

poišči crack pa bo ;)

Objavljeno

Mene zanima, če imate vsi trial verzijo Astona, ker jaz imam in mi je danes kao potekla free verzija 30 dni :BUA: . Verjetno še gre 1x dol potegnim in imaš potem spet en mesec mir ali ne? :) , ker plačevat pa se mi ne da tega :) . Mogoče kdo ve kako bi zastojn dobil celotno verzijo?

Lp

jst mam patch! če hočš, me dodej na MSN, pa ti pošlm

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!