Skoči na vsebino

PAJKI

ixs

Priporočene objave

Poznam še enega Pajka! Milana. Sva včasih skupaj delala. On je fotografiral, jaz pa sem to plačeval. Pa da ne bom spet :topic: Milan Pajk je domači ljubljenček od Slave. Tudi Pajk.

:hmm: No, ne vem če je še. Stvari se danes tako hitro spreminjajo.

B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo! Tukaj bo tvoj novi dom.

:)

In je nekaj casa stal/a cisto pri miru. Potem se je pocasi obrnil/a in z desnimi nogami naredil/a iz sote mosticek in splezal/a cez rob in v prvo luknjo.

In ko pridem nazaj ga/jo zagledam napopanega/no na sipo nad bazenom in gleda po sobi. Skopal/a se je ze.

Res cista zivalca :yes:

Pa rekel je, da je crn/a z rdecimi kocinami.

:kva2:

Mi je sele doma kapnilo, kaj so to zaene barve. Ceprou.... ma ne vem. Ne izgleda mi ravno tako.

In prve besede? DEJ MI SNOPC PA PIR ;)

Mir mi dej.... pejt se mal z ognjem igrat....Pa tace pobrit, ce ne ti jih bom spulu :angry2:

:slap:

Eh, prepozno

post-2120-1133216609_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slovenski prevod: dobil sem novega pajka. Pravijo mo Goliath in ko odraste bo en izmed največjih pajkov na svetu..........

SEDAJ PA PRIČAKUJEMO ŠE FOTKO "prave stvari".....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem mu/ji hotel vr'ct enega zelenega pajka, da bi gledal kaj bo z njim naredil/a.

Pa si mi ni zdelo fer zaradi velikosti. Bi ta majhni ziher spizdil po sipi gor nekam. Potem sem se pa spomnil na tisto pravljico o Davidu in Goliatu.

:kva2: :kva2: :kva2:

Ni govora, da tisto malo "divjo" zverino vrzem skupaj z ubogim "udomacenim" pajkcom. Pajkico?

Se mi zdi, da je samica. Sem jo nasel vceraj, kako si je cesala kocine po nogah. Pa plesala je zraven na Maidne. :OK: Potem je pa prisla tja pozirat, kjer sem jest nos na sipo pritiskal. Razen ce ni metalc?

Ampak naj najprej noge nazaj zrastejo.

:hmm:

A pajki da so nocne zivali? Ma ni se celo noc premaknila za centimeter.

They rarely eat birds, although they may eat hatchlings. Its usual diet consists of frogs, small snakes, beetles, insects, lizards and even bats and pinky rats.

:eek:

Zdej si pa bom mogu ene golazni domov navlect. ;) Ma kdo kaksno kaco viska? :naughty: Ali pa vsaj neto-pir-ja?

:o

Kwa sele zre, ko ni na dieti?

...are considered to be very aggressive and do not make good pets.

Tecna baba.

Unlike other spiders, who are noiseless, can make a hissing noise to frighten off threats by rubbing bristles on its legs together.

O, nekaj novega :yes:

Hehe, dobil sem novo idejo, kako priti do denarja! Baje so problem zensk nocni glavoboli. :devil: Tisti po nekajletni vezi/zakonu. In sedaj dobra novica za moski del te veze/zakona (ce seveda to sploh se zelijo... ) Stvar je lahko ozdravljiva:

...is to flick off the hairs on its abdomen with its legs. These microscopically barbed hairs can be irritating to the skin and lungs. They will cause swelling for a few hours like a nettle rash.

Malce namazemo in narava opravi svoje. Do jutra bo stanje normalno. Razen pomankanje spanca, seveda.

Se ze vidim....cez par let bom multimilijarder. In Bili Vrata bo nula v primerjavi z mano :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, tisti mali zeleni David.....Sem ga spet videl. Ko sem prizgal luc je zacel begati po steni levo desno. Ni vedel, kaj bi naredil. Potem pa je skocil proti meni....

HAHA zgresil si me!

Pa se pajcevino je pozabil vkljuciti. Upam, da si je glavo razbil, ko je priletel na tla. Cepec! Drugic se pa spravi na koga svoje velikosti, reva!

Ona pa se je sel dan skrivala. Sploh je ni bilo na spregled. Kupcek pred garazo je bil pa vsakic ko sem pogledal vecji. Zvecer pa se je postavila na terasico pred vhodom. Pocasi se je pretegovala in migala s cekani. V poltemi so se ji svetile oci.

post-2120-1133537129.jpg

Ua, dost. Kle mas cricka, samo nehaj!

Sem ze mislil, da bomo videli usmrtitev, ampak....Cricek je padel v luknjo. KWA? S kotickom ocesa sem pa se videl kako je par nog zginil za vogalom. Kmalu je prisla nazaj v svoj brlog. S crickom.

PRASICA! Rov si je izkopala. A TKO? Cel dan se mislis skrivati, zdej bos pa se ubijala pod zemljo? Na skrivaj? Tako se pa ne bomo sli!

In sem ji vzel hiso in zacel s rusiti rove. Potem se se pa ustavil. Mogoce ni najbolj pametno, dokler je nekje pod zemljo. Jo lahko se poskodujem.

Cez kaksno uro je prisla ven. Potem se je napopala na sipo.

Kaj je? Kaj hoces?

:angry2:

A cricek? Zame?

Iiiiiiiii, kako lepo od tebe.

:wub:

Ja hvala, ampak ne, hvala. Jest bom rajs Milko. Z lesniki......

Khm......aaaa..... Hocm rect.....

Cricek? Vrz ga na zrtvenik. Bom se premislu....

post-2120-1133536872_thumb.jpgpost-2120-1133536888_thumb.jpg

Samo, kako se pajki ene hecne zivali. Se mi zdi, da odkar je pri meni, da se je nekaj spremenilo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Drznil bi si dvomiti o tejle trditvi:

Their eyesight is weak even though they have 8 eyes. They can only see differences in the level of light. They rely instead on sensory hairs that feel the slightest vibrations on the ground and in the air, and allows them to detect movement.

Sem opazil, da ni skocila na cricka, ampak na njegov odsev v steklu. Zaradi te pomote je imel cricek cas skriti se v notranjost gradu.

Pa je sla brez vecerje spat.

Popravljeno . Popravil Kruse
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Mali zeleni David...

in Goliat oz. kar je ostalo od njega

A boš v "Njam njam" topic kaj napisal? :hmm: :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem slucajno ze omenil, da pajek raste? Nisem? No, raste....

[attachmentid=67544]

In jo gledam....kako lezi na desnem boku... kam da noge? Z ostalimi stirimi (petimi, ce ne kompliciramo) si cese kocine. In z zobmi si pomaga k raztegovanju nog. 8 nog ima, pa vseeno si pri higieni pomaga z zobmi...in ne samo to....cisto bele zobe ima.... potem pa postanejo crni....

In seveda.... Sem ze omenil, da raste? Nisem?

No, ima novo hisko....ko jo bo opazila....in ko jo bo potrebovala.....saj ne, da jo...trenutno....ampak za vsak slucaj....

In njen oklep, ki je vecji za kaksen centimeter....Sedaj pa je spet vecja...In črnejša....prava lepotica....ampak prestrasena.. in ustrahovana.....

Ne bom vec.

Kmalu bo lacna....

post-2120-1144887288_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

I have created a monster!

Iz mirnega, prestrasenega pajkca je nastala agresivna zverina. Se vtaknem z roko v njen "Black Domain" in skoci proti meni. Sicer ni bil najhitrejsi skok, kar sem jih do sedaj videl, ampak ce ne bi hitro umaknil roke, bi skasiral zobe. Mi je pa zbila posodico za vodo iz rok. Ali pa sem jo jest izpustil?

PRASICA! A se nisi slisala, da se ne grize roke, ki te hrani?

Aja... caki mal... saj je ze nekaj casa nisem nahranil. Zmanjkalo crickov.

Potem pa....PRASICA! A se nisi slisala, da se ne grize roke, ki ti menja vodo?

Ampak pozo pa ima. :OK:

Pa debelo rit tudi. :wub:

Pa sikat zna. :worship:

[attachmentid=74451]

post-2120-1151959741_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Hja, izgleda sem se motil.

Trgam si hrano od ust, da jo lahko dam crickom. Jabolcne lupine imajo zelo radi. In ko zrastejo, jih zrtvujem njej. Tiste, ki jih ujamem. Vcasih je zadovoljna z mojo daritvijo in mi dovoli opazovati, kako ubija. Vcasih pa zignorira mene in se pozvizga na moje darove.

Vcasih imam pa ze polhn kufr teh pajkov. Ma jih je, kot bi jih kdo naklel. Ampak Okej, ostali si vsaj sami iscejo hrano. In zaenkrat mene vecinoma pustijo pri miru.

Majhen:

[attachmentid=79136]

Drug, malo vecji, pred razpocnico:

[attachmentid=79137]

No, zadnjic enkrat sem pa v kopalnici opazil crno lepotico. Obcasno se je pokazala. Enkrat sem jo pa videl na ruleti na oknu moje sobe.

In nekega dne je bila spet v kopalnici. Ampak ne sama. Na sosednjem zidu se je sopiril crn snubec. Ko sem cez kaksne pol ure prisel spet pogledat, je bil ze skoraj pri njej. In potem napaka. Spet sem sel ven (med drugim polniti baterije od fotkica). Naslednjic je bilo ze vsega konec. Vse sem zamudil. Ga je ze zrla. Crna vdova.

Samec je za mater svojih otrok zrtvoval vse. Da ji ne bo treba noseci loviti in ubijati. Daj-dam. Mi je celo v glavo sinila misel, da bi jo ubil. In da bi bila njegova zrtev zaman. Ampak potem sem si premislil.

[attachmentid=79139]

Pa se z drugega zornega kota:

[attachmentid=79140]

No, pa se s tretjega, da bo naris, tloris in stranski ris:

[attachmentid=79141]

Vidis, kako ga objema? In hkrati sesa iz njega vse, kar je uporabnega?

In odvrzeni odpadki. Prazna lupina. Na susilnem stroju:

[attachmentid=79142]

Temu se res lahko rece blowjob. Suckjob, pravzaprav . Ne pa tista bedna cloveska imitacija.

In kaj je sedaj on? Luzer? A spider with a mission? Got my eye on the future and my xxx on the pulse...

Zmagovalec? Mission acomplished?

post-2120-1156275059.jpg

post-2120-1156275286_thumb.jpg

post-2120-1156276289.jpg

post-2120-1156276408_thumb.jpg

post-2120-1156276538_thumb.jpg

post-2120-1156276828.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar sem jo spet opazil. Spet se mi nastavlja v kopalnici.

[attachmentid=79145]

Lej, kako se steguje in plete svoje mreze.

[attachmentid=79146]

Mogoce je bil pa tisti snubec samo malo za ustukat? In je na tabletkah? Pa je pac pomalicala prvega, ki je prisel mimo, v resnici pa hoce vecji zalogaj?

Samo, da nisem prevelik zate. Ali pa ti premajhna zame. Bejbi, sajz daz meter! Pa kakorkoli obrnes.

post-2120-1156281385_thumb.jpg

post-2120-1156281497_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In lej... prej cel mesec skoraj suša.... potem pa, tisti moment, ko sem omenil, da me lovi, se je pojavila konkurenca.

[attachmentid=79154]

In to ne samo en, dva

[attachmentid=79155]

Taprvi je sploh tako hitel s svojimi nožicami plesti mreže, da ga nisem mogel ujeti na miru:

[attachmentid=79156]

Fak, zdej sem pa v trilemi..... Ona je izginila. Mogoce me pa že caka pri postelji. A moram koga prej ubiti? Enega? Oba? Da se ne bo sprevrglo v invazijo. Vse?

Ma dej klinac, a bo še kdo zraven držal svečo? A ni že zadostujoča gužva?

Ma ne..... zdej mi je spet jasno. Ljubezenski trikotniki. Kvadrati, če štejem še sebe. Pentagrami, če dam zraven še Maidne.

To so itaq samo sanje. In najbolje, da grem spat.

post-2120-1156292998_thumb.jpg

post-2120-1156293077_thumb.jpg

post-2120-1156293249_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

O, ti moja mala kosmata debelorita prasica!

Obozujem te!

Ampak.... za razliko od tebe.... jest.... caki mal... pravzaprav si sploh nisva tako razlicna...

Ubijes, da jes. In jest lovim, da jes. In gledam tvoje ubijanje.

Gledam, kje so najvecji cricki. Hahaha, hrana jih izvabi na plano.In hrana je njihova smrt!

Ker se je moja roka izverzirala. Kako takega divjega cricka ujeti. Kako ga stisniti v kot, kako ga zgrabiti pa da prezivi.

Ker ubila ga bo ona. Ona, ki jo gledam. Ona, ki se uci svoje ubijalske obrti. Ona, ki ubija zato, da ima za zret. Ona, ki gleda na svojo debelo rit. In posredno ubijam jest, ki jo hranim. In se od nje ucim Obrti ubijanja. In obcudujem njeno rit. Ker sem delno njen povzrocitelj, delno pa ...Hja tako to gre....Prineses hrano in hrana gre. Za vzdrzevanje zivljenja.

Ubijaj in bos sit.In cloveska civilizacija se je temu izmaknila. Ker si kupujemo sendvice v Sparu.

Ampak....Hehe....civlizacija ne more pobegniti naravi. Ubijaj, in bos zivel. Pusti se ubiti....pa bos prav tako zivel. Ampak v nekom drugem. V nekom, ki je bil v tistem trenutku pac bolj lacen. In je rabil meso za svojo zivljenje. Mogoce celo za svoje potomce.

Ona je rabila meso. Zelo hudo. Mogoce je bila pa potrebna?

Kakorkoli....Njene potrebe sem zadovoljil. Sem ji tisti vecer vrgel 4 cricke.

Na prvega je pohlepno skocila. In zanemarila svoje cute. Seveda ga je zgresila. Je pa prav glasno butnila ob steno svojega sveta. In takoj zatem se enkrat. Spet v prazno.

Cricek se je skril za posodo z vodo in se ni upal premakniti naslednje pol ure. Niti s "trepalnicami" se ni premaknil.

Naslednji je bil bolj zivahen in bolj raziskovalnega duha. Kaksno je njegovo novo ozemlje?

In ga je odkril. Pod njenimi kosmatimi nogami.

In tistega za posodo sem odgnal z nozem. Ker zacuti mojo roko in ker je bila preblizu. In ker je nisem hotel prevec motiti z menjavo vode med obicajnimi opravili.

Zivi in se pusti umreti.

Live, and let die.

Die, and thou shalt live!

Ce bi znala cloveski jezik, bi mogoce rekla: Njami!

Hrana! Meso! Ubijanje!

Zadnjic sem opazil, da je na tleh lezala zadnja noga. Prsut, v nasem besednjaku.

In kljub temu, da je bil naslednji cricek pripravljen, da umre za njo...Je tudi tisto nogo pospravila. Skozi svoja prebavila.

Kaksna je razlika med krokodili in pajki? Ce sem jest krokodil.... a se lahko mesam s pajki?

Voda in ogenj se baje ne znata mesati....Bedna cloveska predstava. Ogenj gori tudi pod vodo. In moje ognjeno znamenje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Spet jo gledam. Ko je.

Debela rit, kosmate noge.... Hehe, ko moja bivsa zena.

Presenetil sem jo, ko sem prizgal luc. Nepremicna je. Kaj je? Ti je nerodno, ce te gledam ko zres? Ko pa gledam, kako vsepovsod lezijo noge od crickov, ki so ti padle mimo ust..... Zaradi tega ti pa ni nerodno? Ko vidim, kaksno razdejanje puscas za sabo?

In sem ji pokazal svoje kosmate roke.

Se vedno ne trza. Samo oci se ji svetijo. Sedaj ze dva para.

Caki.... si bom iz hrbta potegnil se tri pare kosmatih rok.Ti bom mogoce bolj poznan.

Ampak iz hrbta mi skoci par crnih kril.

Fak! Prestrasil sem jo! In je zbezala proti svojim sobanam.

[attachmentid=85637]

Aha, vidim da je grad, ki sem ti ga postavil, premajhen za tvojo debelo rit. In dooooooolge, kosmate noge.

Bo treba nekaj novega omisliti.

post-2120-1162989656_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 tedne pozneje...

Noce se leviti.

Prasica!

Kdo ti je dal to debelo rit?

A zre?

In potem vidis, da ne mores proti naravi nic. Futras, jebes, narava pa gre po svoje .]

Kako pofukas pajkico?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoda.... s pajserem ne gre. Sem jo odrpl do srca.

Ja, jo odpres s pajserjem. Pofukas dokler lahko krici. In potem, ko pride do konca? Kaj nasrdit?

In ja, njeno srce mi je bilo ogabno.

Nau uat?

Kaj nej? Futram prasico, gledam kaj dela..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!